Gość: pasazerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 12:34 Czy to prawda, że znakomita większość stewardów w LOT to geje? Słyszałam, że mają również nieformalna organizację skupiającą gejów w LOT. Co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arcon Re: Stewardzi w LOT IP: 80.51.237.* 17.07.04, 15:22 pasażerko, ja sądzę, że powinnaś natychmiast wejść na forum personel pokładowy.tam jest miejsce na takie rozmowy, oni się w tym specjalizują. pomyliłaś fora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Jedyne co jestem pewny to napewno nie ma gejow IP: 5.5R* / *.mtnk.rnc.net.cable.rogers.com 17.07.04, 19:47 posrod mechanikow. Z tego prostego powodu ze kazdy mechanik potrafi odroznic cylinder od rury wydechowej. Odpowiedz Link Zgłoś
naked_pilot Re: Jedyne co jestem pewny to napewno nie ma gejo 17.07.04, 23:54 Moze i potrafia ale za to poczucie humoru maja tak ciezkie, ze przekracza MTOW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotpl Re: Stewardzi w LOT IP: 217.153.179.* 18.07.04, 02:06 Pasażerka.... jest powieść o takowym tytule Seweryny Szmaglewskiej, porusza znacznie głębszą tematykę. No właśnie... to jest forum o samolotach... Ktoś Cię ostatnio nie przeleciał? Odpowiedz Link Zgłoś