IP: *.acn.waw.pl 30.07.03, 20:34
Mamy kwaterę.
ul.Leśna,to jest chyba(wg tego planu internetowego) przedłużenie Polnej,a
przy Polnej są Wyścigi
Dla ciekawych 35zł/osobę
Obserwuj wątek
    • basia Re: Sopot 30.07.03, 20:43
      Świetnie.Dobrze,że niedaleko.Ja jutro zarezerwuję.
      • Gość: niech Re: Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 20:52
        Telefon prosze!!!
        • Gość: kixx Re: Sopot IP: *.acn.waw.pl 30.07.03, 21:06
          To jest kawalerka,tak ze chyba bez dostawek

Tak sadzę
          ale jak chcesz to mozemy rzucic pare telefonow
          Okresl sie ,czy kawalerke,czy pokoj
          • Gość: kixx Re: Sopot IP: *.acn.waw.pl 30.07.03, 21:15
            Kawalerki
            120zl/doba-058-302-69-74
            35zl/osoba-058-302-93-15
            25-35/osoba-058-551-15-67
            120/doba-o-600-954-930
            100zl/doba-058-551-67-18

Pokoje
            30zl/osoba-058-555-93-15
            30zl/osoba-058-550-39-69

Tego jest od cholery,jutro w Ofercie bedzie nastepna porcja
    • basia Re: Sopot 30.07.03, 21:06
      Ta Leśna jest po drugiej stronie torów.Niby krótka ,ale nie tak bardzo.Daj
      konkretne namiary.

Ps.I zdecydujcie się (reszta) gdzie te noclegi.Wolałabym nie zostać sama w tym
      Jeździeckim.
      • Gość: niech Re: Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 21:12
        Ja jutro rano o 10 bede wiedzial czy mam miejsce w Jezdzieckim. Dam znac.
        • basia Re: Sopot 30.07.03, 21:14
          W Jeździeckim,będą na pewno.Warunek od 16,nie wcześniej.
          • Gość: kixx Re: Sopot IP: *.acn.waw.pl 30.07.03, 21:17
            Ten dozorca,co wczoraj dzwonilismy powiedzial,ze nie bedzie miejsc bo jest
            zmiana turnusow.Nie wiem jaki to ma zwiazek,ale tam moze obowiazuje inna logika
            • basia Re: Sopot 30.07.03, 21:19
              hmm...mi Pani mówiła co innego.Wyrażała się "u mnie" więc nie wiem czy
              właścicielak,albo kto.
              • Gość: kixx Re: Sopot IP: *.acn.waw.pl 30.07.03, 21:20

Zobaczymy jutro.
                Na razie mamy czas
                • basia Re: Sopot 30.07.03, 22:01
                  Zobaczymy.Trochę mi szkoda tego 15.Wolny dzień warto by było wykorzystać.
                  • Gość: kixx Re: Sopot IP: *.acn.waw.pl 30.07.03, 22:15
                    To dzwon od rana.
                    My bedziemy od 14-ego
                    • basia Re: Sopot 30.07.03, 22:26
                      A te telefony skąd wziąłeś?
                      • Gość: kixx Re: Sopot IP: *.acn.waw.pl 30.07.03, 22:35
                        W Wawie tekie pismo sie ukazuje (2x w tygodniu)Oferta.U Was też pewnie jakies
                        jest,"Kontakt" może?
                        • basia Re: Sopot 30.07.03, 22:41
                          Nic o tym nie wiem.Skorzystam w razie co z tych numerów,które podałeś.

Ps.Mam o tyle problem,że niewykluczone,że z psem będę musiała przyjechać.Co
                          prawda liczę na to,że nie,ale ...
                          • Gość: kixx Re: Sopot IP: *.acn.waw.pl 30.07.03, 22:50
                            Jest kawalerka 50 zł od osoby, mile widziane zwierzęta, ale boję się, że jednej
                            osobie może im sie nie opłacać wynająć:058-550-18-17
                            • basia Re: Sopot 30.07.03, 22:52
                              Dzięki.Zadzwonię jutro.
                              • Gość: niech Re: Sopot IP: *.MAN.atcom.net.pl 31.07.03, 12:00
                                W Hotelu Jezdzieckim nie ma juz miejsc. Szukam gdzie indziej. Sadze ze w ciagu
                                godziny bede juz wiedzial.
                                • basia Re: Sopot 31.07.03, 12:04
                                  No pięknie...

Czekam na wiadomość
                                  • Gość: niech Re: Sopot IP: *.MAN.atcom.net.pl 31.07.03, 12:11
                                    Po co wynajelas wszystkie wolne pokoje? Trzeba bylo z jeden zostawic.
                                    • basia Re: MAM 31.07.03, 13:09
                                      zarezerwowany pokój 3 -osobowy na 16-17.08..Maxxa,Buggi.Dla Was te łóżeczka
                                      będą zaścielone

Ps.Niech,odbierz maila.
                                      • maxxa Re: MAM 31.07.03, 13:44
                                        hihi, to narzeczony bedzie spal pod lozkiem.
                                        • basia Re: MAM 31.07.03, 13:51
                                          yy...sorry :)

Ps.coś wymyślimy.Odezwę się jeszcze
                                          • Gość: niech Re: MAM IP: *.MAN.atcom.net.pl 31.07.03, 15:57
                                            No to mam pokoj w Hotelu Jezdzieckim. Stajnia 7, box 3. Siano bez ograniczen.
                                            PS. Aha, biegne w sobote w gonitwie czwartej. Pod kixxem.
                                            • Gość: Buggi Re: MAM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 17:07
                                              Gość portalu: niech napisał(a):

> No to mam pokoj w Hotelu Jezdzieckim. Stajnia 7, box 3. Siano bez ograniczen.
                                              > PS. Aha, biegne w sobote w gonitwie czwartej. Pod kixxem.

stawiam na ciebie, a jak wygrasz, to sianko nowe dostaniesz, podkowki nowe i
                                              kilogram cukru na deser. Staraj sie Niesiu
                                              • Gość: niech Re: MAM IP: *.MAN.atcom.net.pl 31.07.03, 17:09
                                                I wozek elektryczny, bo juz mi sie biegac nie chce.
                                                • Gość: Buggi Re: MAM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 17:12
                                                  dla odmiany ja Ciebie teraz popcham
                                          • atob Re: MAM 31.07.03, 18:31
                                            basia napisała:

> yy...sorry :)
                                            >
                                            > Ps.coś wymyślimy.Odezwę się jeszcze

Jest jedno miejsce wolne w pokoju z Basia i Buggi [kolejnosc
                                            alfabetyczna] ....??????????:)
                                            • Gość: Buggi Re: MAM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 20:57
                                              atob napisał:

> basia napisała:
                                              >
                                              > > yy...sorry :)
                                              > >
                                              > > Ps.coś wymyślimy.Odezwę się jeszcze
                                              >
                                              > Jest jedno miejsce wolne w pokoju z Basia i Buggi [kolejnosc
                                              > alfabetyczna] ....??????????:)

a co te znaki zapytania znaczyc maja? cos sie tak wysraszyl?
                                              >
                                              >
                                              • Gość: kixx Re: MAM IP: *.acn.waw.pl 31.07.03, 21:01
                                                wysraszył się???

Tu jest błąd.

Ps.Ale jeszcze nie wiem jaki
                                                • Gość: buggi Re: MAM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 21:05
                                                  Gość portalu: kixx napisał(a):

> wysraszył się???
                                                  >
                                                  > Tu jest błąd.
                                                  >
                                                  > Ps.Ale jeszcze nie wiem jaki

o Maryja Kixx, ales dokladny.!!!!" wysTraszyl sie" mialo byc, bez tego T
                                                  trudno bylo rozszyfrowac. racja.
                                                  • Gość: kixx Re: MAM IP: *.acn.waw.pl 31.07.03, 21:09
                                                    Buggi,nie wiem co to będzie,ale podbijasz moje serce.
                                                  • Gość: Buggi Re: MAM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 21:10

> Buggi,nie wiem co to będzie,ale podbijasz moje serce.

podbije Ci oko,zamiast serca chcesz?
                                                  • Gość: kixx Re: MAM IP: *.acn.waw.pl 31.07.03, 21:11
                                                    Ta czynnośc w moim przypadku jest zarezerwowana
                                                  • Gość: buggi Re: MAM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 21:16
                                                    jako feministka ;)nie biore takiej mozliwosci pod uwage. rownouprawnienie byc
                                                    musi
                                                  • Gość: kixx Re: MAM IP: *.acn.waw.pl 31.07.03, 21:17
                                                    FEministka??
                                                    Czy już spaliłaś swój biustonosz?
                                                  • Gość: buggi Re: MAM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 21:21

> FEministka??
                                                    > Czy już spaliłaś swój biustonosz?

sztuczne tworzywo to i palilo sie piorunem, ale z fiszbinami problem byl, bo
                                                    metalowe;)

• Gość: kixx Re: MAM IP: *.acn.waw.pl 31.07.03, 21:27
                                                    Metal jest trendy.

Ps.Metal to i w piecu krematoryjnym zostaje.
                                              • atob Re: MAM 31.07.03, 21:07
                                                Gość portalu: Buggi napisał(a):
                                                > a co te znaki zapytania znaczyc maja? cos sie tak wysraszyl?

Hmmm zapytalem sie ...wiec znak zapytania chyba jak najbardziej wskazany
                                                jest ...

Iii tam wcale sie nie wystraszylem ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka