akastel 24.11.05, 19:16 Znacie w Bielsku dobrego alergologa dla dorosłych, który ma kontrakt z NFZ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albrecht1 Re: dobry alergolog 24.11.05, 21:19 To ma być lekarz dla dziecka czy dla dorosłego? W tym pierwszym przypadku mógłbym dać namiary, ale pomimo kontraktu z NFZ dopłacam 10 zł. za wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alergik Re: dobry alergolog IP: *.c207.msk.pl 25.11.05, 05:47 Polecam dra nauk med.Tomasza Kachela. Przyjmuje w poradni alergologicznej przy ul. Parkowej 1 (tel.49 96 700). Do ALBRECHTA1 - napierw przeczytaj dokładnie, a potem odpowiadaj. Wyraźnie napisano, że chodzi o lekarza dla osoby dorosłej. Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: dobry alergolog 25.11.05, 08:13 Racja, przepraszam. Zasugerowałem się sytuacją jaką mam w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusi Re: dobry alergolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 12:33 wszyscy lekarze do których uczeszczalismy nic mie pomogli w alergii. udało nam sie znalez klinike medycyny naturalej w Jaworzu .lekarz to chinczyk płacisz tylko za lekarstwa. pomaga polecam. znika nawet bielactwo. adres Jaworze ul.zaciszna. Dawny osrodek wczasowy Mostostalu Odpowiedz Link Zgłoś
asia23bb chinczyk 25.11.05, 19:14 Napisz cos wiecej o tej klinice Czy ktos jeszcze tam sie leczyl i wyleczyl?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: chinczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 22:13 czy ten chińczyk nadal przyjmuje w jaworzu na zacisznej?jak się nazywa,czym dokładnie się zajmuje,jakie ma metody leczenia?prosze o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusi Re: chinczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 09:32 wyleczył lub zmniejszył w duzym stopniu alergie, bielactwo a z tego co wiem to uratował jednej kobiecie noge przed amputacja- lekarze w szpitalu az sie zdziwili jak zobaczyli ta pania ze zdrowanogą. co do gabinetu tak nadal przyjmuje na zacisznej w jaworzu. Odpowiedz Link Zgłoś
asia23bb Re: chinczyk 27.11.05, 10:26 Czy dlugo trzeba czekac na wizyte?I czy rzeczywiscie sie za nia nie placi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusi Re: chinczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 17:34 proponuje zadzwon i sie umów. nigdy nie było opłaty za wizyte tylko leki ( mówie o naszym przypadku) Odpowiedz Link Zgłoś
asia23bb Re: chinczyk 12.12.05, 14:18 A czy moglabys napisac JAK dokladnie tam trafic? Nie znam Jaworza w ogole. I ile mniej wiecej kosztuja leki? Czy sa bardzo drogie? Oraz czy orientujesz sie jak dlugo trzeba czekac na wizyte?? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusi Re: chinczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 17:43 płaciclismy około 100pln leki starczały na min miesiąc A JAK TRAFIC:jadąc do jaworza jedziesz tak jak do hotelu jawor,tyle tylko ze za centrum droga na jawor skreca 90 w lewo a ty robisz tosamo ale w prawo i jedziesz juz węzszą ulica cały czas wdół,jakies 500m droga nie jest szeroka i wydaje sie ze leci w pole ale nie tylko jedziesz dalej i po lewej stronie masz duzy budynek i tamjest klinika. to jest jedna droga, adruga taka- ulica cieszynska w jaworzu mijasz fabryke mebli gietych zaraz za fabryką skrecasz w lewo i jedziesz cały czas prosto, po niecałym kilometrze droga sie delikatenie rozdziela w lewo i w prawo ty skrecasz w tę prawa odnoge i jedziesz jakies 500m i masz klinikie prawie stojaca na drodze. jezli zabładzisz zapytasz kazdego i wskaze ci droge Odpowiedz Link Zgłoś
asia23bb Re: chinczyk 14.12.05, 21:37 Dzieki Lusi za wyczerpujacy opis. Czy Ty albo ktos inny orientuje sie jaki PKS tam jezdzi? (Nie jestem zmotoryzowana:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusi Re: chinczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 16:29 jest pks do Jaworza Górnego popros kierowce o bilet do jaworza jeden przystanek za centrum powinien ci wskazac na którym masz wysiąsc, a ludzie wysiadajcy skieruja cie do chinczyka. drugi srodek lokomocji toprywatny bus firmy woj-tur ale skad staruje nie mam pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dobry alergolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 22:12 ja także polecam dr kachela,jest bardzo kompetentny i można mu zaufać. Odpowiedz Link Zgłoś
akastel Re: dobry alergolog 28.11.05, 19:54 Bardzo dziękuję za rady, o tym Chińczyku czytałam też na forum Dziecko, podobno udało się wyleczyć sporo dzieci z astmy. Ja na razie pewnie wybiorę się do dr Kachela. Odpowiedz Link Zgłoś
boryspol Re: dobry alergolog 15.12.05, 07:23 Zdecydowanie dr.Kachel na Parkowej można mu zaufać. Odpowiedz Link Zgłoś