Dodaj do ulubionych

Kolejne połączenia Sky Europe

21.06.04, 12:05
Linie lotnicze Sky Europe zapowiedziały uruchomienie kolejnych połączeń z
Warszawy. Od 8 października br. samoloty słowackiego przewoźnika rozpoczną
regularne rejsy do Rzymu i Mediolanu.

Dodatkowo w ramach zimowego rozkładu lotów Sky Europe będzie oferować dwa
loty na trasie pomiędzy między Warszawą i Londynem.

Więcej informacji na stronie www.skyeurope.com oraz pod numerem telefonu: +48
(22) 433 0733.
Obserwuj wątek
    • pstrys SkyEurope - do bani 21.06.04, 13:53
      Taaa... Miałem już nieprzyjemność przetestować połączenie z Amsterdamem. W
      jedną stronę opóźnienie 20 minut, w drugą dwie godziny!!! Na dodatek słowackie
      stewardessy - niczym statystki z filmów Barei. Większość lotu plotkują z
      przodu samolotu a elementarne braki w angielskim nadrabiają bezczelnością.

Generalnie - odradzam.
      • Gość: JH Re: SkyEurope - do bani IP: 194.205.123.* 21.06.04, 14:12
        Ja tez juz mam za soba pierwsza stycznosc ze SkyEurope, i tez mieszane uczucia.
        Poziom obslugi bylo ok, ale tez wlasnie byl klopot z opoznieniami. Piatek
        wieczorem wylot do Paryza, ale ze wzgledu na opoznienie samolotu z Amsterdamu,
        to wlasnie o 2 godziny opozniony wylot. (A wiadomo jaki byl powod opoznienia
        wczesniej? Cos sie stalo, czy po prostu nie wyrabiaja z tymi krotkimi postojami
        na lotniskach?). A powrot wczoraj (Niedziela), ten sam lot z WAW do Paryza byl
        opozniony znowu, i znowu wlasnie o 2 godziny za pozno przylecial z Warsawy,
        wiec zamiast o polnocy to o 2 w nocy dolecielismy. Ale nie mialem zastrzezen do
        pracy stewardess - a piloci ladnie i "dynamicznie" wyladowali w Warszawie;)
        troche w stylu pilotow Ryanair, zaoszczedzajac pare minut...
        • Gość: Szyszek Re: SkyEurope - do bani IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 21.06.04, 15:16
          Nie mam czasu na sprawdzanie codziennie punktualności samolotów (przecież nie
          zazywam się LH ;-))) ale SkyEurope dwa razy kiedy widziałem, 14 w swoim
          pierwszym locie, oraz w sobotę, albo w niedzielę, nie pamiętam, już przylatując
          na Stansted miał ponad 30 minut opóźnienia. Jeżeli ma się takie "plecy" już na
          pierwszym dziennym locie, to raczej póżniej może być już tylko gorzej.
        • Gość: Stewa Re: Do JH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 17:31
          Bardzo milo ze nie miales zastrzezen co do naszej pracy.
          Pozdrawiam
        • Gość: annormals Re: SkyEurope - do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 20:06
          Wy obaj jesteście ostro poj... . Czego wymagacie od low-costa, który
          maksymalnie tnie koszty, a co za tym idzie żyłuje flotę na maksa?
          Punktualności? Puknijcie się w głowę. A jak chcecie punktualności i wygody to
          LH i BA wożą first classem za kilka tysięcy zielonych. Polecam, zastawcie się,
          a postawcie się. Potem bedziecie wychwalać na forum, jakie to wspaniałe uczucie.
          • Gość: Szyszek Re: SkyEurope - do bani IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 21.06.04, 22:10
            A gdzieś Ty się dowiedział, że low costy mają się spóźniać, bo są low costami.
            Oszczędzają min. kasując za posiłki na pokładzie i latając do mniejszych
            lotnisk, by min. ograniczyć czas postoju. Zobacz na stronę Ryanair, ostatni
            tydzień 96% o czasie, 99 % w ciągu godziny. I tak przez cały rok: od stycznia
            tylko dwa tygodnie, gdzie zeszli poniżej 90 %.
            Oczywiście, wszystkim liniom zdarzają się poślizgi, ale gorzej, gdy tak jak
            SkyEurope spóźnienie mają już na pierwszym locie w danym dniu. Jak ktoś napisał
            w innym wątku dzisiaj na Stansted 1,5 godziny!!!
            • Gość: blacky2@tlen.pl Re: SkyEurope - do bani IP: 213.25.206.* 22.06.04, 14:33
              to prawda ze do bani wczoraj nie poleciałem do Parytża bo wogóle samolot nie
              wystartowal z wawy powiedzieli ze nie poleci no i oczywiscie nikt z paryza nie
              wrocił do domu. Fajnie
              • Gość: tengo Re: SkyEurope - do bani IP: *.direct-adsl.nl 22.06.04, 15:08
                "Sky Yurp" ma plan lotów bardziej ambitny od pierwszej pięciolatki (albo planów
                budowy metra w Wawie). Nie dziwota zatem, że gdy już na starcie coś im
                szwankuje to potem na ostatni punkt planu czyli Paryż nie ma już miejsca.
          • pstrys Re: SkyEurope - do bani 22.06.04, 09:05
            Brak punktualności byłby łatwej znośny przy uprzejmej obsłudze. Niestety dla
            niektórych anormalnych kultura jest jakimś dziwactwem, które najwyżej można
            sobie kupić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka