teresabar 14.11.08, 23:14 mam jamnika miniatrke jest po sterylizacji ma laktacje co mam robic byla w ciazy takstwierdzil weterznarz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mist3 Re: pomocy 15.11.08, 20:20 Trzeba przeczekać i obserwować sutki - a jeszcze lepiej iść z psem do weterynarza, który sunię sterylizował i poprosić o poradę. (No i używać znaków przestankowych i spacji - to taka prośba off topic, która jednak może ułatwić komunikatywność ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
teresabar Re: pomocy 15.11.08, 22:52 Dziękuję za radę!!!!Byłam bardzo zdenerwowana całą sytuacją dla tego nie interesowała mnie interpunkcja itp.Sutki Atena ma duże i ciężkie.Na brzuszku wielką ranę po zabiegu więc ni bardzo mogę z ciągnąć jej pokarm.Nigdy też nie była w ciąży ma dopiero roczek. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.jozwik Re: pomocy 16.11.08, 02:56 U weta dostaniesz specjalne tabletki, które zatrzymają laktację - kup je jak najszybciej, zanim suczka dostanie stanu zapalnego sutek. Sutki w domu okładaj zimnymi kompresami, np. z lodem; staraj sie tez ograniczyć jej zawartosc białka w pożywieniu. Odpowiedz Link Zgłoś