julita-44 04.03.06, 21:40 Będę wdzięczna za nr telefonu i adres, pod którym przyjmuje pani doktor. I cena wizyty również mile widziana :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzidka Re: dr Irena Ozimina IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.03.06, 22:51 Na Placu Smolki przyjmuje. tel. 603-235-032 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: dr Irena Ozimina IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.03.06, 22:51 aa i cena 60zł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
julita-44 Re: dr Irena Ozimina 07.03.06, 21:37 Ooo dziękuję bardzo :))) A jeszcze takie pytanko. Można z nią tak normalnie pogadać o antykoncepcji? Przepisuje tabletki czy nie jest do tego skłonna? (bo znam i takich, którzy nie są, dlatego pytam...) Odpowiedz Link Zgłoś
julita-44 Re: dr Irena Ozimina 07.03.06, 21:49 A właśnie! I jeszcze kiedy przyjmuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: dr Irena Ozimina IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.06, 10:42 Dr Ozimina jest super! Przepisze wszystko co chcesz, niczego się nie czepia i nie moralizuje. Mozna z nią pogadać o wszystkim. Przyjmuje w poniedziałki i srodu od 16 do 19 bez zapisów a czwartki na zapisy. Odpowiedz Link Zgłoś
julita-44 Re: dr Irena Ozimina 08.03.06, 14:39 Ufff :) Właśnie ktoś taki nie moralizujący jest mi potrzebny... co prawda dopiero na przyszłość, ale problemik mam, więc muszę iść już teraz. Dzięki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maka43 Re: dr Irena Ozimina 12.03.06, 00:37 P. dr jest przemiłą, delikatną osobą, poświęci ci tyle czasu ile potrzebujesz, możesz się wygadać, zapisze wszystko,ale mam wątpliwości co do rzetelności jej diadnostyki. Moja siostra zgłosiła się do niej z powiększoną macicą (jest po terapii nowotworu piersi)a pani doktor: "powiększona? ciekawe dlaczego?" i na tym się skończyło. Inny lekarz natychmiast zalecił badania diagnostyczne. To tyle. Decyduj sama. Odpowiedz Link Zgłoś