Dodaj do ulubionych

Klub Iluzja ul. Cechowa

IP: 195.93.134.* 27.03.10, 15:06
Wczoraj miało mejsce otwarcie nowego klubu Iluzja na ul. Cechowej. Mieści się on tam, gdzie był kiedyś Boston Pub. Na plakatach tego klubu napisane jest, ze jest to najbardziej ekskluzywny klub na Śląsku. Osobiscie uważam, że to melina, a stoliki z ikea są mało ekskluzywnym wyposażeniem. Kiepska muzyka, fatalna obsługa. Widać, że własciciel nie włożył w ten klub zbyt wielu pieniędzy i poszedł na łatwiznę. I obawiam się, że nie będzie żadnej tęczowej rewolucji...
Obserwuj wątek
    • krusty_the_clown Re: Klub Iluzja ul. Cechowa 27.03.10, 18:04
      w tym miejscu byly dwa dobre kluby: tupot i jazzgot, o reszcie mozna
      zapomniec.
    • Gość: Gość Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.10, 00:36
      Jak dla mnie było super ... i na pewno lepiej wygląda Iluzja niż
      inne branżowe kluby choć by dajmy na to w Katowicach tam to dopiero
      meliny. Muzyka raz fajna raz nie ale słyszałam że ma grac inny DJ
      więc się zobaczy :)
      • Gość: Dragoon Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.centertel.pl 21.11.21, 03:38
        Dramat pilnujcie jak leja zamiast 40 to 20😂😂😂😂
    • Gość: gosc Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.centertel.pl 28.03.10, 15:39
      Jest juz nowy Dj Husky, wczoraj super gral. Obsluga jest bardzo profesjonalna, nigdzie nie widzialem tak ubranych barmanow z takimi umiejetnosciami. Bardzo duzy wybor alkoholi a wystroj jest naprawde bardzo fajny. A co do stolikow Ikei to wole je od starych stolikow ze smietnika w scenie. Jest rowniez klimatyzacja i pot nie cieknie po scianach... Polecam i do zobaczenia w piatek na imprezie ;)
    • Gość: gość Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.centertel.pl 28.03.10, 16:31
      oj widzę że chyba jakiś "pismak" dał upust swojej frustracji..
      Klub rewelacja!!! Warto wpaść i zobaczyć bo pracy chyba wiele tam włozono..
    • Gość: ja Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: 78.133.211.* 28.03.10, 17:03
      naucz się czytać.... "to najbardziej ekskluzywny klub W BRANŻY na
      Śląsku"... po innemu jest to najbardziej ekskluzywny GEJOWSKI klub na Śląsku i
      fakt faktem jest to prawda, bo jeśli porównamy go ze SCENĄ w KATOWICACH.... to
      widać sporą różnicę. Poza tym muzyka bardzo dobra, lecz prawdą jest że co do
      wystroju lokalu właściciel się nie postarał...
      • Gość: I'm Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.10, 20:31
        Skończyłem podstawówkę i gimnazjum i tego "w branży" to ja w tym logo nie widzę.
      • Gość: gość Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: 109.243.134.* 29.03.10, 13:46
        Jedyny ekskluzywny gejowski klub to Utopia w Warszawie. Właściciele Iluzji
        powinni się tam przejechać i zobaczyć, co znaczy słowo "ekskluzywny". Bo jak na
        razie to żenada.
    • Gość: nice Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.centertel.pl 28.03.10, 17:05
      Jest juz nowy Dj Husky, wczoraj super gral. Obsluga jest bardzo profesjonalna, nigdzie nie widzialem tak ubranych barmanow z takimi umiejetnosciami. Bardzo duzy wybor alkoholi a wystroj jest naprawde bardzo fajny. A co do stolikow Ikei to wole je od starych stolikow ze smietnika w scenie. Jest rowniez klimatyzacja i pot nie cieknie po scianach... Polecam i do zobaczenia w piatek na imprezie ;)
      • Gość: gość Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: 195.93.134.* 28.03.10, 18:28
        No tak, reklamę trzeba sobie zrobić. Jak dla mnie klub jest beznadziejny i daję mu góra pół roku.
    • Gość: Gosc2 Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.10, 19:15
      Tez tak mysle kicz kicz jeszcze raz kicz pewnie same puszczalskie meskie
      panienki tam beda chodzic
    • Gość: I'm Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.10, 20:37
      Genialnie ujęte! Zgadzam się z każdym słowem. Generalnie jak na otwarcie to
      klapa totalna!
      • Gość: ..... Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.bielsat.com.pl 28.03.10, 21:30
        Ja uważam, że wystrój i klimat jest naprawdę niezły. Dj się zmienił i to wielki
        plus. Nie warto skreślać tego klubu, tym bardziej, że tak nie wiele jest miejsca
        branżowych! Myślę, że trzeba dać szanse temu lokalowi, właściciele poprawią
        pewnie kilka niedociągnięć i pub będzie super!
    • Gość: x Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.10, 22:28
      Bylem na otwarciu i bylem dzis i moge smialo powiedziec, ze swoim klimatem,
      wygladem i obsluga Iluzja jest o wiele lepsza niz jakies Sceny i inne. :) Klub
      polecam i zamiast wierzyc w jakies opinie zazdrosnych blondynek to polecam
      sprawdzic Klub na wlasnej skorze :)

Pozdrawiam
    • Gość: andrew Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.tktelekom.pl 28.03.10, 22:36
      Jak dla mnie klub jest ok! A co do komentarzy niektórych osób to niech sobie
      porównają go chociażby ze Sceną... Dużo lepszy klimat i wystrój na który
      niektórzy strasznie narzekają. Podobnie z obsługą. Jak się komuś nie podoba to
      trudno, może sobie jeździć do Katowic lub Krakowa, nie ma problemu. Ale warto
      przyjść i przekonać się na własnej skórze jak tam jest, a nie polegać na opinii
      innych.
      • Gość: bb Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: 91.198.94.* 29.03.10, 00:55
        wystrój lokalu naprawdę super w porównaniu z katowickimi klubami branżowymi, w
        których byłem :) mnie muza odpowiadała, bo sam takiej słucham a alkohole w super
        cenie :) mam nadzieje, że zacznie chodzic tam więcej ludzi a wtedy będzie
        wszystko okej :)
    • Gość: gość Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.10, 00:47
      Iluzja ma szanse się wybić to był pierwszy weekend ..... wiadome
      było ze będą niedociągnięcia. Wierze w ten klub bo jak padnie to
      długo nie powstanie następna branża ..a w Bielsku takiego klubu nam
      trzeba ;)
      • Gość: taki Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.147.211.153.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.03.10, 10:07
        Klub jak klub, nie pierwszy i nie ostatni. Tylko po jaką cholerę afiszować się,
        że to klub dla gejów? Czy heterycy też tak robią? Nie, tylko geje i lesby robią
        ze swojej seksualności wielkie halo, po co? Manifestacje, kluby, ciuszki, etc.
        Przecież do innych klubów w BB i nie tylko, też przychodzą geje,lesby, ba ,
        nawet pracują za barem.
        • Gość: xxx Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 13:09
          ogólnie to nie pamietam juz kiedy byłem na imprezie i uslyszalem tyle rodzaji muzyki na raz :D dla kazdego cos dobrego oczywiscie mowie o imprezie w sobote bo było zaj***ie
        • Gość: Ja Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.10, 14:33
          Żadnego wielkiego halo nikt nie zrobił. Są Kluby Rockowe, Jazzowe to
          czemu nie dla osób homoseksualnych. Do Klubu Rockowego nie przyjdzie
          blachara zeby potańczyć do POPu a nawet jeśli to prosze bardzo
          heteryk do klubu dla homo tez może wpaść nikt nie zabroni. A tak
          poza tym to morze i homo chodzą do innych Klubów ale to nie znaczy
          że czują się tam swobodnie. Lesbijki jeszcze się w tańcu przytulą
          czy się obejmą ale i tak już czuć na sobie oczy kolesi którzy co
          chwile zerkają .. a geje ...oni to sie muszą kryć cały czas wszyscy
          wiemy ze są mniej tolerowani od lesbijek. Co do Klubu ...jest po
          prostu świetny :D
          • Gość: blekota Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: 91.215.32.* 29.03.10, 17:18
            rockowe, jazzowe - ok, bo to rodzaj muzyki, a homoseksualizm to nie muzyka. A co
            oznacza, że homo czują się tam swobodnie? Że coś niby teges,łańcuszki,kajdanki?
            Uuuu, a fe zapraszać do takiego klubu heteryków!! Wolę "normalny" klub i
            zobaczyć jak się gdzieś ściskają homo, niż wejść do jaskini homo i czuć się jak
            mięso ;)
            • Gość: .... Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.10, 21:18
              Jak mięso?? czy uważasz że homoseksualni lecą na wszystko co się
              rusza ?? Znam wiele heteryków którzy świetnie sie bawią w takich
              klubach i zapewne nie czują się jak mięso. Jeśli dla Ciebie czuć się
              swobodnie to od razu na myśli przychodzą jakies perwersyjne
              zachowania to naprawde zazdroszcze. Będąc w "normalnym" klubie
              homoseksualni natykają się na nietolerancje a wręcz nienawiść ze
              strony heteryków, a homoseksualni widząc heteryków w swoim klubie
              nie będą wytykać palcami bo jeśli osoba hetero przychodzi do takiego
              klubu to z zamiarem dobrej zabawy nie zważając na orientację
              seksualną. .....proponuje wrócić do informacji które mogą pomóc
              osobom które się zastanawiają nad przyjściem do Iluzji. Ja osobiście
              nie żałuje że tam byłam i mam nadzieje że w piątek będzie tyle ludzi
              że nie bedzie dało się przejść :D
              • Gość: blekota Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: 91.215.32.* 29.03.10, 21:44
                No tak, nie będzie dało się przejść.....obcieranie wkomponowane w doznania
                ekstra? - joke :)
                Nie uważam, że homo lecą na wszystko, tak samo heterycy nie lecą na wszystko.
                Ale mógłbym się dziwnie czuć, wchodząc do takiej knajpy. Jak mam wybór, to wolę
                iść do innej knajpy, bez etykietki, bez skojarzeń. Niedługo, ze względu na
                nietolerancję, powstanie knajpa dla zoofilów albo pedofilów, koniec świata!
                • Gość: .... Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.10, 23:58
                  No jasne przecie nikt Cię tak na siłe nie ciągnie jeśli masz się tam
                  źle czuć to lepiej iść gdzieś indziej...i nie porównuj
                  homoseksualizmu do zoofilów i innych dewiacji bo to co innego.
                  • Gość: szeeebcio Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 00:51
                    w koncu ktos pomyslal i otworzyl taki lokal moge w koncu wyjsc ze swoim facetem do lokalu i bez krepacji z nim siedziec i sie przytulic i nic mi nie zrobia za to . Super !!!
    • Gość: barto Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 22:55
      Byłem na otwarciu i klub odebrałem bardzo pozytywnie:) Miła atmosfera i w ogóle
      ok:) polecam wszystkim bo w porównaniu np do sceny to naprawdę wysoki poziom|:P
      • Gość: liza Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: 195.93.134.* 01.04.10, 08:47
        :) Proszę zwrócić uwagę na IP niektórych komentarzy ;) to mówi samo za siebie ;) Co interes jednak się nie kręci? ;)
        • Gość: qwerty Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.04.10, 23:56
          A ja chociaż jestem hetero, z miłą chęcią się tam przejdę:) W klubach
          branżowych jest całkiem miła atmosfera, chociaż ciekawi mnie czy w tak
          nietolerancyjnym mieście jak nasze taki klub przejdzie.. hmm..
          • Gość: Ni Sląsk Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: 77.223.200.* 07.04.10, 00:04
            W zasadzie mam to w nosie - z branży czy nie z branży, gejowski czy
            homofobski... Tylko jedno... W BB, NIE na Śląsku!!!
    • bielsko30 Re: Klub Iluzja ul. Cechowa 15.04.10, 21:53
      Popieram w 100% jednym słowem bieda z nędzą przez wieś pedzą...
      aczkolwiek dla kolesi z dworca to moze bedzie alternatywa... życze
      powodzenia :D
    • Gość: Obserwator Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 28.04.10, 20:10
      Klub Iluzja tego nie można nazwać klubem ani pubem totalna żenada !!!
      Prowadzi to ktoś kto nie ma o tym żadnego pojęcia ! Właściciel tego czegoś myśli że zrobi tu na tym kasę ale się myli !
      Luzie popatrzcie na tą całą piwnicę to po prostu bryndza z nędzą,rozpacz pod każdym względem ...ten co tam gra to szkoda gadać ...wystrój tego lokalu do niczego nie można porównać! telewizor jeden a którym nic nie idzie ! Piwnica dla gejów i lezb no daj cie spokój ludzie !!! Przychodzisz do pseudo klubu a oni tam nie wiedzą co jaki drink się nazywa a tym bardziej jak się go robi żenada ...ludzi ogólnie nie ma no bo niby do czego by mieli przyjść :) ci którzy tam chodzą to chyba za karę :):):) ale mimo wszystko to powodzenia w interesie ... Ps.najbardziej ekskluzywny klub na śląsku no ja pierdole ten kto to wymyślił i napisał to powinien iść siedzieć !!!!!!!!!! Z tego co wiem od pracownika to już są na dużym zadłużeniu i to na samym początku jeszcze raz Żenada !!!!!!
      • Gość: wlasciciel Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: 188.33.147.* 29.04.10, 11:01
        komentarz wystawiony przez zwolnionego pracownika. pozdrawiam go
        serdecznie
        • Gość: MuNdEk Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.tktelekom.pl 29.04.10, 13:18
          Z tego co mi wiadomo,to byly pracownik nie sprawdzil sie w wielu innych klubach. Opinia jego jest juz znana na calym Bielsku. Ja bywam w Klubie poniewaz jest to cos innego w Bielsku i mozna poznac tam calkiem mile i sympatyczne osoby. Nowy barman Niczego sobie,mily sympatyczny zawsze usmiechniety obsluga tez jest miła takze jesli ktos wypisuje durne teksty ze zenada jest w klubie to niech zachowa to dla siebie bo moze nie lepiej w domu. Pozdrawiam serdecznie Cały personel klubu oraz osoby ktore tam chodzą.
        • Gość: Łukasz Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.tktelekom.pl 29.04.10, 13:26
          Klub i wystrój fajny. Miła obsługa nowy braman widac zmiany w lokalu ogolnie fajne imprezy w weekendy i zajebiste właścicielki pozdrawiam
          • Gość: Pakerek Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.tktelekom.pl 29.04.10, 15:37
            co takie komenty lecą no jesli o klub chodzi to zajebiaszczo jest w czwartek studencka z tego co slyszalem to trzeba isc zabawic moze wyrwe jakiegos mlodziaka pozdr
            • Gość: les Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: 78.133.210.* 07.05.10, 21:16
              Jeśli mi ktoś może napisać jaki przedział wiekowy odwiedza ?czy tylko młodzież
              bo bym bardzo chętnie przyszła z przyjaciółką ale czy nie będę się czuła żle
        • Gość: Les Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: 78.133.210.* 07.05.10, 21:30
          Bardzo bym prosiła o kontakt z właścicielem bardzo bym chciała współpracować
          gratuluję odwagi w takim zadupiu otworzyć taką knajpę Brawo
          • Gość: zła Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.tktelekom.pl 17.05.10, 09:50
            szanowna les, jesli chcesz współpracowac to licz sie z tym ze na tym
            nazwanym przez Ciebie zadupiu bedziesz musiała sie zadomowic , wiec
            chyba sobie daruj bo Bielsko Cię nie strawi hahah..jedź do Wawy tam
            będziesz wielka ;\
        • Gość: emespl Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.chello.pl 11.05.10, 10:46
          Powyższy wpis świadczy źle jedynie o właścicielu. Jeśli ktoś zatrudnia
          osobę, która się kompletnie nie nadaje to albo ale tego, że na siłę
          tnie koszty (a co za tym idzie i obsługa i drinki będą bardzo
          nieszczególne) albo dla tego, że zupełnie nie zna się na tym co robi.

Czytając wszystkie wpisy można odnieść wrażenie, że pozytywne opinie są
          pisane przez właściciela i jego znajomych. Taki mega entuzjazm jest
          mało wiarygodny.
          • Gość: les Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: 78.133.210.* 21.05.10, 19:21
            Jak mogła mi ta osoba zła tak odpowiedzieć.Coś tu jest grubymi nićmi szyte
      • Gość: o_O Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.05.10, 00:35
        Cytuję: "Przychodzisz do pseudo klubu a oni tam nie wiedzą co jaki drink się
        nazywa a tym bardziej jak się go robi żenada..." <
        • Gość: rene Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.dip.t-dialin.net 12.05.10, 13:17
          zalosne to ostatnie stwierdzenie hahaha obsluga ogolnie jest mila i
          ma duzy wklad w to co robi takze szanuj pysk
          • Gość: wpąs Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: 188.33.168.* 12.05.10, 18:06
            ogólnie; nie najgorzej. trochę za dużo tych "lóż" do siedzenia, bo mało
            kontaktowe to jest. Pan który gra... no cóż takie miejsca wymagają
            prostej i tanecznej muzy, chociaż zawsze można sobie pozwolić na
            odrobinę fantazji w dj-ingu, bo aktualnie jest mało polotu. (wiadomo
            nigdy tam już Tupot nie zagości). Życzę powodzenia, bo czemu miałbym
            życzyć czegoś innego. Gdzieś musi być miejsce na publiczne pocałunki z
            moim facetem.
    • Gość: niemcy Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.10, 14:26
      gowno prawda ty chyba nie wiez co to znaczy otwozyc klub,pewnie temu
      ci sie nudzi i piszesz glupoty
      • Gość: niemcyyyyy Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.10, 14:29
        moim zdaniem dobrze ze jest taki klub jak iluzja,ci ktozy nie byli
        niech zaluja
        • Gość: Patryk Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.kimsufi.com 31.05.10, 09:14
          Ja znalazłem taki opis tego lokalu
          kameralnie.com/index.php/bielsko-biaa/kluby/klub-iluzja.html i szczerze
          sam się postanowiłem wybrać. Co jak co ale było tam pełno kobiet a ja w swoim
          sweterku wyglądałem bardziej homo niż inni klienci :) Problem jest taki ze ten
          lokal świeci pustkami. Ale może w naszym zapyziałym mieście trzeba trochę więcej
          czasu
          • Gość: M. Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 02.06.10, 23:55
            Masz racje z tymi pustkami.. Według mnie to m.in. dlatego, że muzyka jest
            kiepska.. nie wiem co to za Dj gra i czy wogole tam jest jakis bo nie widziałam
            ^^ ale skoro i tak nikt tam nie tanczy (bylam w piatkowy wieczor, nie wiem jak w
            inne dni) to moglaby byc inna muzyka a nie jakieś łupanki i kiepskie remixy.. To
            tak na poczatek zeby rozkrecic lokal, przeciez muzyka to podstawa! ;P no
            przynajmniej dla niektórych ;) Poza tym pub całkiem w porządku.
            • Gość: O. Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 03.06.10, 17:19
              Nic zachęcającego.Nie wybieram się .
    • Gość: Ona Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.10, 03:19
      Klub bardzo przyjemny obsługa świetna zawsze uśmiechnięta i uprzejma, muzyka
      wszystko po trochu więc każdy się wybawi :) na pewno wrócę tam w najbliższym
      czasie :)powodzenia :)
      • Gość: młoda Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 15.08.10, 16:04
        A to jest jeszcze otwarte? Bo słyszałam że mają zamknąć??
        • Gość: max Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.ip.euro.net.pl 21.08.10, 11:05
          Ja,tyś słyszała ,daruj sobie...
          Klub świetny
          • Gość: ania Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: 195.93.134.* 21.08.10, 13:58
            na gratce byla oferta sprzedazy klubu i tyle, nie napinaj sie.
          • Gość: okul Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: 109.243.243.* 27.08.10, 22:21
            No cóż takie ploty po Bielsku chodzą ... Cóż będzie trochę szkoda ale zdziwiony
            tym wcale nie jestem
    • Gość: rainbow_girl Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 21.11.10, 14:36
      Czy ILUZJA już zamknięta? :( Jeśli tak to straszna szkoda, bo to był jedyny branżowy klub w naszym mieście..
      • Gość: okul Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: 46.112.182.* 02.12.10, 02:16
        Zamknięta ,zamknięta...No cóż bielszczanie trochę tchórzliwi są hehehe;P
        • Gość: M. Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.unknown.vectranet.pl 11.12.10, 19:30
          To fakt ;P sama należę do tego grona a czas najwyższy żeby się ogarnąć w temacie ;) Tylko gdzie teraz jak nie iluzja???
          • Gość: okul Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: 188.33.163.* 14.12.10, 02:01
            Pozostają w "najbliższym" otoczeniu Katowice i Kraków(o ile Cię na to stać i lubisz te bombastyczne miasta) albo otwórz własny klub^^(choć to niełatwe:P)
            • Gość: M. Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 14.12.10, 16:48
              Hmm no trochę za daleko to "najbliższe" otoczenie ;P Własny klub? kto wie.może kiedyś.. ;) Kurcze Bielsko nie jest przecież takim małym miastem, ale jak przyjdzie co do czego to okazuje się, że nic tu nie ma..
              • Gość: okul Re: Klub Iluzja ul. Cechowa IP: 46.113.212.* 17.12.10, 20:27
                jest małe pod względem mentalności i otwartości...choć patrząc na Kraków czy Wa-wę może to nawet dobrze bo tam to już wszystko jest przesadzone...
                Kiedyś się może coś zmieni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka