Dodaj do ulubionych

Do Karol 1967

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 13:43
Karol - wiem, że jesteś najmniej sympatycznym stewardem
w PLL LOT. Jesteś niemiły dla pasażerów , chamski , wulgarny. Proponuję ,
żebyś
zmienił pracę.

koleżanka

Obserwuj wątek
    • Gość: Mefistofelusa Re: Do Karol 1967 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 20:43
      Karolu1967 - typie, czemu nic się nie odzywasz na forum ? Zaniemówiłeś z
      wrażenia , że ktoś wie kim jesteś? Zacznij szanować ludzi naokoło ciebie.

koleżanka
    • karol1967 Re: Do Karol 1967 19.08.04, 00:04
      Jak jestes taka odważna, to przedstaw się choć imieniem, małpo podła!
      • Gość: Mefistofelusa Re: Do Karol 1967 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 17:08
        A czemuż miałabym się przedstawiać ?Za to ty jestes juz znany dosć dobrze ze
        swojego chamskiego zachowania do paxow . Po co pracujesz wśród nas skoro
        nienawidzisz tak bardzo paxów ? czy nikt nie widzi z góry jaki z ciebie marny
        pracownik i z jaka łaską zwracasz sie do ludzi ? Dziwne że to nie tylko moja
        opinia ale też wielu koleżanek , więc na górze też chyba o tym wiedzą . Może
        pora na zwolnienie twojego miejsca komus lepszemu ? Jestes
        rozkminiony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!
    • brazyliszek145 Re: Do Karol 1967 19.08.04, 17:35
      Heja Mefistofelusa, jeśli myślimy razem o tym samym koledze to przyznaje Ci
      rację (jeśli to rok urodzenia to chyba mniej więcej by się to zgadzało). Wyślij
      mi emaila na adres brazyliszek145@gazeta.pl ze swoim adresem to porównamy nasze
      typy, hihihihihi. Czekam, napisz szybko.
      papatki
      • Gość: kiziamizia Re: Do Karol 1967 IP: *.media4.pl 22.08.04, 14:14
        Powiem wam jedno jestescie beznadziejne, ponizac chlopaka na forum i to jeszcze
        w taki sposob? Szczyt glupoty no ale co sie dziwic, moze to jakas wiocha zabita
        dechami, gdzie psy dupami szczekaja, tak stamtad pochodzicie "kolezanki" z
        cabin crew. Mam nadzieje ze latamy w innych schedule'ach bo takich jak wy nie
        chcialbym znac w powietrzu..... :( A co do Karola to moze faktycznie pora
        zmienic prace jezeli tak bardzo przeszkadzaja PAX-y. Kasa to niewszystko Karol
        a po co sie meczyc???? Ale wszystko mozna powiedziec spokojnie i lagodnie....
        Zastanawiam sie tylko jak wy dostalyscie sie do PLL LOT, albo jakies starej
        daty co dupy wkladali tam wszystkie, bez rozroznienia brzydka, ladna, glupia,
        madra czy chuda i grubas obciazajacy samolot ;) albo druga mozliwosc ze
        ukrylyscie swoja prymitywnosc i pustote na interview.... Tak to bywa jak sie
        nie lubi tego co sie robi
        • brazyliszek145 Re: Do Karol 1967 23.08.04, 12:43
          "poniżać chłopaka .." ????? kiziamizia czy ty wiesz co ty piszesz ? Poczytaj
          sobie jak on sie zachowuje na forum i jak on sie do innych odzywa. Oprócz tego
          skoro nienawidzi paxów to po co z nami pracuje ? Czemu my mamy obrywać od
          paxów , bo trafili na buraka co był nieuprzejmy i potem dziwimy sie jakie
          zdanie o nas mają paxy. Potem tez dziwimy sie, ze nie szanują nas .... a on
          szanuje ? w życiu !
          A glupia to ty jestes , bo ja pochodze z Warszawy i dostalam sie normalnym
          naborem do pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka