bacznyobserwator1 24.06.09, 18:33 Czemu red. fe nigdy nie podaje źródła swoich artykułów? www.super-nowa.pl/art.php?i=13768 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: konrad.ludwik02 Może i tak, tyle że ostatnio bielski Ratusz ... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.06.09, 07:53 Może i tak, tyle że ostatnio bielski Ratusz zamazuje błotem, co poprzednio zapisał złotem! Po ukończeniu przebudowy u. Barlickiego i ustawieniu na niej niebrzydko stylizowanych na "antyczne" latarń, zaczęto ustawiać podobne latarnie na ul. 11 Listopada, podobne - tyle że jakiś metr wyższe! Wyglądają przeokropnie, niedostosowane w skali do tej ulicy, nigdzie na świecie takich nie widziałem. Nieśmiało pytam: któż to jest autorem tego feralnego pomysłu? Bo na pewno ani plastyk, ani dyplomowany specjalista od małej architektury, ani zwyczajny esteta jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-sn a co to Super-Nowa? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.09, 19:59 Super-Nowa? Zaraz, zaraz... To zdaje się ta banda oszołomów oczerniających prezydenta Bielska i na siłę szukających taniej sensacji? Znam! Miałem nawet raz w ręku szmatławiec, który wydają. Treść i styl "artykułów" pozostawia wiele do życzenia, o błędach interpunkcyjnych nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mówie jak jest Re: a co to Super-Nowa? IP: *.anonymouse.org 27.06.09, 12:20 jak ci się ona nie podoba to weż ją i podetrzyj sobie ...., ględzenie nic ci nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inter Re: Bielski deptak najpiękniejszą polską ulicą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 13:48 a może warto zwrócić uwagę na to, że na stronie www.um.bielsko.pl/ artykuł Głosuj na ulicę 11 Listopada!!! mimo że bez daty, jest pod artykułem z dnia 22.06.2009. natomiast super nowy artykuł super nowej www.super-nowa.pl/art.php?i=13768 jest z dnia 23.06.2009. Gdzie jest źródło???? ha ha ha, jak zwykle wtopa na temat SN... Odpowiedz Link Zgłoś