20.05.03, 22:37
Czy rozmowy na forum sa wypatre przez wymiane maili?
Niech mnie ktos uswiadomi,nie koniecznie Niech .
Obserwuj wątek
    • biedny_i_glupi Re: Hop siup 20.05.03, 22:47
      tradycja1 napisała:

> Czy rozmowy na forum sa wypatre przez wymiane maili?
      > Niech mnie ktos uswiadomi,nie koniecznie Niech .

Ciebie już nie ma , tradycja w narodzie umarła.
      • Gość: adam Re: Hop siup IP: 195.205.189.* 20.05.03, 22:50
        Czasami sie rodzi nowa swiecka tradydycja....
      • tradycja1 Re: Hop siup 20.05.03, 22:50

A czemu jestes biedny?bos glupi.
      • maxxa Re: Hop siup 20.05.03, 22:57
        biedny_i_glupi napisał:

> Ciebie już nie ma , tradycja w narodzie umarła.

zmien sobie nicka na "filip z konopii", bo zes wyskoczyl tak, ze szkoda gadac.
        • dwunasty Re: Hop siup 20.05.03, 22:58
          maxxa napisała:

> biedny_i_glupi napisał:
          >
          >
          > > Ciebie już nie ma , tradycja w narodzie umarła.
          >
          > zmien sobie nicka na "filip z konopii", bo zes wyskoczyl tak, ze szkoda gadac.

Tym razem to na pewno nie ja.
          • maxxa Re: Hop siup 20.05.03, 22:59
            wiem ze nie Ty, i nawet wiem kto.
            • tradycja1 Re: Hop siup 20.05.03, 23:04
              Maxxa wiesz kto mi smierci zyczy?
              • maxxa Tradi: @. 20.05.03, 23:19
            • biedny_i_glupi Maxxa 20.05.03, 23:11
              Chodz pójdziemy na maxa jak już mnie znasz a co tam raz sie żyje.
              • maxxa Re: Maxxa 20.05.03, 23:14
                nie podejme tej rekawicy. Nie mam checi, ani czasu.
                • biedny_i_glupi Re: Maxxa 20.05.03, 23:21
                  Więc jesteś przeciw tradycji ?
                  • maxxa Re: Maxxa 20.05.03, 23:29
                    my tu mamy wlasna tradycje, jesli nie jestes w stanie jej zrozumiec,
                    to nic na to nie poradze.
                    • tradycja1 Re: Maxxa 20.05.03, 23:31
                      Jeszcze oddycham ...z trudem ale zawsze....
                      • biedny_i_glupi Re: Maxxa 20.05.03, 23:35
                        Widzisz Tradycjo tak o Ciebie dbaja a Ty ledwie dychasz :-)
                    • biedny_i_glupi Re: Maxxa 20.05.03, 23:37
                      maxxa napisała:

> my tu mamy wlasna tradycje, jesli nie jestes w stanie jej zrozumiec,
                      > to nic na to nie poradze.

My to kto ? własna tradycja to czyja ? Stan jak sie wysili to zrozumie ale
                      szkoda ze Ty jestes taka nieporadna.:-)
                      • tradycja1 Re: Maxxa 20.05.03, 23:42
                        Nie rozumiesz?Dziwne a sie udzielasz na forum inteligentnym.
                        A moze wlasnie to wszystko wyjasnia.
                      • maxxa Re: Maxxa 21.05.03, 00:16
                        biedny_i_glupi napisał:

> My to kto ? własna tradycja to czyja ? Stan jak sie wysili to zrozumie ale
                        > szkoda ze Ty jestes taka nieporadna.:-)

pozwole sobie kogos zacytowac:

"Tok rozumowania, który prezentujesz jest niesamowity. Logika porażająca.
                        Tobie nie wspólczuję, bo ty się dobrze czujesz ze swoją głupotą - współczuje
                        twoim bliskim, jeśli jeszcze nie uciekli od ciebie..."
                        • buggi Re: do glupiego 21.05.03, 01:06
                          i wez sobie to, co Maxxa napisala do serca, kochany

Maxxa, brawo, dobra poina :):):)
                          • Gość: biedny_i_glupi do Buggi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 09:21
                            buggi napisała:

> i wez sobie to, co Maxxa napisala do serca, kochany
                            >
                            >
                            Przepraszam bardzo, może sie myle, ale czy mieliśmy już przyjemność ???
                            Stwierdzenie " kochany " jest bardzo miłe ale ja sobie nic nie przypominam.
                        • Gość: biedny_i_glupi do Maxxy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 09:17
                          Napisałem to na innym forum tobie to powtórzę. Polacy w znakomitej większości
                          nie potrafią zrozumieć tekstu który czytają. Ciebie to też dotyczy bo twoja
                          odpowiedz mija sie z moimi pytaniami. Cytujesz jakiś tekst ktory w sposób
                          obrazliwy ktoś do kogoś pisze. Jesli jesteś miłośniczką wulgarnych i
                          obrażliwych wypowiedzi w dyskusji to jest dla ciebie konkretna propozycja. Mam
                          oprocz rodziny jeszcze świnke morska, psa i papugę. Więc się wznieś na wyżyny
                          swojego intelektu i spróbój je też obrazić, przecież lubisz to. Na drugi raz
                          jeśli masz problem ze znalezieniem odpowiedzi poproś rodzine zapewne ją masz.
                          • minkaa Re: do biedny_i-glupi 21.05.03, 09:45
                            Gość portalu: biedny_i_glupi napisał(a):

> Napisałem to na innym forum tobie to powtórzę. Polacy w znakomitej większości
                            > nie potrafią zrozumieć tekstu który czytają. Ciebie to też dotyczy bo twoja
                            > odpowiedz mija sie z moimi pytaniami. Cytujesz jakiś tekst ktory w sposób
                            > obrazliwy ktoś do kogoś pisze. Jesli jesteś miłośniczką wulgarnych i
                            > obrażliwych wypowiedzi w dyskusji to jest dla ciebie konkretna propozycja.
                            Mam
                            > oprocz rodziny jeszcze świnke morska, psa i papugę. Więc się wznieś na wyżyny
                            > swojego intelektu i spróbój je też obrazić, przecież lubisz to. Na drugi raz
                            > jeśli masz problem ze znalezieniem odpowiedzi poproś rodzine zapewne ją
                            masz.

Coś taki zadziorny? Do wszystkich, czy tylko do wybranych..?
                            • Gość: biedny_i_glupi do Minkii :-)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 09:55
                              minkaa napisała:

>
                              > Coś taki zadziorny? Do wszystkich, czy tylko do wybranych..?

Minkoo jestem wesołym człowiekiem. Jedynie drażnią mnie ludzie, ktorzy brak
                              argumentow zamieniaja na inwektywy. Serdecznie pozdrawiam :-)))))))))
                              • minkaa Re: do Minkii :-)))) 21.05.03, 10:02

> minkaa napisała:
                                >
                                > >
                                > > Coś taki zadziorny? Do wszystkich, czy tylko do wybranych..?
                                >

> Minkoo jestem wesołym człowiekiem. Jedynie drażnią mnie ludzie, ktorzy brak
                                > argumentow zamieniaja na inwektywy. Serdecznie pozdrawiam :-)))))))))

Uspokoiłeś mnie. Powodzenia. Będzie Ci tutaj potrzebne, nawet jeszcze nie
                                wiesz, jak bardzo. Całuski!!
                                • Gość: biedny_i_glupi Re: do Minkii :-)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 10:22
                                  minkaa napisała:

>
                                  > Uspokoiłeś mnie. Powodzenia. Będzie Ci tutaj potrzebne, nawet jeszcze nie
                                  > wiesz, jak bardzo. Całuski!!

aurea dicta Minkoo :)))))))
                                  • dwunasty Re: do Minkii :-)))) 21.05.03, 10:57
                                    bonum initium est dimidium facti
                          • maxxa Re: do Maxxy 21.05.03, 11:22

> Napisałem to na innym forum tobie to powtórzę.[...]

uzylam cytatu kixxa celowo, i sie nie zawiodlam.

A co do Twoich pytan: nadal nie bede na nie odpowiadac, bo nie mam checi ani
                            czasu, o czym zreszta juz wspomnialam.

Z mojej strony eot.

• dwunasty Re: do Maxxy 21.05.03, 11:36
                              dictum acerbum
                            • biedny_i_glupi Re: do Maxxy 21.05.03, 11:40
                              maxxa napisała:

>
                              > uzylam cytatu kixxa celowo, i sie nie zawiodlam.
                              >
                              >forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=540&w=5685692&a=5691029
                              >
                              > bez komentarza to pozostawiam.
                              >
                              >
                              > ps. chyba coś umknęło twojej uwadze : Poznań , Warszawa a może Rzym ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka