Dodaj do ulubionych

Reklama LOTu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:59
Widziałem reklame LOT-u o tresci opiekuje się tobą 20000 stewardes. Fajna
reklama, a jaka stewardesa. Potem widziałem jak leciałem w Kalejdoskopach ta
samą dziewczyne. Czy jest skąś możliwość uzyskać te fotki co na tej reklamie
i w Kalejdoskopach?? Z góry dzięki za pomoc
Tomek
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: Reklama LOTu IP: *.eranet.pl 14.04.05, 23:38
      pewnie że możliwe. Jeśli jest to jedna ze stewardes to jedną sesją zdjęciową
      opękali kilka form reklamy.
      • Gość: Tomek Re: Reklama LOTu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 10:07
        To jest kilka sesji z jedna stewardesa
        • Gość: xyz Re: Reklama LOTu IP: *.acn.waw.pl 15.04.05, 11:51
          ;-)
          To sa różne sesje zdjęciowe. Ta na plakacie Star Alliance ( 2000 stewrdess itp)
          była specjalnie dla wejścia LOTu do Stara. Sesje dla Kalejdoskopu są robione
          przez fotografa LOTowskiego A.Pawliszewskiego, i były robione w innym czasie.
          Rzeczywiście, pani Karolina ( dziewczyna ze zdjec) brala udzial w obu sesjach.
          Niestety, żadna z dziewczyn na tych reklamach juz w LOT nie pracuje. Byly
          najmlodsze, wiec LOT je zwolnil :-(
          Szkoda, ze na okladki i do reklam sa swietne, ale zeby moc latac- juz nie... :-
          (
          • Gość: Yogibaboo Re: Reklama LOTu IP: *.workgroup / *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 12:46
            Fakt. Ta geriatria, szczególnie z obsługi lotów za Atlantyk, na reklamy się nie
            nadaje...
            • michaelandro Re: Reklama LOTu 15.04.05, 12:51
              No chyba że menofenu :P
          • Gość: Tomek Re: Reklama LOTu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 12:52
            Miło mi wiedzieć jak sie nazywa ta stewardesa. A czy ktoś ma te fotki z jej
            udziałem lub czy można je jakoś zdobyć?
            • Gość: alka Re: Reklama LOTu IP: *.sympatico.ca 15.04.05, 17:58
              Najlepiej postaraj sie o stare wydania Kalejdoskopu (od wydawcy) i przegladnij
              je sobie. Ja tak pare lat temu zalatwilam sobie pare starych numerow, ktore
              wtedy zniknely juz wtedy z pokladu.
              Kilka lat temu (kiedy latalam w naszej pieknej polskiej firmie) na reklamowkach
              rzadko kiedy pojawialy sie dzwiewczyny z pracy, kiedys byla asystentka prezesa
              albo po prostu modelka.
              Ale powodzenia!
              • blondair Re: Reklama LOTu 28.04.05, 22:04
                Ale owa aystentka prezesa tez latala jako stewa w weekendy. Mowie o Beacie B.
                LOT mial naprawde piekne stewardessy, szczegolnie przed zwolnieniami. Teraz te
                najbardziej fajne musialy odejsc z LOT i czesto w ogole z zawodu, bo ktora
                piekna, rasowa stewa z LOTu odnalazlaby sie w lowcoscie z low costowymi paxami!
                A dziewczyna z reklam o ktorych piszesz to Karolina K.- istotnie, bardzo mila,
                energiczna Warszawianka. Jej ojciec pracuje w marketingu albo PR LOTu. Wiecej
                informacji zdobadz sam.
                • vale13 Re: Reklama LOTu 19.05.05, 22:50
                  , bo ktora
                  > piekna, rasowa stewa z LOTu odnalazlaby sie w lowcoscie z low costowymi
                  paxami!
                  Wiesz co rozsmieszasz mnie dziewczyno! Naprawde jestescie tak zadufane w sobie
                  ze nie dostrzegacie ze to zawod jak kazdy inny?Wiekszosc z Was nawet nie ma
                  wyzszego wyksztalcenia...haha "piekna, rasowa stewa" odnajdzie sie wszedzie!a
                  ludzie latajacy lowcostami to nie jakas druga kategoria czlowieka...A wiesz ze
                  niektorzy podrozuja takze pociagami i autobusami? Straszne, nie?! Oni to juz
                  wogole...przegrani! Taka biedota! Zaloze sie ze nie masz wsrod takich osobnikow
                  znajomych bo "piekna,rasowa stewa" musi dbac o reputacje...i rekrutowac swoich
                  znajomych tylko sposrod pasazerow 1klasy! O rany! jak dobrze ze nie latam LOT-
                  em...z takim podejsciem do czlowieka.Mam nadzieje ze upadniecie.Bez pozdrowien
                  • Gość: ELOstewardesa Re: Reklama LOTu IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.05, 15:24
                    Tak się składa że większość z nas ma wyższe wykształcenie lub studiuje. Nie
                    wiem skąd czerpiesz tak żenujące informacje.
                  • aircrew Re: Reklama LOTu 27.05.05, 21:03
                    Z tego co ja wiem prosze pana to 3/4 jak i nie 7/8 FA w LOT i inyych liniach w
                    Polsce ma wyzsze wyksztalcenie. A z tego co mi wiadomo Karolina K. z owej
                    reklamy ukonczyla studia z bardzo dobrym wynikiem. Wiec nie zamieszcaj
                    zenujacych informacji skoro nie jestes pewien.
                    • vale13 Re: Reklama LOTu 28.05.05, 00:29
                      Po pierwsze jestem dziewczyna :-) A po drugie jak widac wyksztalcenie nie
                      swiadczy o kulturze...Przeczytaj wiec sobie raz jeszcze post kolezanki o
                      rasowych stewach ktore sa "zbyt dobre" zeby obslugiwac pasazerow tanich linii
                      lotniczych...W Polsce caly czas wsrod niektorych stew panuje przekonanie ze
                      wykonuja jakis niesamowity zawod.Troche szacunku do pasazerow!Dzieki nim
                      zarabiacie na chleb.
                      • aircrew Re: Reklama LOTu 28.05.05, 21:59
                        Przepraszam, pomyslilam sie, myslalam ze jestes mezczyzna, sorka. Wiesz moze
                        kolezanka zle ujela swoja wypowiedz. Malo dziewczyn po zwolnieniach w LOT
                        znalazla prace w liniach lotniczych. Niektorym sie udalo. Co do zawodu to
                        jezeli pamietam opowiesci szefowych u nas na rejsach to byl to i chyba dalej
                        jest niesamowity zawod. Ale praca jak kazda inna. Blondair Karoliny ojciec nie
                        pracuje w LOT i z tego mi wiadomo to nie ma nic wspolnego z lotnictwem. Pozdr
    • Gość: fischerka Re: Reklama LOTu IP: *.idea.pl 19.05.05, 22:17
      Karolinę spotkać będzie można w FischerAir.
      Zapraszam na pokład. Na zywo wygląda lepiej.
      • Gość: LOstewa Re: Reklama LOTu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 18:13
        Nie wiem czy lepiej, napewno na zdjęciu jest trochę cichsza i mniej się odzywa.
      • aircrew Re: Reklama LOTu 27.05.05, 21:03
        Czyzby przytyla, bo takiej chudziutkiej jak ona nie widzialam nigdy ;)
        • Gość: fischerka Re: Reklama LOTu IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.05, 23:48
          To ze byla/jest kontrowersyjna i nie wszyscy ja lubili to wcale nie znaczy ze
          trzeba jej teraz dosr.... Niestety LOT nie pozbyl sie prawdziwego ogona co mu
          psul marke tylko ogona w postaci najmlodszych i bardzo fajnych osob
      • Gość: Wieslaw Re: Reklama LOTu IP: *.abhsia.telus.net 16.07.05, 03:39
        Byla na pokladzie do HRG... Bardzo piekna i mila!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka