Dodaj do ulubionych

Pomylka!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 22:31
Michnik do prokuratury zaniosl serwer, a my sie wpisujemy na magnetofon
cyfrowy. Piec minut na odswiezenie strony i wyslanie postu to ponad moja
cierpliwosc. Sprobuje znowu za czas jakis.
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: Pomylka!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 22:43
      O w noge, nie wiedzialem, ze moje slowo tak wiele znaczy. Ruszylo jak z kopyta.
    • buggi Re: Pomylka!!! 27.01.03, 22:45
      interesujace, bo u mnie idzie szybciutko
      • Gość: Niech Re: Pomylka!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 22:50
        Teraz u mnie tez, ale przed pol godziny to byla masakra meksykanska pila
        mechaniczna. I to w zwolnionym tempie.
        • tradycja1 Re: Pomylka!!! 27.01.03, 22:53
          u mnie tez bylo podobnie z tego wszystkiego pojechalam po Piolunowke.
          • Gość: Niech Re: Pomylka!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 22:56
            1. Jaka Piolunowke? Opisz dokladniej.
            2. Jak to mozliwe, ze w Poslce i w USA bylo do kitu, a u Buggi OK? Buggi, nie
            bylo cos niecos wolniej? Tak ze trzy-cztery kwadranse temu?
            • Gość: k`k Re: Pomylka!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.01.03, 22:59
              Aska twierdzi,że od 21-ej chodzi jak burza
              • Gość: Niech Re: Pomylka!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 23:03
                Czyli jednak problem w laczach, a nie w serwerze. Znaczy sie Michnik zaniosl
                maszynke do golenia.
                • Gość: k`k Re: Pomylka!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.01.03, 23:07
                  Ale za to w dzien,kiedy przez Aster na pewno mniej ludzi wchodzi ,niż wieczorem
                  jest tragedia
            • tradycja1 Re: Pomylka!!! 27.01.03, 23:04
              Piolunowka jest w aucie bo ja z nia wieczorkiem wyjezdzam w ramach akcji z
              Napojow-zabierz i pokarz cos swojemu alkoholowi-(czy cos w tym stylu)
              Produkt jest z Polmosu kosztowalo $12.99...smiszny ksztalt butelki planowany
              kop to 50% ijakies chaszcze na nalepce,butelka ze szkla grubego-przezroczysta.

• buggi Re: Pomylka!!! 27.01.03, 23:04
              Gość portalu: Niech napisał(a):

> 1. Jaka Piolunowke? Opisz dokladniej.
              > 2. Jak to mozliwe, ze w Poslce i w USA bylo do kitu, a u Buggi OK? Buggi,
              nie
              > bylo cos niecos wolniej? Tak ze trzy-cztery kwadranse temu?

absolutnie nie

???????????
              • Gość: Niech Re: Pomylka!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 23:15
                Czy to jest piolunowka Baczewski? Butelka powinna nawiazywac ksztaltem do
                karafki - pekata, choc nie okragla, z kantami.
                • tradycja1 Re: Pomylka!!! 27.01.03, 23:23
                  Tak Baczewski...przymierzalam sie do Wisniowki ale mieli chyba z cztery
                  rodzaje wiec sie zamotalam i wzielam Piolunowke ...Fakt jest drozej ale 12.99
                  to taka robotnicza stawka na godzine w USA...
              • miltonia Re: Pomylka!!! 27.01.03, 23:17
                Tradycja, Ty w tej Ameryce to wieksze ździerstwo na alkoholach niż w Polsce! A
                myślałam ,że największe to u nas i w Skandynawi.
                • buggi Re: Pomylka!!! 27.01.03, 23:25
                  miltonia napisała:

> Tradycja, Ty w tej Ameryce to wieksze ździerstwo na alkoholach niż w Polsce!
                  A
                  > myślałam ,że największe to u nas i w Skandynawi.

tak, ale jeans jest tani i artykuly spozywcze tez.
                • Gość: Niech Re: Pomylka!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 23:26
                  Nie jest tak zle. W Polsce ta piolunowka kosztowala jeszcze niedawno 35 zl. Z
                  tym ze butelka 0,7. I to bardzo dobry wybor - zadna wisniowka sie do tego nie
                  umywa. A jak komus drogo to pewnie cos tanszego latwo nabyc. Lysol czy burbon.
                  • tradycja1 Re: Pomylka!!! 27.01.03, 23:29
                    No to fajnie ze dobrze wybralam...nigdy tego nie pilam.
                  • miltonia Re: Pomylka!!! 27.01.03, 23:31
                    Nigdy tej piołunówki nie piłam, bo nazwa mnie skutecznie odstraszała. A co ona
                    niby ma wspólnego z wiśniówką? Właściwie jak smakuje?
                    • tradycja1 Re: Pomylka!!! 27.01.03, 23:41
                      Ja jeszcze nie wiem kupilam pierwszy raz....
                      • Gość: Niech Re: Pomylka!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 23:58
                        To jest znakomita wodka ziolowa. Wazne, zeby kupic jej odmiane 50%, bo jest tez
                        35%. Teraz sobie przypomnialem, ze tego nie ma w butelce 0,7 a tylko w 0,5.
                        Bardzo latwo wchodzi, czlowiek zasysa to jak amaretto, a tu nagle BEC! Polecam
                        wszystkim - choc jest dosc trudno dostepna. Robiona wedlug receptur z
                        przedwojennych kresow, jeden z najlepszych polskich produktow monopolowych.
                        • tradycja1 Re: Pomylka!!! 28.01.03, 00:02
                          Ale trafilam ....chyba Niech mi podpowiedzial telepatycznie bo chodzilam
                          miedzy regalami i nie wiedzialam co wziac a tu taki dobry wobor sie zapowiada.
                          • atob Re: Pomylka!!! 28.01.03, 00:07
                            Nieszek skrobnal :

Bardzo latwo wchodzi, czlowiek zasysa to jak amaretto, a tu nagle BEC!

Tylko uwazaj Tradi na to BEC ...
                            • miltonia Re: Pomylka!!! 28.01.03, 00:08
                              atob napisał:

> Tylko uwazaj Tradi na to BEC ...
                              Atob, bądź spokojny. Znajdzie się taki co ją podtrzyma.
                              • atob Re: Pomylka!!! 28.01.03, 00:09
                                Ten..zing ?
                            • tradycja1 Re: Pomylka!!! 28.01.03, 00:09
                              Moge Cie zagwarantowac ze nikt mnie nie uswiadomi o tym co sie ze mna dzialo.
                              Wszystko pod kontrola:)
                              • Gość: Niech Napisz cos o tym Zingu... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 00:11
                                ...wreszcie!
                                • tradycja1 Re: Napisz cos o tym Zingu... 28.01.03, 00:12
                                  wy bedziecie o mnie wiedziec wszystko a ja o was nadal tyle co nic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka