Dodaj do ulubionych

dobre biuro podróży-czy jest takie w bielsku

22.03.07, 15:53
witam wybieram sie na krete w sierpniu ale trochę mam obawe.
Przeczytałam na forum bardzo złe opinie o neckerman,triada i scan holiday i wielu innych.
Może ktoś był w grecji i jest zadowolony i może polecić któreś z biur lub jakieś inne .
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemek Re: dobre biuro podróży-czy jest takie w bielsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 15:59
      Ja byłem dwa razy, Kreta i Thassos, z Triadą. I byłem zadowolony.
      Ale to raczej nie to forum.
      • Gość: hej Na krete żeby jechac to trzeba mieć .... IP: *.c31.msk.pl 22.03.07, 16:13
        A czego tu szukasz , pieniędzy na wyjazd ? Jak nie masz kasy to siedz w domu .A na kolonie z mamą nie chcesz jechac ? .
        • putka2 Re: odrobina kultury hej 'u 22.03.07, 18:41
          Jak ktoś grzecznie pyta to kulturalnie należy odpowiedzieć, a jak nie masz
          człowieku nic mądrego do powiedzaenia to MILCZ !
          Ta osoba nie szuka sponsora, a jak nie umiesz czytać to niech cię mamusia
          zaprowadzi do szkoły lub zerówki tam uczą czytać !

Sorry ludzie ale trafia mnie jak czytam takie brednie.
          • pawel_bielsko Re: odrobina kultury hej 'u 22.03.07, 19:02
            Triada - ul. Cechowa
            Orbis - u. 3go Maja
            Scan, Tui, Neckermann(dodatkowo na ul. Partyzantow i Orkana), Exim - ul. Ratuszowa, Pl. Wojska Polskiego.
            Marco(nie wiem czy maja krete) - ul. Szkolna, 11go Listopada
            Cichon - u. Cechowa, 11go Listopada

To niektore. ALe raczej zajrzyj na forum turystyka.
            • Gość: Adam Re: odrobina kultury hej 'u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 19:47
              Z bielskich biur polecam Go Holiday na Pl. Wojksa Polskiego. Mają tam Scana Tui
              Triade Orbisa etc... Wybór olbrzymi, rabaty. A ja osobiście jestem zadowolony
              • martinbb Re: odrobina kultury hej 'u 23.03.07, 08:17
                ja osobiscie polecam biuro podrozy HORYZONT na 11 listopada (w domu handlowy
                biala p. pinisa, I pietro). bardzo mila i profesjonalna obsluga :) tel./fax 33
                496 56 20, bp@horyzont.turystyka.pl
                • martinbb Re: odrobina kultury hej 'u 23.03.07, 08:26
                  dodam jeszcze, ze maja bardzo duzy wybor ofert z roznych tour-operatorow wiec
                  mysle, ze cos na pewno wybierzesz!
        • djamika Re: Na krete żeby jechac to trzeba mieć .... 23.03.07, 12:51
          witam wszystkich bardzo dziękuje za odpowiedz wszystkim kulturalnym osobom.
          I mała sugestia do osoby (gośc portalu: hej) naucz się czytac i rozumieć tekst a jak masz z tym problem to proponuje powrót do I klasy szkoły podstawowej.
          Chociaż po twoim stylu pisania nie zdziwiłabym się, gdybyś był(a) jeszcze w podstawówce.Nie szukam tu pieniędzy- tylko porady, a na kolonie z mamą juz nie te czasy.Szkoda,że takich prymitywów jak ty nie można jakoś wyłapywać i blokować
          im pisania.
          Z wyrazami ubolewania nad twoim brakiem inteligencji i prymityzmem barana(choć chyba to zwierze biorąc po uwage twój przypadek bym obraziła).
          Rozczarowana .
    • Gość: gośc Re: dobre biuro podróży-czy jest takie w bielsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 12:51
      TUI i Scan Holiday sa jak najbardziej ok. Sa drogie, ale mozna miec zaufanie.
      Nie ma co oszczedzac , a potem przed 2 tygodnie denerwowac się ,że jednak mozna
      było wiecej zapłacic i miec wszytko tak jak trzeba. Ja albo jeżdze z dobrych
      biur,albo nie jade wcale (jak mnie nie stać).No chyba ,ze ktoś chce za wszelką
      cene tylko gdzieś polecieć tanim kosztem, zaliczyć kolejny kraj i chwalic się
      przez znajomymi,ze się było tu i tam. Niestety takich ludzi nie brakuje ;-))))
      Nawet w moim najbliższym otoczeniu ;-))))
    • Gość: gość Re: dobre biuro podróży-czy jest takie w bielsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 12:56
      Scan i TUI sa jak najbardziej ok. Drogie ,ale warte zapłaty. Lepiej wiecej
      zapłacić i nie denerwowac sie przez 2 tygodnie;-))) Chyba,że chcesz poprostu
      polecieć i zaliczyc kolejny kraj. Niestety wsród ludzi których znam panuje taka
      moda - polecieć tanio , zaliczyc kolejne miejsce, a potem upajac się
      opowieściami,ze się było tu i tam .Oczywiscie o szczególach nie mówiąc ;-))))
      Dla mnie śmieszne,ale mozna i tak.
      Ja albo wybieram dobre biura podrózy jak mnie stac, a jak mnie nie stać to
      siedze w domu.
    • Gość: gośc Re: dobre biuro podróży-czy jest takie w bielsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 12:57
      Sorki, napisałam dwa razy, bo wydawało mi się ,ze pierwszy post się nie
      pojawił ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka