tradycja1 20.05.03, 22:37 Czy rozmowy na forum sa wypatre przez wymiane maili? Niech mnie ktos uswiadomi,nie koniecznie Niech . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biedny_i_glupi Re: Hop siup 20.05.03, 22:47 tradycja1 napisała: > Czy rozmowy na forum sa wypatre przez wymiane maili? > Niech mnie ktos uswiadomi,nie koniecznie Niech . Ciebie już nie ma , tradycja w narodzie umarła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Hop siup IP: 195.205.189.* 20.05.03, 22:50 Czasami sie rodzi nowa swiecka tradydycja.... Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Hop siup 20.05.03, 22:57 biedny_i_glupi napisał: > Ciebie już nie ma , tradycja w narodzie umarła. zmien sobie nicka na "filip z konopii", bo zes wyskoczyl tak, ze szkoda gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Hop siup 20.05.03, 22:58 maxxa napisała: > biedny_i_glupi napisał: > > > > Ciebie już nie ma , tradycja w narodzie umarła. > > zmien sobie nicka na "filip z konopii", bo zes wyskoczyl tak, ze szkoda gadac. Tym razem to na pewno nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
biedny_i_glupi Maxxa 20.05.03, 23:11 Chodz pójdziemy na maxa jak już mnie znasz a co tam raz sie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Maxxa 20.05.03, 23:14 nie podejme tej rekawicy. Nie mam checi, ani czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Maxxa 20.05.03, 23:29 my tu mamy wlasna tradycje, jesli nie jestes w stanie jej zrozumiec, to nic na to nie poradze. Odpowiedz Link Zgłoś
biedny_i_glupi Re: Maxxa 20.05.03, 23:35 Widzisz Tradycjo tak o Ciebie dbaja a Ty ledwie dychasz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
biedny_i_glupi Re: Maxxa 20.05.03, 23:37 maxxa napisała: > my tu mamy wlasna tradycje, jesli nie jestes w stanie jej zrozumiec, > to nic na to nie poradze. My to kto ? własna tradycja to czyja ? Stan jak sie wysili to zrozumie ale szkoda ze Ty jestes taka nieporadna.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Maxxa 20.05.03, 23:42 Nie rozumiesz?Dziwne a sie udzielasz na forum inteligentnym. A moze wlasnie to wszystko wyjasnia. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Maxxa 21.05.03, 00:16 biedny_i_glupi napisał: > My to kto ? własna tradycja to czyja ? Stan jak sie wysili to zrozumie ale > szkoda ze Ty jestes taka nieporadna.:-) pozwole sobie kogos zacytowac: "Tok rozumowania, który prezentujesz jest niesamowity. Logika porażająca. Tobie nie wspólczuję, bo ty się dobrze czujesz ze swoją głupotą - współczuje twoim bliskim, jeśli jeszcze nie uciekli od ciebie..." Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: do glupiego 21.05.03, 01:06 i wez sobie to, co Maxxa napisala do serca, kochany Maxxa, brawo, dobra poina :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedny_i_glupi do Buggi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 09:21 buggi napisała: > i wez sobie to, co Maxxa napisala do serca, kochany > > Przepraszam bardzo, może sie myle, ale czy mieliśmy już przyjemność ??? Stwierdzenie " kochany " jest bardzo miłe ale ja sobie nic nie przypominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedny_i_glupi do Maxxy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 09:17 Napisałem to na innym forum tobie to powtórzę. Polacy w znakomitej większości nie potrafią zrozumieć tekstu który czytają. Ciebie to też dotyczy bo twoja odpowiedz mija sie z moimi pytaniami. Cytujesz jakiś tekst ktory w sposób obrazliwy ktoś do kogoś pisze. Jesli jesteś miłośniczką wulgarnych i obrażliwych wypowiedzi w dyskusji to jest dla ciebie konkretna propozycja. Mam oprocz rodziny jeszcze świnke morska, psa i papugę. Więc się wznieś na wyżyny swojego intelektu i spróbój je też obrazić, przecież lubisz to. Na drugi raz jeśli masz problem ze znalezieniem odpowiedzi poproś rodzine zapewne ją masz. Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: do biedny_i-glupi 21.05.03, 09:45 Gość portalu: biedny_i_glupi napisał(a): > Napisałem to na innym forum tobie to powtórzę. Polacy w znakomitej większości > nie potrafią zrozumieć tekstu który czytają. Ciebie to też dotyczy bo twoja > odpowiedz mija sie z moimi pytaniami. Cytujesz jakiś tekst ktory w sposób > obrazliwy ktoś do kogoś pisze. Jesli jesteś miłośniczką wulgarnych i > obrażliwych wypowiedzi w dyskusji to jest dla ciebie konkretna propozycja. Mam > oprocz rodziny jeszcze świnke morska, psa i papugę. Więc się wznieś na wyżyny > swojego intelektu i spróbój je też obrazić, przecież lubisz to. Na drugi raz > jeśli masz problem ze znalezieniem odpowiedzi poproś rodzine zapewne ją masz. Coś taki zadziorny? Do wszystkich, czy tylko do wybranych..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedny_i_glupi do Minkii :-)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 09:55 minkaa napisała: > > Coś taki zadziorny? Do wszystkich, czy tylko do wybranych..? Minkoo jestem wesołym człowiekiem. Jedynie drażnią mnie ludzie, ktorzy brak argumentow zamieniaja na inwektywy. Serdecznie pozdrawiam :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: do Minkii :-)))) 21.05.03, 10:02 Gość portalu: biedny_i_glupi napisał(a): > minkaa napisała: > > > > > Coś taki zadziorny? Do wszystkich, czy tylko do wybranych..? > > Minkoo jestem wesołym człowiekiem. Jedynie drażnią mnie ludzie, ktorzy brak > argumentow zamieniaja na inwektywy. Serdecznie pozdrawiam :-))))))))) Uspokoiłeś mnie. Powodzenia. Będzie Ci tutaj potrzebne, nawet jeszcze nie wiesz, jak bardzo. Całuski!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedny_i_glupi Re: do Minkii :-)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 10:22 minkaa napisała: > > Uspokoiłeś mnie. Powodzenia. Będzie Ci tutaj potrzebne, nawet jeszcze nie > wiesz, jak bardzo. Całuski!! aurea dicta Minkoo :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: do Maxxy 21.05.03, 11:22 Gość portalu: biedny_i_glupi napisał(a): > Napisałem to na innym forum tobie to powtórzę.[...] uzylam cytatu kixxa celowo, i sie nie zawiodlam. A co do Twoich pytan: nadal nie bede na nie odpowiadac, bo nie mam checi ani czasu, o czym zreszta juz wspomnialam. Z mojej strony eot. Odpowiedz Link Zgłoś
biedny_i_glupi Re: do Maxxy 21.05.03, 11:40 maxxa napisała: > > uzylam cytatu kixxa celowo, i sie nie zawiodlam. > >forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=540&w=5685692&a=5691029 > > bez komentarza to pozostawiam. > > > ps. chyba coś umknęło twojej uwadze : Poznań , Warszawa a może Rzym ??? Odpowiedz Link Zgłoś