Dodaj do ulubionych

Łóżka Ceragem??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 18:55
witam!
czy ktoś z Was z tych łóżek korzysta?
Pomagają coś naprawdę czy to tylko chwyt marketingowy? czy warto "tracić"
czas na wizytę tam? jak długo zabiegi są bezpłatne??
Obserwuj wątek
    • Gość: opop Re: Łóżka Ceragem?? IP: 83.16.19.* 15.06.09, 17:41
      to ściema!!! gdy by leczyło to w każdy szpital był by wyposażony w
      te łóżka.... takie jest moje zdanie.
      • Gość: Eugeniusz Re: Łóżka Ceragem?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.08.09, 18:17
        zdanie kompromitujące Ciebie, obnażające Twoją niewiedzę, szpital jest jest to
        medycyna konwencjonalna a Ceragem to medycyna niekonwencjonalna, obie medycyny
        nie łączą się ze sobą, najlepiej to zostań dyrektorem szpitala, będziesz mógł
        stosować leczenie przy pomocy łóżka Ceragem
        • mors52 Re: Łóżka Ceragem?? 30.08.09, 07:41
          korzystałem jakiś czas z tych łóżek pierwsze zabiegi są bardzo bolesne ,ale jak już kręgosłup się rozrusza to to jest spoko.Łóżka te są podgrzewane do 50-55 stopni C
          Przerwałem ,bo od nikogo nie mogłem uzyskać informacji jak to działa na endoproteze biodra,lekarze wzruszają ramionami,a ci z ceragemu zapewniają ,że jest OK.Na stronach producenta nie ma na ten temat wzmianki,dopiero na stronach sprzedaży są przeciwwskazania co do implantów metalowych czy sztucznych.
          Jedno wg mnie jest pewne to pomaga ale trzeba to stosować przynajmniej dwa ,trzy razy w tygodniu ,(a pracownicy ceragemu zapewniają, że najlepsze wyniki osiąga się stosując to dwa,trzy razy w ciągu dnia) a jest to wyprawa na dwie godziny,gdyż sam zabieg trwa około 45min a chętnych dużo.
          najlepiej samemu to sprawdzić ,jest to całkowicie bezpłatne i jak na razie bezterminowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka