jedreklis 04.06.05, 14:08 jadąc do zamościa urwał się tłumik końcowy. sam.bmw 520. czy ktoś może mi pomóc .proszę o adres zakładu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hondziarz Re: awaria 04.06.05, 14:52 w czym ty widzisz problem? jedź bez tłumika i się nie przejmuj. A swoją drogą, jeszcze nie słyszałem, by w bmw coś się komuś urwało, a już na pewno tłumik. Chyba że pod samochód zaglądało się 5 lat temu i po kolei puszczały kolene haczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
macwall Re: awaria 05.06.05, 14:39 jedreklis napisał: > jadąc do zamościa urwał się tłumik końcowy. sam.bmw 520. czy ktoś może mi > pomóc .proszę o adres zakładu. Tlumik sam jechal czy jak? Stoisz na trasie i czekasz na odpowiedz na ten post? Szukasz zakladu po drodze czy w zamosciu (moze ksiazke telefoniczna warto by do rak wziasc?)? Pisz jakos skladniej. A co do tlumika to tymczasowo pierwszy lepszy pan henio Ci pomoze. W kazdym zakladzie. Nawet w stodole. Przymierz sie jednak do wymiany ukladu wydechowego - przynajmniej czesci. Jak czesci odlatuja same to znaczy ze juz zdrowo przerdzewiale wszystko jest i latanie tego na niewiele sie zda. Zreszta to samo powie Ci tlumikarz jak juz go znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś