Dodaj do ulubionych

therma :///

07.11.06, 07:51
akis czas temu zaczęło nam kapać z kaloryferów, zgłosliśmy usterke i wczoraj wieczorem miał ktos przyjść - nie przyszedł
dzis:
godzina 7.30 ja rozczochrana, łóżka nie zaścielone, syf, - przyszli panowie do kaloryferów wrrrrrrrrr
ZAWSZE ale to zawsze kiedy po usłyszeniu dzwonka w biegu zakładam ubranie, bo z reguły w samych majtkach rano łażę,
kiedy czekam na drzemke Aksela by doprowadzić się do porzadku,
zawsze wtedy ktoś musi przyjść
Obserwuj wątek
    • madida :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 07.11.06, 07:56
      Do mnie zawsze ktoś dzwoni jaik akurat jestem w k..w WC:DDD.Muszę nabrać nawyku
      żeby z tel do kibelka chodzić.Tylko właściwie po co?
    • ciri_77 Do moich drzwi dzwonią najczęściej 07.11.06, 19:14
      gdy mam Olę na przewijaku z gołą dupką a Ania właśnie sobie uświadamia że mama
      jest przecież jej i zaczyna głośny protest :))
      • ladydaisy u mnie ciekawie też jest z dzwonieniem.... 08.11.06, 10:47
        teściowa ZAWSZE dzwoni jak karmię małą, albo przebieram...tak że muszę potem
        oddzwaniać, a jak ona się rozgada, to czasem i 15 minut gadamy...na mój koszt
        niestety.....
        a zawsze jak dzwonią do mnie z pracy Zosia płacze jakby ją ze skóry
        obrzierali...w końcu przestali dzwonić :-)
        • sandra1982 Re: u mnie ciekawie też jest z dzwonieniem.... 08.11.06, 12:43
          Ladydaisy - u mnie to samo - dzwoni tesciowa jak akurat przewijam mala albo ja
          kapie itd. i musialam oddzwaniac, ale dobra z niej kobita, wiec powiedziala mi
          jakis czas temu, ze mam jej tylko sygnal dawac i ona sama oddzwania :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka