Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 08:11 Podobno Fisher od wczoraj ma samolot i będzie próbował znów latać. Strasznie się cieszę i życzzę sukcesów. Możesię uda! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: Fisher ma samolot! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:26 Szanowny Panie Gościu. Ma dwa sprawne i gotowe do lotu. Jeden nawet czasami lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ Re: Fischer ma samolot! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.06, 11:02 Dzisiaj widziałem stard jednego za drugim:) Piękny widok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re: Fischer ma samolot! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:30 No...ja też będę teraz obserwował. (jak mi cierpliwości starczy ze względu na te ciągłe opóźnienia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hromek Re: Fischer ma samolot! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:52 hihi.... Właśnie... nie doczekasz się bo średnio parę godzin opóźnienia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Fischer ma samolot! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.06.06, 15:59 A właśnie, że nie. Teraz jego punktualność bardzo się poprawiła. Ja przyleciałam pół godziny wcześniej. I odlot też był bardzo punktualny. Mam nadziję, że teraz FAP poprawi swoją punktualność a tym samym swoja reputacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Fischer ma samolot! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.06, 16:03 Pół godziny wcześniej...ach te nowe silniki. Kochany FAP. Uwielbiam tą linię. Jak dobrze że ma tego nowego ptaka. Jestem taki szczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Fischer ma samolot! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 00:03 Ale raczki na kolderke prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Fischer ma samolot! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.06, 00:11 O nie.... Ja też chcem być takim fanatykiem. Fischer jest super!!! (nawet jak ma w d. klientówi ciągle się spóźnia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Fischer ma samolot! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.06, 11:01 Co Ty pierdo....? Właśnie, że bardzo poprawiła się jego punktualność. Ja na swoim locie do Hurghady nie miałem żadnego opóźnienia. Polecam FAP i pozdrawiam normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś