nuova 27.06.07, 20:53 Hej, szuakm info o tym, co ma sie dziać w BB 30.06. to chyab jakieś Świeto bębna, czy cos. Kto pomoze mi szukać info? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuova Festiwal Kultura Rytmu - dla zainteresowanych 28.06.07, 01:06 www.bielsko.biala.pl/694,zapowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieobecny Re: Świeto bębna ?? IP: 193.200.118.* 28.06.07, 19:34 www.bespress.pl/art.php?i=2599 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Świeto bębna ?? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.07.07, 14:03 Dzieki za info! Bylo super! :) Dobrze ze zdazylam przeczytac Twoj post bo nie widzialam zadnych plakatow etc. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Świeto bębna ?? 01.07.07, 14:36 Hehe, plakaty poginęły w dziwnych okolicznościach ;DD Mnie też bardzo się podobało :) Szczególnie Son do Cuba :)) Widać, ze wreszcie starówka odżyła (jakoś tak od Swięta ulicy Wzgórze wszystko się powoli rozkręca na imprezach plenerowych). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieobecny Re: Świeto bębna ?? IP: 193.200.118.* 01.07.07, 16:27 Ja tylko słyszałem ,że było O.K. Co do komunikowania o imprezach to jest to jedna porażka.Przydałby się na Rynku jakiś odpowiednio wkomponowany słup ogłoszeniowy gdzie organizatorzy zamieszczaliby info o imprezkach i na pewno troche osób by sie mogło zoiętować co i kiedy się odbywa. Oby takich i innych "baletów" było jak najwięcej to i przyzwyczajenia bielszczan się zmienią ,nie tak jak dotąd -Błonia i Plac Ratuszowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Festival Kultura Rytmu 01.07.07, 16:39 Cóż, na razie słupami ogłoszeniowymi są w BB: ściana pod gablotą TP, to coś, co stoi na przystanku na pl. Żwirki i Wigury oraz niektóre skrzynki gazowe itp elementy, na których mozna przyszpilić afisz. To smutne, że nikt nie pomyślał o prawdziwym słupie ogłoszeniowym, takim jak choćby na ul. 11-go listopada (obok delikatesów i biblioteki). Jakoś nie kojarzę więcej takich słupów w centrum. Promocja imprez zatem kończy sie zanim się zacznie -> mam na myśli afisze, które (co ładniejsze) znikają z ulic BB :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Festiwal Kultura Rytmu IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.07.07, 17:36 Promocja imprez zatem kończy > sie zanim się zacznie -> mam na myśli afisze, które (co ładniejsze) znikają > z > ulic BB :) Sugerujesz, ze ktos je kolekcjonuje? ;) W takim razie powinni uzywac mocnego kleju zeby odklejanie sie nie oplacalo. Tu kilka zdjec z imprezy, podpis pod pierwszym potwierdza nasze narzekania. www.bespress.pl/gal.php?i=2612 Wczoraj byl tez filmik, ale dzis nie moge go znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Festiwal Kultura Rytmu 02.07.07, 17:47 Można podac gorsze rozwiazanie: że ktoś utrudnia. Ja obstaję przy kolekcjonowaiu ;) ...tzn nie ja je zwijam z BB, ale taka opcja wydaje mi sie prawdopodobna. Ale w ogóle chyab małą ilość afiszy wyprodukowali, bo szału na ulicach nie było: widziałam w 3 moze punktach plakaty o tym festiwalu... Pozdrawiam, było świetnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Festival Kultura Rytmu 02.07.07, 18:06 nuova napisała: > Cóż, na razie słupami ogłoszeniowymi są w BB: ściana pod gablotą TP, to coś, co > stoi na przystanku na pl. Żwirki i Wigury oraz niektóre skrzynki gazowe itp > elementy, na których mozna przyszpilić afisz. > To smutne, że nikt nie pomyślał o prawdziwym słupie ogłoszeniowym*, takim jak > choćby na ul. 11-go listopada (obok delikatesów i biblioteki). > Jakoś nie kojarzę więcej takich słupów w centrum. Promocja imprez zatem kończy > sie zanim się zacznie -> mam na myśli afisze, które (co ładniejsze) znikają > z > ulic BB :) ============================ KOREKTA: * Zlokalizowałam jeszcze słup ogłoszeniowy na przystanku przy ul. Piastowskiej/dworzec. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Festival Kultura Rytmu 02.07.07, 02:10 Gość portalu: nieobecny napisał(a): > Ja tylko słyszałem ,że było O.K. > Co do komunikowania o imprezach to jest to jedna porażka.Przydałby się na Rynku > > jakiś odpowiednio wkomponowany słup ogłoszeniowy gdzie organizatorzy > zamieszczaliby info o imprezkach i na pewno troche osób by sie mogło zoiętować > co i kiedy się odbywa. Oby takich i innych "baletów" było jak najwięcej to i > przyzwyczajenia bielszczan się zmienią ,nie tak jak dotąd -Błonia i Plac > Ratuszowy. > Pozdrawiam Co do komunikowania, to w mieście faktycznie trzeba mieć farta, zeby trafić na afisz, zanim zniknie ;) Ale widzę, ze używasz neta, więc wystarczy do Googli wrzucić: -um.bielsko -bespress -super-nowa a na pewno znajdziesz linki do różnych imprez. Poza tym, jakby co, to ostatnio na tym forum też wiele można poczytać o imprezach :) Co do Błoni, to ja nie mam nic złego do powiedznia: lubię też imprezy, które tam się odbywają/odbywały. Jedynie pl. Ratuszowy jkaoś mi nie podszedł. Rynek ma swój urok (nie mówie o wyglądzie, lecz o klimacie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miroslaw Re: Świeto bębna ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 17:44 Jakiś czas temu spotkałem się z bebnami japonskimi w formacie Flash. Taki program graficzny i chyba "japoneczka" bijaca w bebny. Czy ktoś się z tym spotkał i czy mógłby wskazać gdzie to znaleźć. Przepraszam, to może jest tylko obok tematu który bWas interesuje a ja szukam i szukam. Dziękuję za ewentualną pomoc :) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś