Dodaj do ulubionych

Warszawa kocha Formułę 1

IP: *.chello.pl 03.06.07, 17:49
Dzięki za zdjęcia, Gazeto.
Obserwuj wątek
    • robert_wwa Re: Warszawa kocha Formułę 1 03.06.07, 18:04
      Fajna sprawa, szkoda trochę że organizacja słaba bo nijak nie dało się normalnie
      wydostać i trzeba było iść tunele. Ale to nieważne warto było tego posłuchać i
      miejmy nadzieje że niedługo uda się zorganizować coś podobnego już niedługo. Bo
      na tor nie mamy co liczyć, ale fajna impreza. Szkoda może że nie było może ciut
      cieplej. Ale i tak fajnie.
      • Gość: adela 20 Organizacja do bani :-( IP: *.aster.pl 03.06.07, 18:08
        Organizacja do bani. Odrazu widać, że współorganizatorem był urząd miasta. Tylko
        jedno wejście na teren miasteczka. Gdy ktoś chciał wyjść na jego przeciwległym
        końcu nie mógł tego zrobić bo tam vipy urządziły sobie balety. Wszyscy widzowie
        mogli oglądać stojące samochody z za krat...zupełnie jak w zoo a w strefach dla
        vip panoszył się pan prezydent warszawy ds inwestycji i popalając papieroski
        pokazywał gdzie ma mieszkańców jego miasta. Aż przykro było patrzeć na
        zachowanie organizatorów. Zero profesjonalizmu.
        • Gość: ok Roadshow w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 18:30
          byłem na tym. Fajna pomysł by dać zobaczyć ludziom prawdziwy bolid w akcji. Ten
          okropny ryk silnika i ta prędkość z jaką Kovalainen mkną przed moimi oczami
          pozostaną mi na długo w pamięci. Gorzej było z organizacją, byłem na moście i
          przez pewien czas wysiadły głośniki, nic nie było słychać. Jednak ogólnie show
          mi się podobał i nie żałuje, że poszedłem.
          • tetlian Re: Roadshow w Warszawie 03.06.07, 20:06
            Tożto łamanie przepisów drogowych :)
            • Gość: jacek Dużo hałasu i pic na wodę, organizacja do d... IP: 80.53.35.* 04.06.07, 16:40
              Wiadomo, Renault - ten, co chce Niemców i Japońców swoją jakością zakasować, a
              jak na forum ludzie zaczynają kląć na ich szjsowate bryczki, to notatka znika,
              jak to było dzisiaj.
      • Gość: ness Re: Warszawa kocha Formułę 1 IP: *.acn.waw.pl 03.06.07, 18:21
        Wejscie przez tunel to byl wyraz braku szacunku dla widzow, czyli rzekomo grupy
        docelowych odbiorcow imprezy. Zeby dostac sie do miasteczka trzeba bylo pokonac
        trawnik z gorka, a potem przeciskac sie waska sciezka w tunelu obok pedzacych
        samochodow. Po co wogole walic scieme, ze dla wszystkich wstep wolny. Chodzilo o
        promocje ING wsrod wybranej grupy VIPow i tyle. Tylko szkoda, ze zmarnowalem 2h
        niedzielnego popludnia na bezowocny spacer wokol biblioteki.
      • agawop Re: Warszawa kocha Formułę 1 03.06.07, 18:25
        robert_wwa napisał:

> Fajna sprawa, szkoda trochę że organizacja słaba bo nijak nie dało się normalni
        > e
        > wydostać i trzeba było iść tunele. Ale to nieważne warto było tego posłuchać i
        > miejmy nadzieje że niedługo uda się zorganizować coś podobnego już niedługo. Bo
        > na tor nie mamy co liczyć, ale fajna impreza. Szkoda może że nie było może ciut
        > cieplej. Ale i tak fajnie.

Taaa ...
        Tylko, że z prawdziwą F1 miało to tyle wspólnego co stadion X-lecia z Alianz Arena.
        • Gość: konrad Re: Warszawa kocha Formułę 1 IP: *.nrth.cable.ntl.com 03.06.07, 18:40
          Jesli Euro 2012 bedzie tak samo zorganizowane to gratuluje FIFA wyboru
          organizatora.
          • jackdaniels5 Re: Warszawa kocha Formułę 1 03.06.07, 19:29
            konrad napisał(a):

> Jesli Euro 2012 bedzie tak samo zorganizowane to gratuluje FIFA wyboru
            > organizatora.

zwłaszcza, że to FIFA wybierała :p
            • cudaniewidy Re: Warszawa kocha Formułę 1 03.06.07, 22:53
              pomyłka ludzka rzecz, a i tak wiadomo o kogo chodzi
        • robert_wwa Re: Warszawa kocha Formułę 1 03.06.07, 18:41
          Ale w tego typu imprezach wiadomo że jest to tylko namiastka tego prawdziwego i
          każdy o tym wie. Ale nie zmienia to faktu koło warszawy nie ma nawet porządnego
          toru kartingowego, więc tym bardziej bolidu jadącego ok.200km/h nie zobaczymy
          nigdzie indziej.
      • dorsai68 "Posłuchać". Dobrze napisane 03.06.07, 20:49
        bo zobaczyć można było g.ówno.
        Dwie maleńkie trybunki, telebimy ustawione fatalnie bo właśnie na wprost tych trybun z których widoczny był doskonale "tor". Dojście na teren imprezy i opuszczenie go możliwe tylko tunelem wisłostrady, po wąskim chodniczku, oczywiście w towarzystwie aut, które tą trasą normalnie się poruszały.
        W przerwach pomiędzy przejazdami poszcególnych "atrkacji" na imprezie nie działo się zupełnie nic.
        Chwilami odnosiłem wrażenie, że "Renault" zorganizowało sobie imprezę firmową na terenach publicznych.

Szczytowa forma amatorszczyzny.
      • Gość: Koo Warszawa kocha Formułę 1 IP: 217.153.206.* 04.06.07, 10:42
        Organizaja mogłaby być lepsza ale to jak zachowują się ludzie to masakra.. Za
        naklejke daliby się stratować....
    • Gość: gosc Re: Warszawa kocha Formułę 1 IP: *.acn.waw.pl 03.06.07, 19:04
      Organizacja na poziomie -10000. Wejscie przez tunel! Niebezpieczenstwo i
      straszny halas. KOrki, korki brak miejsc do parkowania.
      Zgdzie sie z jednym z komentarzy, ze na takie imprezy powinni tylko vipow
      zapraszac. Dla nich dobre miejsca dobra widocznosc.
      Moglo byc tak fajnie - szkoda, ze tak kiepska organizacja.
      • amelia007 Re: Warszawa kocha Formułę 1 03.06.07, 19:35
        Wytrwalam tam tyle czasu tylko z milosci do F1, nie udalo mi sie zobaczyc nic
        na zywo, a dopatrzylam sie tylko jednego telebimu, w dodatku widok na niego
        mialy tylko VIP-y z trybun, z ktorych i tak widocznosc byla znakomita.
        Oczywiscie, dzwiek silnika bolidu wynagrodzil te niedostatki, ale do
        organizacji mam bardzo duze zastrzezenia. W dodatku, mimo inforacji, ze
        miasteczko F1 czynne jest w sobote w godzinach 10-18, o godzinie 17 nie
        wpuszczono mnie na teren. To nie bylo mile...
        • Gość: tta Re: Warszawa kocha Formułę 1 IP: *.centertel.pl 03.06.07, 20:09
          organizacja do bani ... zeby sie wydostac trzeba bylo isc dookoła
          kiepskia widocznosc...a to barierki zaslaniające, a to reklamy
          mogli jakies podesty postawic zeby byla lepsza widocznisc
          byly trybuny na moscie i gucio...wejsc nie mozna bylo ...dla kogo one byly??

ale za to tez świst, ten ryk :)))))))
          tego nie da sie opisac to trzeba zobaczyc
      • Gość: Malgosia Re: Warszawa kocha Formułę 1 IP: 217.153.29.* 04.06.07, 09:18
        Korki, bo glupia warszawka musi autami podjechac, jakbyu autobusow w miescie nie
        bylo. ZALAMKA
    • Gość: noise213 Re: Warszawa kocha Formułę 1 IP: *.cable.ubr01.haye.blueyonder.co.uk 03.06.07, 20:12
      Ale wiocha. Formuły 1 nie widzieli.
    • Gość: muc39 Re: Warszawa kocha Formułę 1 IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.07, 20:40
      polacy ukrana Auto na !00%
      Polak potrafi!!!
    • Gość: jaro Warszawa kocha Formułę 1 IP: *.aster.pl 03.06.07, 20:44
      pokaz extra, ale organizacja dno
    • Gość: nick Re: Warszawa kocha Formułę 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 21:11
      Byłem zobaczyłem usłyszałem i teraz wiem dlaczego dzisiątki tysięcy ludzi przychodzi na każdy wyścig. Mimo że bolid było widać w zasadzie przez ułamki sekund to za każdym razem jak wjeżdżał na most (bo tam stałem) ciarki mi przechodziły po plecach - a ten dźwięk... powalał - muzyka dla moich uszów - i wcale nie było za głośno wręcz przeciwnie :)
    • Gość: Wyborca Re: Wygra HGW!!!! IP: *.MAN.atcom.net.pl 03.06.07, 21:19
      Jak zawsze.
      Niezależnie od formuły!
      Bravo Pani Prezydent!
      • Gość: wygra HIWD Re: Wygra HGW!!!! IP: *.tkdami.net 03.06.07, 21:25
        ku.. radio "Z" zyd mówiło ze wyscig zacznie sie o 13:40 niech ch.. ich strzeli
        ku.. mać prze tych sku..synów nie obejrzałem formuły !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Kruder Malkontenci jesteście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 21:46
          Ja byłem z rodziną i bardzo mi się podobało. Oby więcej takich imprez w Warszawie.
          • Gość: Rasiak Re: Ekolodzy za!!! IP: *.MAN.atcom.net.pl 03.06.07, 22:42
            Spaliny, tłumy depcące trawke, huk - to lubią!!!
          • Gość: q Re: Malkontenci jesteście IP: *.aster.pl 03.06.07, 22:55
            Jesteś mężem HGW i miałeś wejściówki vip-owskie ???
    • Gość: Michał Ale po uszach dostałem IP: *.aster.pl 03.06.07, 22:53
      ale warto było.
      • Gość: Ranger Brrrr wwwwwuuuu IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 03.06.07, 23:25
        O Jezusicku toc taki pojazd byl w Warsafie? I tyla huku narobil ze oj...to smok
        jakis musial byc, chyba. Zdjeciem cyfrowka zrobilista? no?
        Nie taka byle jaka, ale lustrzanka? Przegrajta na iPoda'a. No to extra, tera
        bedzieta mogli pojechac gdzie na prowincje (teren dla Warszawiaka) i powiedziec
        swoj ulubiony warszawswki tekst " A U NAS W WARSZAWIE..."
        Wpadnijcie po drodze na stadion X lecia, poki czynny.. i koniecznie do Zlotych
        Tarasow..Ale fajniscie zyjeta..Nastepny razem sppowadzie galerie obrazow,
        przedstawiajacych drogi: proste i bez dziur. To sie zdiwicie jak zobaczyta.
        A moze wielblada trojfgarbnego z GPS w tylku? Tylko w Warsiawie, Warsiawie...,
        la, la, la..
        Przepraszam, ale jak sie wzrusze to rzuca mi sie na uszy...
        Czy moglbym w GW czytac mniej art. nt warszafki, bo mnie g. to obchodzi.
        Aha, A u nas w LOS ANGELES...
        • Gość: Formulant Re: Brrrr wwwwwuuuu IP: *.MAN.atcom.net.pl 03.06.07, 23:35
          Oleksy: Kwaśniewski zawsze był małym krętaczem

Gudzowaty: A Kwaśniewski brał?
          Oleksy: Nie odpowiem ci na to pytanie, bo nie byłem przy tym. I jeżeli brał, to
          nie osobiście.
          G: Miał psy spuszczone?
          O: Tych zegarków miał od cholery i nosił je kur..., nie wiadomo po co. (...)
          Wszyscy się dziwią, że chodzą tam wycieczki i oglądają to jego mieszkanie. To
          jest 400 metrów kwadratowych.
          G: Ale z zewnątrz oglądają?
          O: Z zewnątrz. Apartament na rogu, przy samej szosie, bez kawałeczka ogródka,
          to jest były prezydent.
          G: Widocznie Krauze nie miał komu sprzedać
          O: I jaka chodzi wersja? Że dostał w prezencie od Krauzego. Nie miał wyboru i
          lada moment to sprzeda po prostu. Jego sprawa, ale głupio wybrał, bo musi
          budzić zdziwienie, że były prezydent bierze ci apartament tak ch... jak ten. Co
          z tego, że duży, jak niemieszkalny?
          Bisztyga: A oni gdzieś budują dom?
          O: Podobno w Jazgarzewie. Kupili przecież w Kazimierzu całe wzgórze od Jaśka
          Wołka. To jest ten artysta. Byłem tam. Piękne. Też nie wiem na kogo, bo nie na
          siebie, ale sam Jasio wybierał, przyjaciel mojej żony. Ale ich sprawa, ja
          nikomu nie zazdroszczę. Tylko że gdyby ktoś się zawziął, to apartament u
          Krauzego to jest minimum 4,5 mln zł. Przecież to jest 400 m, tam chodzi po 11
          tys. metr, to policz sobie, ile to kosztuje, ten 400-metrowy apartament. Dom w
          Kazimierzu – nie umiem tego wycenić, ale na pewno jest to droga sprawa.
          Jazgarzew 6 ha działki z asfaltową drogą zrobioną do samego domu przez pola. I
          to nie jest wszystko. Ma tego majątku trochę. Jak zderzysz jego wynagrodzenia
        • Gość: gość portalu :P Re: Brrrr wwwwwuuuu IP: *.chello.pl 03.06.07, 23:40
          Ja chcialem tyko dodac, ze teksty typu "u nas w Warszawie" padaja z ust tylko
          tych "warszawiakow" co to juz przeciez 2 miechy sa w Warszafce. Siedz dalej w
          swoim el. ej... a od Warszawy wara ;P

A przejazd bolidu byl swietny! Az ciaarrry przechodzily, chcialoby sie do
          pepikow na GP podjechac...
          • Gość: Glupis Re: Brrrr wwwwwuuuu IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 04.06.07, 04:05
            No popatrz a tu L.A.) padly takie teksty o urodonych w warszafie..
            i wciaz padaja.
            U nas w Warszawie u nas, bez konca...
            Jasne, ze wole L.A. zawsze to z dala od prowincji..
    • Gość: warszffiak Re: Warszawa kocha Formułę 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 23:23
      więcej zdjęc mojej roboty :)
      rapidshare.com/files/34968400/po_za_ree.mp3
    • Gość: ryan Re: Warszawa kocha Formułę 1 IP: *.nat.student.pw.edu.pl 03.06.07, 23:25
      Jak dla mne to skandal, że jedynym miejscem gdzie można było w Wawie zrobić taki
      pojazd do most! Tylko tam prosta jezdnia (jeszcze). Wszędzie indziej dziurska
      jak kaniony Colorado :/
    • Gość: andevil A tam Renault! Ferrari to prawdziwy show ! IP: *.ip15.fastwebnet.it 03.06.07, 23:31
      Ferrari a nie Renault by sie pszydala!To dopiero silniki i pojazdy!
      • robert_wwa Re: A tam Renault! Ferrari to prawdziwy show ! 04.06.07, 00:03
        Po pierwsze bez przesady że to jakakolwiek różnica jeśli mówimy o tak małym
        kawałku, a po drugie to jednak dwukrotni mistrzowie konstruktorów więc nie sądzę
        aby powinni mieć jakieś kompleksy względem Ferrari.
    • Gość: artek Warszawa kocha Formułę 1 IP: *.pr.radom.net 03.06.07, 23:57
      było pięknie
    • Gość: timoteii Szkoda tylko że różne "karki" i inne buce.. IP: *.e-wro.net.pl 04.06.07, 00:00
      w swoich beeemach,albo zwykłe szczyle w subaru od taty będą próbowały pod
      osłoną nocy tę predkość również osiagnąć...
      • Gość: zdziwiony Byłem w sobotę z dziecmi IP: *.chello.pl 04.06.07, 00:27
        Raczej próbowałem bo nijak od strony ulicy Dobrej nie mozna było dojsć. Brak
        informacji, drogowskazów. łazenie po trawie, potem z górki pod most zeby dojśc
        do wejscia, ktore i tak już było zamkniete. . festyn mial być do 18 a już za 10
        siedemnasta nas nie wpuszczono. Kompletna porazka organizacyjna. I firma
        renault sama sobie swiadectwo wystawia. Po prostu wstyd.
        Z drugiej strony jestem ciekawy czy za zajecie drog publicznych szanowna firma
        zapalci zgodnie z przepisami, czy zaplaci za rekultywację zieleni.
        Moje dzieciaki były wsciekłe i jedyne co pocieszajace to stwierdziły że nigdy
        nic wspolnego z firmą renault miec nie chca. :))))))
        • Gość: lajkonik Re: Byłem w sobotę z dziecmi, było do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 20:17
          Dokładnie tak. I jeszcze zamknięte wejścia ewakuacyjne. Tzn wejścia z trawników
          prowadziły na drogę po której miały jeżdzić pojazdy i z której to strony
          miałaby nadejść pomoc. Organizator za takie oznaczenia powinien odpowiedzieć
          przed sądem za sprowadzenie powszechnego niebezpieczeństwa. Brak wyjść
          ewakuacyjnych od strony Karowej to skandal. Ten kto zatwiedził taki plan
          oraganizcji ze strony miasta powinien być pozbawiony urzędu, bo go sprawuje,
          ale nie wie nic o bezpieczeństwie imprez masowych.
    • Gość: adam muj golf III 1.9 tdi z czipem idzie 220 na godzine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 01:57
      na tym moscie tez by tyle poszedl
      • Gość: Ranger Re: muj golf III 1.9 tdi z czipem idzie 220 na go IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 04.06.07, 04:18
        Odpowiadasz na :
        Gość portalu: adam napisał(a):

> na tym moscie tez by tyle poszedl

O lasce? Moj Boze jakaz to wiocha warszawska skoro jakis chory samochod
        formuly 1 tak Was podnieca.

• dgr Re: muj golf III 1.9 tdi z czipem idzie 220 na go 04.06.07, 10:20
          No popatrz, popatrz. To taka Szwajcaria, taż musi być straszną wiochą, skoro na
          pokazach F1 widziałem tłumy ludzi. I popatrz dziwna rzecz. Jak są jakiekolwiek
          pokazy motoryzacyjne w USA też zawsze widzę tłumy ludzi.
          To chyba jakaś straszna wiocha ta Szwajcaria, czy USA musi być. Czyż nie ?
      • swan_ganz a moja bemka i bez czipa tyle poszła po tym mości 04.06.07, 09:50
        e jak kiedyś nocą się do domu spieszyłem. Tylko jakoś ludzie mi wtedy brawo nie
        bili....
        To niesprawiedliwe :-)
    • Gość: ja Re: Warszawa kocha Formułę 1 IP: *.adsl.totbb.net 04.06.07, 08:13
      Z tymi zdjęciami to chyba jakiś żart? To zdjęcia widzów czy jak? Bo na pewno nie bolidu. Naprawdę gazeta nie potrafi zrobić lepszych zdjęć? :-/
      • ele.gancki Re: Warszawa kocha Formułę 1 04.06.07, 10:58
        zamknąć pół kilka głównych ulic na imprezę promocyjną firmy renault i ing. niezłe g.
        to jak lepper będzie miła festyn wyborczy na prezydenta to zamkną całą warszawę.
    • Gość: kris Wszyscy kochamy F-1 IP: 62.233.164.* 04.06.07, 11:21
      tylko nigdy w Polsce na żywo nie zobaczymy tego...podobnie jak EURO 2012

www.fototel.pl/
    • Gość: qwerqw Biedny ING i TVN musieli sie zadowolić 2 ligą IP: *.poczta-polska.pl 04.06.07, 12:10
      i jakimś Haikiki buhehhe, ale usilnie smietnik TVN próbował wmówić wszystkim że
      to gwiazda F1. Niestety swojego czasu pzregapili prawa do transmisji wyscigów
      F1 i teraz pozostają im nędzne ochłapy . A pierwsza liga jest u konkurencji
      ehheheh.
    • dule Warszawa kocha Formułę 1 04.06.07, 12:14
      zdjęcia są masakrycznie słabe, dziękujęmy
    • Gość: andevil W Ferrari IP: *.56-88-b.business.telecomitalia.it 04.06.07, 13:26
      Ferrari ma lepsze samochody,silniki i historie.To bylby prawdziwy roadshow!
      Weobrascie to sobie!A nie jaks zwykla megana na moscie!!!!!
    • globy_ms Re: Warszawa kocha Formułę 1 04.06.07, 14:24
      Dodatkowe foto i prywatna relacja na blogu =>
      autofoto.pl/blogs/noga/archive/2007/06/03/ing-renault-f1roadshow-fotoreporta.aspx
      Dzieki za niepowtarzalne wrazenia!
    • boruta_wwa Re: Warszawa kocha Formułę 1 05.06.07, 18:17
      beznadziejny sport
      beznadziejna impreza
      b.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka