bmc3i 09.09.09, 22:42 Skladam wszystkim kondolencje, po tym co stalo sie w Mariborze. Król umarł, nowego nie widac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzewuski1 Re: Kondolencje 09.09.09, 23:03 jaki król? to był jakis lichy szlachetka Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Kondolencje 09.09.09, 23:05 rzewuski1 napisał: > jaki król? > to był jakis lichy szlachetka Mialem na mysli najpopularniejszy sport w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Kondolencje 09.09.09, 23:09 W grach zespołowych zawsze byliśmy dobrzy... Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Kondolencje 09.09.09, 23:38 swarozyc napisał: > W grach zespołowych zawsze byliśmy dobrzy... > > Ja byl tak sprawy nie stawial. Owszem, w siatke prezentujemy co najmniej bardzo przywoity poziom, w koszykowke moze urodzi sie jakas dobra druzyna, w pilke reczną mamy druzyne z najwyzszej swiatowej półki, tylko ... eh, nie chce juz jezdzic po PZPN-nie > Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Kondolencje 09.09.09, 23:49 E tam.PZPN robil swoje,czyli nic poza przewalaniem kasy.najlepsi byli kibice z transparentem "jestesmy tam gdzie PZPN nie ma biletow".A oni im tylko zawalow chcieli zaoszczedzic. Proponuje panom z PZPN cos w stylu tego genialnego swoja droga skeczu: "Wezcie lopaty,wykopcie dol,wejjdzie do srodka i sie zakopcie" Od 40 minuty video.google.com/videoplay?docid=-1927109839744883809# Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Kondolencje 09.09.09, 23:11 a ja myslałem ze chodzi o króla Leo tutaj w ciagu 10 lat nie zwojujemy przerzuc sie na siatkówke ewentualnie koszykówke he he Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Kondolencje 09.09.09, 23:42 Na niemieckie Leo tez nie ma co liczyc,Twardym trzeba byc:P Odpowiedz Link Zgłoś
admetos Re: Kondolencje 09.09.09, 23:34 Ogladalem ten mecz w Slowenii ze swoimi slowenskimi przyjaciolmi Po pierwszej bramce cieszyli sie jak dzieci, jak nasi troche potracili pilek i budowali chaos to zaczeli sie na mnie jakos tak dziwnie patrzec, po drugiej bramce ktos zazartowal (patrzac w program TV): "hm, dziwne, zapowiadali koncert muzyki poskiej a puscicili horror" Po trzeciej (pilismy do tej pory piwo) ktos zapytal: "mamy wodke"?:-) Ogolnie mi wspolczuli, ale raczej stylu a nie wyniku. Ale zeby nawiazac do tematyki militarnej: teraz nastapi wojna, Leo rozstrzelaja, ale dowodztwo naczelne zostnie to samo a na "poligonach" "zolnierze" beda wciaz zbierac grzyby i szkolic sie na starych schematach. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i wojna juz nastala 09.09.09, 23:36 admetos napisał: > Ogladalem ten mecz w Slowenii ze swoimi slowenskimi przyjaciolmi > Po pierwszej bramce cieszyli sie jak dzieci, jak nasi troche > potracili pilek i budowali chaos to zaczeli sie na mnie jakos tak > dziwnie patrzec, po drugiej bramce ktos zazartowal (patrzac w > program TV): "hm, dziwne, zapowiadali koncert muzyki poskiej a > puscicili horror" > Po trzeciej (pilismy do tej pory piwo) ktos zapytal: "mamy wodke"?:-) > Ogolnie mi wspolczuli, ale raczej stylu a nie wyniku. > > Ale zeby nawiazac do tematyki militarnej: teraz nastapi wojna, Leo > rozstrzelaja, ale dowodztwo naczelne zostnie to samo a > na "poligonach" "zolnierze" beda wciaz zbierac grzyby i szkolic sie > na starych schematach. > Lato publicznie zwolnil Leo, i to w niezbyt uprzejmych slowach. Wstyd, nie mniejszy niz ten mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Kondolencje 09.09.09, 23:44 I bedziemy dalej sluchac tekstow: im wiecej potu na treningach... (tym wiecej smiechu na boisku).Baranek Leo zostanie w ofierze zarzniety a wszyscy beda sie na kasie pilkarskiej dalej bujac.I o to chodzi (ewentualnie bardziej pasuje o to Lato)u nas w tym sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Kondolencje 09.09.09, 23:39 A cos tam sie stalo?Przynajmniej cos nieoczekiwanego? Jako rozluznienie proponuje jak zawsze dobra relacje Z Czuba www.zczuba.pl/zczuba/1,90960,7020420,Slowenia___Polska_Z_czuba_i_na_zywo.html I nie ma sie co martwic,a przeznaczyc kase na kosza i siate(i lekkoatletow).tam przynajmniej kiboli nie ma a wyniki sa. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Kondolencje 10.09.09, 00:12 Tak cos wojskowo o sporcie demotywatory.pl/16/WYSCIGI--LODZI--PODWODNYCH I polaczenie Leo z naszymi nielotami:P demotywatory.pl/17/NIESZCZESCIA Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 A tam.... 10.09.09, 00:24 bmc3i napisał: > Skladam wszystkim kondolencje, po tym co stalo sie w Mariborze. > Król umarł, nowego nie widac. Sława! To tylko 11 naszych nieudaczników... Któzby sie nimi przejmował. A zreszta i tak zostało miedzy Bracmi Slowianami. Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Kondolencje 10.09.09, 00:53 Sława! On ma byc deportowany.., ale co bedzie gdy Holendrzy zakreca nam kurek????? :)) Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Kondolencje 10.09.09, 01:01 ignorant11 napisał: > Sława! > > On ma byc deportowany.., ale co bedzie gdy Holendrzy zakreca nam > kurek????? > :)) > Spokojna glowa - Maczkowcy wyzwolili Holandie, dzieki czemu Polska ma dobra opinie u Holendrów Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Kondolencje 10.09.09, 01:08 bmc3i napisał: > ignorant11 napisał: > > > Sława! > > > > On ma byc deportowany.., ale co bedzie gdy Holendrzy zakreca nam > > kurek????? > > :)) > > > > > Spokojna glowa - Maczkowcy wyzwolili Holandie, dzieki czemu Polska ma dobra > opinie u Holendrów Chyba nawet jeszcze bardziej kochaja Sosabowskiego, mimo ze on ich nie umiał wyzwolic:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Kondolencje 10.09.09, 02:05 browiec1 napisał: > A co on mogl wtedy bardziej umiec? Nie wiem bolszewicy umieli wyzwolic np Polske:)) Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Kondolencje 11.09.09, 09:00 głupolku-czyżbyś zaczął MĄDRZEC?????? Odpowiedz Link Zgłoś