Gość: renata Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.31.231.161.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.09.12, 22:51 To prawda to jest super miejsce, bo oprócz ciekawego wystroju maja niepowtarzalne menu jesli chodzi o restauracje w stolicy. Tu nasze kubki smakowe wariują ze względu na bogactwo smaków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.12, 18:31 Nie, no, ku..., przeciz tego SPAMU z t-mobile juz czytac nie mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boni Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.13, 10:47 ja ci polecam sin club w centrum. zajebiste laseczki, klimacik dobry, zadnych problemow z organizacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? 29.01.13, 15:03 Klimacik? To prawda, że znajomków i kolesi w dresikach wpuszczacie na chwilę do szatni, żeby sprawdzili, co goście w kieszeniach zostawili? Bo tak podobno mówią na mieście ci, którzy przypadkiem raz tam trafili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.13, 17:14 A co myślicie o organizacji kawalerskiego na torze wyścigowym? Jestem drużbą, "pan młody" jest zapaleńcem motoryzacyjnym, zastanawiam się więc nad taką formą. W Warszawie znalazłem kilka torów wyścigowych, natomiast zazwyczaj są one na parkingu czy plenerowe... Znalazłem F1Karting, gdzie ponoć można wynająć salę na imprezę. Słyszał ktoś o tym miejscu? Znajomy był tam na imprezie firmowe, ponoć było super, bo mają bardzo szybkie gokarty i standard wysoki. Cenę mi dali konkurencyjną, szukam opinii na temat tego miejsca. Prośba o info, jesli ktoś coś wie. I jeszcze mam pytanie, ma ktoś polecić czarnego Humera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskarżyciel posiłk Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.13, 16:06 Byle nie do speluny, która tu spamuje. Kradzieże, pobicia i oszustwa na rachunkach to dzień powszedni. Dlatego nie mają klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc kolejny nick tego samego SPAMera 30.03.13, 19:27 wyszukiwarkaSPAM pokazuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawalerskie.pl kawalerski w warszawie IP: *.108.207.77.rev.sfr.net 11.06.13, 11:48 wieczór kawalerski Warszawa - znajdziecie u nas ponad 30 atrakcji na kawalerski w Warszawie. Już od 39 PLN. Kawaler Gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? 03.04.13, 20:59 Jak strasznie musi wam doskwierać bieda z braku gości. Warszawiacy nie wchodzą do tej speluny. Zbyt wielu tam podpitych dresiarzy z przedmieść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.13, 09:29 Gorąco polecam Club ROYAL w SOPOCIE. Piękne, zmysłowe kobiety.. dobry alkohol i gustowne wnętrze. Gwarantuję Ci, że takiego wieczoru kawalerskiego zorganizowanego w tym Clubie nie zapomnisz do końca życia;) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmov Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? 14.06.13, 11:47 ja byłem niedawno i najpierw był paintball, grill, a potem w miasto! ale co kto lubi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simdriss Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.07.13, 01:14 organizowal ktoś wieczor na torze quadowym pod warszawa, quadfun.pl/wieczor-kawalerski, został mi 1 tydzień do imprezy i trochę zaspałem nic innego nie przychodzi mi do glowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simdriss Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.07.13, 01:18 organizowal ktoś wieczor na torze quadowym pod warszawa, quadfun.pl/wieczor-kawalerski , został mi 1 tydzień do imprezy i trochę zaspałem nic innego nie przychodzi mi do glowy Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc nic ci do glowy nie przychodzi? 30.07.13, 16:55 ciężkie musi być życie debila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aerofloot Re: nic ci do glowy nie przychodzi? IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.07.13, 22:23 pewnie dlatego na forum tyle piszesz bo na żywo ciężko ci zrozumieć kto co tak szybko mowi, a na forum można przeczytać trzy razy, jak znaczenia słowa nie rozumiesz to to sa słowniki synonimow w necie a jak słownik synonimow nie pomoze to zawsze można slowo w gogle grafika wpisać i jeszcze szansa ze z rysunku dowiesz się znaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serrator Re: nic ci do glowy nie przychodzi? IP: *.warszawa.supermedia.pl 17.09.13, 09:27 Może Paintball w centrum Warszawy? www.paintball.serrator.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: 158.255.250.* 24.09.13, 14:22 wieczór kawalerski warszawa - tu znajdziesz sporo opcji na kawalerski. wybierać, przebierać jak w ulęgałkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trampet Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.183.217-151.dynamic.3bb.co.th 26.02.14, 07:36 tu masz : www.kawalerskie.pl/wieczor_kawalerski/warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NieKawaler Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.14, 20:18 Tu mają lepsze opcje: - autobus imprezowy Party SpeedBus - Londyński autobus Double-Decker Imprezownia Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolo Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.14, 10:24 Tajida - nic lepszego i bardziej szalonego nie wymyślisz. Profesjonalne podejście, warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Góral1234 Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.04.14, 11:48 ja z kolei miałem kawalerski w starym ikarusie. jedziemyt sobie przez miasto i nmagle zatrzymuyjemu się na przystankiu. wsiada kobieta , autonbus rusza, a ona zaczyna tańczyć...niesssamowita była :) tu ją możesz znaleźć www.guardian-angels.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młot na słoiki Słoiki zazwyczaj wybierają tanimi tandetnie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.04.14, 08:53 więc jazda ikarusem i podrygująca Bulgarka nikogo nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubek Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.14, 00:21 Wszystko zależy od organizatora. Ja wiem z własnego doświadczenia jak kończą się niektóre wieczory jak są źle zorganizowane, więc jeśli to mi przypada organizacja takiego wieczoru to korzystam z wieczór kawalerski Warszawa pełen profesjonalizm, miła obsługa, i pełne zadowolenie! POlecam! Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc pieszkkaa - SPAMer jesteś i ciul 16.05.14, 09:13 Wszędzie to samo reklamujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brawo Re: pieszkkaa - SPAMer jesteś i ciul IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.14, 08:47 Hahaha, dobre! Trzeba omijać szerokim łukiem spamerski klub :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.toya.net.pl 22.05.14, 00:31 Ostatnio jak byliśmy ze znajomymi w Klubo na Czackiego to bawili się goście z wieczoru kawalerskiego :) z jednym nawet dobrze się bawiłam ;) fajny klub, dobra zabawa, a jak się powie, że ma się wieczór kawalerski to obsługa też coś wymyśli. Dodatkowo można skorzystać z darmowych drinków w barze i to już duży plus! Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc IP: *.toya.net.pl - SPAM z padającej knajpy 22.05.14, 12:10 #1 SPAM #2 SPAM Odpowiedz Link Zgłoś
socase Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? 26.05.14, 12:05 znajomy ostatnio byl na wieczorze kawalerskim na ktorrym wynajmowali mlodemu czolg do pojezdzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszerek Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.14, 14:02 czasami można znaleźć zniżki na wynajem klubu, ja teraz kupiłem na Eurobonie ofertę do klubu Odessa przy Kolejowej, taniej o 40%! wynająłem antresolę - można cały klub, ale na kawalerskim przyda się, jak nie będziemy w klubie sami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajne-pokazy Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.14, 13:27 Fajne sex pokazy social-showup.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajne-pokazy Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.14, 14:38 fajne pokazy sexkameryonline.wix.com/pokazy-skype Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexxxxx Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.15, 14:05 Prywatne sex pokazy prywatne-pokazy.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michałina Wieczór panieński w waiwe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.14, 13:26 my z kolei wynajeliśmy zabytkowy tramwaj, pełen balonów i dobrego alkoholu..było mega sympatycznie, na jedym z przystanów wsiadł Pan z grupy www.guardian-angels.pl/ - podrzucam fotki, bo jest na co popatrzeć, przebrany za motorniczego...oj ciało miał boskie, a przy tym był ekokwentny w rozmowie, co nam zaimponowało. Potem skoczylismy do klubiu i bawiłyśmy się do białego rana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.14, 15:36 Ja jako świadek zorganizowałem Paintball razem z firmą Gamp-Paintball z Mokotowa, powiem wam, że było super. Firma zadbała o wszystko, my tylko dotarliśmy na miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
marvin2929 Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? 11.07.14, 14:58 Organizując wieczór kawalerski dla brata korzystałem z pomocy Mocprezentow.com. Wszystko super! Porobiliśmy kilka zadań sprawnościowych, potem jazdy quadami i monstertruckiej, na koniec na miasto nazwiozła nas melanżowa nysa! Super !!!! Idealny prezent na wieczór kawalerski polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc marvin2929 - ty to zwykły SPAMer jesteś 12.07.14, 20:52 Tekst linkajak widać, wszędzie to samo reklamujesz Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc wszędzie ten sam SPAM 30.07.14, 15:11 Knajpa pada, bo ludzie nie przychodzą. Macie brudno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorenek Re: co zrobic w warszawie na wieczor kawalerski ? IP: *.blue.kundencontroller.de 09.09.14, 16:39 Partybus to zajebisty pomysł = szczególnie z fajną laską na pokładzie. Muza, dobre drinki i dziewczyna na kolanach w zasadzie równa się dobrej zabawie. Ostatnio zaplanowaliśmy taki wieczór kumplowi. Nie sami, pomogła nam pani Kamila, która w Wawie zamuje się organizacją takich imprez ( dla zainteresowanych tutaj nasza opcja: www.kawalerskie.pl/wieczor_kawalerski/warszawa/imprezowy_autobus_w_warszawie ) , autobus zabrał nas spod Sheratona, super laseczki wykonały taniec w busie . No a na koniec wybraliśmy się do najlepszego klubu go go w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś