Dodaj do ulubionych

AIR SHOW RADOM - będzie??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 20:50
mam pytanie czy w tym roku odbedzie sie AIR SHOW RADOM?? W zeszłum roku byłem
i było poprostu cudownie. Przyjechałem tam aż z Czestochowy ale twierdze że
było naprawde warto. Jestem ciekaw czy w tym roku sie odbędzie i czy bendzie
też tak dużo samolotów i ciekawych pokazów. Tymbardziej że w zeszłym roku
było 100-lecie lotnictwa i dlatego było tak dużo atrakcji. Prosze was jeśli
cos wiecie o tegorocznym AIR SHOW to piszcie. I podajcie jeszcze jakies linki
o tym jeśli macie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lupac Re: AIR SHOW RADOM - będzie?? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 23:12
      Ja również byłem rok temu miałem troszke dalej bo jechałem z Bydgoszczy :)
      Niestety w tym roku AIR SHOW nie będzie , bo jacyś mędrcy wymyślili że AIR SHOW
      i targi broni w Kielcach będą odbywać się od tego roku naprzemiennie , czyli
      AIR SHOW będzie za rok niewiadomo czy w Radomiu czy w innym mieście.
      • Gość: KaWu Re: AIR SHOW RADOM - będzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 22:21
        A mozesz cos wiecej napisac o tym AIR SHOW i targach broni w kielcach?? Może
        bendzie to rówirz interesowne.
        • Gość: Lupac Re: AIR SHOW RADOM - będzie?? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.06.04, 10:10
          O przyszłorocznym AIRSHOW nic nie moge napisać bo jeszcze żadnych (pewnych)
          informacji nie znalazłem.A jeśli chodzi o targi w Kielcach to odbędą się w
          dniach 30.08-2.09.

Tu masz linka :
          www.targikielce.pl/targi/index.php?language=_pl&module=targi&targ_id=89
    • Gość: bartek Re: AIR SHOW RADOM - będzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 10:39
      Air Show odbedzie sie w Radomiu w 2005 roku w dniach 27 - 28 sierpnia. Biezace
      informacje na oficjalnej stronie 2 Ośrodka Szkolenia Lotniczego w Radomiu
      www.air.radom.pl

Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka