pumaduma 19.05.09, 13:38 Która rasa kotów jest największa ? Main coony ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkir Ligers 19.05.09, 14:05 www.videosift.com/video/One-of-the-Biggest-Cats-in-the-World-900-lbs-12ft-tall A tak na powaznie to tak, to Maine Coon www.pictures-of-cats.org/largest-domestic-cat-breed.html Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: Duże koty ? 19.05.09, 14:13 Lwy chyba :) A z domowych to chyba Maine Coon a potem zdaje się Ragdoll. Odpowiedz Link Zgłoś
bbianka77 Re: Duże koty ? 22.05.09, 14:06 Maine coon, Norweski Leśny, Ragdoll ale chyba największy jest kot rasy maine coon www.koty.org.pl/rasykotow/8,opis-rasy-Kot-Maine-Coon.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kirke18 Re: Duże koty ? 01.06.09, 11:19 Myślę, że MCO, mój Edzinek ma 7 miesięcy i waży 7 kg, a szcupły jest, co miesiąc dobiera kilogram, no to po roku będzie miał 12 kg :), ale jak tak będzie wciągał żarełko to może być więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur Re: Duże koty ? 01.06.09, 13:25 taki kot jak się rozkręci przy zabawie to może palca odgryźć Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Duże koty ? 01.06.09, 14:36 Chyba,ze ma czesta przypadlosc tych ras.. problemy ze stawami i kregoslupem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kirke18 Re: Duże koty ? 02.06.09, 09:29 Tiaaa, Edric jest bardzo łagodny i nawet jeśli w zabawie pogryza mi palce, to raczej mogę sobie podłubać w jego migdałkach, obawiam się tylko, kiedy rano wstaję niewybudzona do reszty i Edzinek kładzie się koło moich nóg, obejmuje je i zaczna lizać. Narazie udaje mie się zdążyć podać pełną michę ie kończy się na skubaniu-szczypaniu ząbkami. Co będzie jak nie zdążę? Będę kulawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Duże koty ? 02.06.09, 17:37 Bo to są łagodne koty, wyjątkowo łagodne :). I bardzo gadatliwe ;). A, że przy tym duże i groźnie wyglądające...Cóż...To ich dodatkowy urok :). Odpowiedz Link Zgłoś