czlowiek_z_harmonijka 17.04.03, 00:11 Co nowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czlowiek_z_harmonijka Re: Czesc 17.04.03, 00:18 Sergio Leone, Dawno temu na dzikim zachodzie. Gral mnie Charles Bronson (taki login tez mam). Mam sciezke dzwiekowa z tego filmu - wiem ze lubisz o.s.t.ry. Moge podeslac. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_z_harmonijka Re: Czesc 17.04.03, 00:28 Moge ja zgrac do mp3. To ci odtworzy komputer - jesli masz glosniki. Ale nawet po tej kompresji nie przejdzie przez agorowa poczte. Ale masz konto na WP. Tylko wyslij mi adres jeszcze raz. Ja jestem fanem tandemu Morricone/Leone. Mam muzyke ze wszystkich filmow oprocz Garsc pelna dynamitu. Mam tylko dwa utwory - plyta jest niedostepna. Tam gral Coburn - w zeszlym roku go pozegnalismy. I Wallace - rola zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Czesc 17.04.03, 00:33 zdaje się ,że muszę odświeżyć w pamięci parę filmów i przejść się do wypożyczalni Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_z_harmonijka Re: Czesc 17.04.03, 00:37 Leone chcial zrobic dwie trylogie = 6 filmow - z Dzikiego Zachodu. Ale zrobil piec. Kazdy z nich to arcydzielo - i w kazdym jest genialna muzyka Morricone. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Czesc 17.04.03, 00:43 poruszasz strunę Morricone,a to miłe dla mojego ucha Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_z_harmonijka Re: Czesc 17.04.03, 00:44 No tak, ale to pewnie Misja i inne wyciskacze lez. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Czesc 17.04.03, 00:52 Nie szukam tak szczególnie wyciskaczy łez ,bo mam potem oczy jak królik czerwone.Ale Misję pamiętam ,choć nie pamiętam żebym płakała..no może jakaś klucha w gardle.. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_z_harmonijka Re: Czesc 17.04.03, 00:54 No tak. Bardziej chodzilo mi o muzyke. Bo film - wzruszajacy. A ja na starosc bardzo sie wzruszam ogladajac filmy. Nawet te z bracmi Marx. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_z_harmonijka Re: Czesc 17.04.03, 01:06 Z resortu??? Mam nadzieje ze przynajmniej w tym resorcie bawisz sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Czesc 17.04.03, 01:11 Wesolo jest po Wesolej:) Miejmy nadzieje ze w takim samym nastroju za tydzien powitam Polske:) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Czesc 17.04.03, 01:13 W resorcie mamy zakwaterowanie i stad moge pisac a z innych uciech nie korzystalam jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_z_harmonijka Re: Czesc 17.04.03, 01:19 Oooo rany, dostep do sieci a reszta przyjemnosci przed toba! U mnie jest zwykle na odwrot. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Czesc 17.04.03, 01:22 Ty mnie chyba nie lubisz....harmonijki tez nie mam :( Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_z_harmonijka Re: Czesc 17.04.03, 01:25 Skad ten wniosek? Wiesz ze cie bardzo lubie. A kazdy twoj post potwierdza moja sympatie. Smieszne - czasami robisz z siebie pierwsza naiwna, a jak przychodzi co do czego, okazuje sie za masz jaja. I to jakie! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Czesc 17.04.03, 01:27 O lalala, ciekawe czlowieku, ze u ciebie jest na odwrót;) Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_z_harmonijka Re: Czesc 17.04.03, 01:30 Tak bywa. Ktos musi miec na odwrot zeby Buggi mogl miec go o cos zahaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Czesc 17.04.03, 01:37 buggi napisała: > a jakim? w koszulce? czy bez;) tak w koszulce.......skorzanej Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Czesc 17.04.03, 01:47 tych naturalnych od kurek z podwórek juz coraz mniej:( Odpowiedz Link Zgłoś