Dodaj do ulubionych

Mały donosik do Kanuka

26.02.03, 11:46
Kanuk popatrz z kim ty się zadajesz. Mówię o Miltonie rzecz jasna.

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=299&w=4736542&a=4757710
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: Mały donosik do Kanuka 26.02.03, 14:35
      Żarłacz, czy Ty nie masz lepszego zajęcia, tylko mi psuć szyki? Nawet
      Normalsowi za mnie odpowiadasz. Prosił Cię kto? Teraz już wiem dlaczego Normals
      nie chce się ze mną umówić, bo myśli, że to ja dużo jem, i że na koszta się
      narazi. Niech też nas już nie rozróżnia i przez to znowu pójdzie na spacer nie
      wiadomo z kim, zamiast ze mną.
      • Gość: kanuk Niech na spacer pros !!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.02.03, 14:42
        Niech juz Tradycja1 wstanie !!! i cos poradzi. bo my tu mamy sytuacje. kto ma
        do Niej telefon , Niech dzwoni. i jeszcze mroz taki do tego wszystkiego.
        • miltonia Re: Niech na spacer pros !!! 26.02.03, 14:50
          Tradi już wstała i humor ma nienajlepszy. A ja specjalnie jej pocieszyć nie
          potrafię, bo mój też nie szampański.
          • Gość: kanuk Re: Niech na spacer pros !!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.02.03, 14:56
            to moze mnie pocieszy? podobno w Chicago jest dobre zarcie. picie tez.
            piolunsko dobre....za jedyne 12.99 $
            • tradycja1 Re: Niech na spacer pros !!! 26.02.03, 15:05
              Pocieszmy sie wszyscy ..tylko czym?
              Moze Zarlaczka jakies paczki jutro przyniesie...
              • Gość: Buggi Re: Niech na spacer pros !!! IP: *.arcor-ip.net 26.02.03, 15:06
                Zarlaczka jest listonoszka? Nic sie nie przyznawala

PS a co bedzie w tych paczkach?
                • tradycja1 Re: Niech na spacer pros !!! 26.02.03, 15:09
                  Powodla,dzika roza,malina....posypane to wszystko cukrem pudrem albo lukrem:)
                  Mniami:)Tylko potem bedzie trzeba biegac duzo nie 3 mile tylko 3x3:(
                  • miltonia Re: Niech na spacer pros !!! 26.02.03, 15:29
                    Od biegania stawy sie niszczą. Zdrowiej rozłożyć się ze szklaneczką na kanapie.
                    Kanuk, a Tobie tak jakoś niebardzo z jakiego powodu?
                    • tradycja1 Re: Niech na spacer pros !!! 26.02.03, 15:35
                      Moze maslanka mu zaszkodzila?
                      • miltonia Re: Niech na spacer pros !!! 26.02.03, 15:44
                        No, jasne! A Tobie Tradi mam nadzieje nic nie zaszkodziło, bo myślę że
                        rozsądkiem się kierując, właściwe płyny spożywasz.
                        • Gość: kanuk Re: Niech na spacer pros !!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.02.03, 17:11
                          do najblizszej maslanki bez soli mam 2 godziny. wiec moze to.
      • zarlaczka Re: Mały donosik do Kanuka 26.02.03, 21:39
        Ja Ci psuję szyki. Zobacz jak się za Tobą wstawiłam, to Normals pomału ulega i
        w końcu się spotkacie. Ale Ty oczywiście i tak całą zasługę przypiszesz sobie,
        a nie prawie bezinteresownej mojej pomocy. A jeżeli by nas mylił to by już od
        dawna błagał żebyś się z nim umówiła.
        • Gość: Niech Re: Mały donosik do Kanuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.03, 21:42
          Co ty wypisujesz? Kanuk umawia sie przeciez z normalsem. A ty... A co pokazuja
          w telewizji?
          • zarlaczka Re: Mały donosik do Kanuka 26.02.03, 21:43
            No co?
        • miltonia Re: Mały donosik do Kanuka 26.02.03, 21:58
          zarlaczka napisała:

> Ja Ci psuję szyki. Zobacz jak się za Tobą wstawiłam, to Normals pomału ulega
          i w końcu się spotkacie. Ale Ty oczywiście i tak całą zasługę przypiszesz
          sobie, a nie prawie bezinteresownej mojej pomocy. A jeżeli by nas mylił to by
          już od dawna błagał żebyś się z nim umówiła.

Ty już się lepiej za mną nie wstawiaj. Sama sobie poradzę. Znam
          takie "przyjaciółki" co to niby pomóc chcą, a tak naprawdę tylko kombinują jak
          by tu na siebie zwrócić uwagę. Zresztą nie ma co daleko szukać. Kto się
          przyssał, jak jaka pijawka do Kanuka?
          • buggi Re: Mały donosik do Kanuka 26.02.03, 22:01
            pobijcie sie prosze. gdzie dwie sie bija , tam trzecia korzysta
            • miltonia Re: Mały donosik do Kanuka 26.02.03, 22:17
              Wiem, wiem Buggi, że na to liczysz. I niewykluczone, że się nie przeliczysz.
              • zarlaczka Re: Mały donosik do Kanuka 26.02.03, 22:31
                miltonia napisała:

> Wiem, wiem Buggi, że na to liczysz. I niewykluczone, że się nie przeliczysz.

Przeliczy się, bo za z nikim bić się nie zamierzam. No chyba, że w samoobronie
                (nie tej lepperowskiej oczywiście).
          • zarlaczka Re: Mały donosik do Kanuka 26.02.03, 22:30
            miltonia napisała:

> Ty już się lepiej za mną nie wstawiaj. Sama sobie poradzę. Znam
            > takie "przyjaciółki" co to niby pomóc chcą, a tak naprawdę tylko kombinują
            jak
            > by tu na siebie zwrócić uwagę. Zresztą nie ma co daleko szukać. Kto się
            > przyssał, jak jaka pijawka do Kanuka?

A co chciałoby się wszystkich zagarnąć i koleżanek nie dopuścić, chciałoby się.
            Ale niedoczekanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka