dzidecka Re: Fotografia dziecięca 24.07.07, 08:19 Dziękuje Agnieszce za "wypożyczenie" dwóch cudnych modelek. Fantastyczne dziewczynki. Agnieszka bardzo fajna babka :) 28 lipca wyjeżdżam nad morze do 5 sierpnia. Postaram się przed wyjzdem zgrać wszystkim zdjęcia na płytki. Ale nie obiecuje bo się tego mnóstwo nazbierało. Następne sesje więc po 5 sierpnia :) Dzięki wszystkim za zgłoszenia. Portfolio teraz będe mieć rozbudowane niesamowicie :)) Teraz tylko zamierzam zrobić studio. Mam nadzieję, że do września mi sie uda i ruszam z interesem na poważnie. Jakby ktoś ze znajomych był zainteresowany to wszystkie informacje są na mojej stronie www.annapawleta.com w dziale informacje. Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
akastel Re: Fotografia dziecięca 24.07.07, 11:23 To my bardzo dziękujemy za obfotografowanie naszej rodzinki i nie możemy się już doczekać, żeby obejrzeć zdjęcia :). Odpowiedz Link Zgłoś
akastel Re: Fotografia dziecięca 24.07.07, 11:31 No i jeszcze znalazłam jedno zdjęcie mojego skarbka (Liluni): www.flickr.com/photos/ania_p/ Cudne, jeszcze raz ogromnie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
a-nulla Dziękujemy! 25.07.07, 08:58 Było nam wczoraj niezwykle miło. A Mikołaj dziś rano z wielkim przejęciem opowiedział swojaj niani, że wczoraj były zdjęcia, i dzidziuś, i Julka, i lizaczek:), i pani Ania (skąd on wie, jak masz na imię?). I ogólnie był bardzo zadowolony:) Dziękujemy bardzo i czekamy na zdjęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 czy ogłoszenie jest nadal aktualne?? 08.08.07, 21:50 wysłałam maila na pocztę gazetową:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidecka Re: Fotografia dziecięca 09.08.07, 15:57 Dziewczny w związku z tym, ze dostaje wciaz mnóstwo mali musze zakończyc moje darmowe sesje ;) Przykro mi bardzo. Dzieki Wam i Waszym dzieciom stworzyłam fantastyczne portfolio. Mam nadzieje, że rozkrece mój biznes i bede miec tyle klientów odpłatnie :) Wiem, ze wiekszosc z Was nie dostała jeszcze zdjec za co bardzo przepraszam ale uwierzcie z tym jest mnóstwo pracy. Dziekuje raz jeszcze!! Odpowiedz Link Zgłoś
malflu Re: Fotografia dziecięca 09.08.07, 16:43 Aniu z całego serca życzę Ci aby Twoja pasja pozwoliła przysłowiowo "utrzymać rodzinę" (no dobra żeby choć na inwestowanie w programy i obiektywy Ci starczało). Trzymam kciuki! PS. Tak sobie myślę że gdyby w moim życiu miało nastąpić jeszcze jakieś ważne wydarzenie i zmiany bez wahania poproszę Cię o ich uwiecznienie :-) (tak mnie natchnęło oglądając zdjęcia M. Potoczek - sesja zaręczynowa, z wieczoru panieńskiego, ciążowa ech...) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidecka Re: Fotografia dziecięca 09.08.07, 21:55 Dzięki Gosia :) Marta robi piękne zdjęcia. To dzięki niej fotografia stała się moją pasją i ciągle się od niej uczę :) Odpowiedz Link Zgłoś