Dodaj do ulubionych

dobry alergolog

24.11.05, 19:16
Znacie w Bielsku dobrego alergologa dla dorosłych, który ma kontrakt z NFZ?
Obserwuj wątek
    • albrecht1 Re: dobry alergolog 24.11.05, 21:19
      To ma być lekarz dla dziecka czy dla dorosłego? W tym pierwszym przypadku
      mógłbym dać namiary, ale pomimo kontraktu z NFZ dopłacam 10 zł. za wizytę.
      • Gość: Alergik Re: dobry alergolog IP: *.c207.msk.pl 25.11.05, 05:47
        Polecam dra nauk med.Tomasza Kachela. Przyjmuje w poradni alergologicznej przy
        ul. Parkowej 1 (tel.49 96 700).
        Do ALBRECHTA1 - napierw przeczytaj dokładnie, a potem odpowiadaj. Wyraźnie
        napisano, że chodzi o lekarza dla osoby dorosłej.
        • albrecht1 Re: dobry alergolog 25.11.05, 08:13
          Racja, przepraszam. Zasugerowałem się sytuacją jaką mam w domu.
          • Gość: lusi Re: dobry alergolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 12:33
            wszyscy lekarze do których uczeszczalismy nic mie pomogli w alergii. udało nam
            sie znalez klinike medycyny naturalej w Jaworzu .lekarz to chinczyk płacisz
            tylko za lekarstwa. pomaga polecam. znika nawet bielactwo. adres Jaworze
            ul.zaciszna. Dawny osrodek wczasowy Mostostalu
            • asia23bb chinczyk 25.11.05, 19:14
              Napisz cos wiecej o tej klinice

Czy ktos jeszcze tam sie leczyl i wyleczyl??
              • Gość: aga Re: chinczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 22:13
                czy ten chińczyk nadal przyjmuje w jaworzu na zacisznej?jak się nazywa,czym
                dokładnie się zajmuje,jakie ma metody leczenia?prosze o odpowiedź.
                • Gość: lusi Re: chinczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 09:32
                  wyleczył lub zmniejszył w duzym stopniu alergie, bielactwo a z tego co wiem to
                  uratował jednej kobiecie noge przed amputacja- lekarze w szpitalu az sie
                  zdziwili jak zobaczyli ta pania ze zdrowanogą. co do gabinetu tak nadal
                  przyjmuje na zacisznej w jaworzu.
                  • asia23bb Re: chinczyk 27.11.05, 10:26
                    Czy dlugo trzeba czekac na wizyte?I czy rzeczywiscie sie za nia nie placi??
                    • Gość: lusi Re: chinczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 17:34
                      proponuje zadzwon i sie umów. nigdy nie było opłaty za wizyte tylko leki (
                      mówie o naszym przypadku)
                      • asia23bb Re: chinczyk 12.12.05, 14:18
                        A czy moglabys napisac JAK dokladnie tam trafic? Nie znam Jaworza w ogole. I
                        ile mniej wiecej kosztuja leki? Czy sa bardzo drogie? Oraz czy orientujesz sie
                        jak dlugo trzeba czekac na wizyte??

dzieki
                        • Gość: lusi Re: chinczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 17:43
                          płaciclismy około 100pln leki starczały na min miesiąc
                          A JAK TRAFIC:jadąc do jaworza jedziesz tak jak do hotelu jawor,tyle tylko ze za
                          centrum droga na jawor skreca 90 w lewo a ty robisz tosamo ale w prawo i
                          jedziesz juz węzszą ulica cały czas wdół,jakies 500m droga nie jest szeroka i
                          wydaje sie ze leci w pole ale nie tylko jedziesz dalej i po lewej stronie masz
                          duzy budynek i tamjest klinika. to jest jedna droga, adruga taka- ulica
                          cieszynska w jaworzu mijasz fabryke mebli gietych zaraz za fabryką skrecasz w
                          lewo i jedziesz cały czas prosto, po niecałym kilometrze droga sie delikatenie
                          rozdziela w lewo i w prawo ty skrecasz w tę prawa odnoge i jedziesz jakies
                          500m i masz klinikie prawie stojaca na drodze. jezli zabładzisz zapytasz
                          kazdego i wskaze ci droge
                          • asia23bb Re: chinczyk 14.12.05, 21:37
                            Dzieki Lusi za wyczerpujacy opis.
                            Czy Ty albo ktos inny orientuje sie jaki PKS tam jezdzi? (Nie jestem
                            zmotoryzowana:(
                            • Gość: lusi Re: chinczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 16:29
                              jest pks do Jaworza Górnego popros kierowce o bilet do jaworza jeden przystanek
                              za centrum powinien ci wskazac na którym masz wysiąsc, a ludzie wysiadajcy
                              skieruja cie do chinczyka. drugi srodek lokomocji toprywatny bus firmy woj-tur
                              ale skad staruje nie mam pojecia
                              • asia23bb Dzieki N/T 19.12.05, 14:33
          • stoik1 też to mam w domu 15.12.05, 18:43
    • Gość: aga Re: dobry alergolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 22:12
      ja także polecam dr kachela,jest bardzo kompetentny i można mu zaufać.
      • akastel Re: dobry alergolog 28.11.05, 19:54
        Bardzo dziękuję za rady, o tym Chińczyku czytałam też na forum Dziecko, podobno
        udało się wyleczyć sporo dzieci z astmy. Ja na razie pewnie wybiorę się do dr
        Kachela.
    • boryspol Re: dobry alergolog 15.12.05, 07:23
      Zdecydowanie dr.Kachel na Parkowej można mu zaufać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka