Gość: Absolwent PAXU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 08:29 HALLO!!! Nie dajcie zamknąć Augustyna! To jedyna w swoim rodzaju szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gawinka Re: Ostatnia taka matura IP: *.aster.pl / *.acn.pl 12.05.04, 10:36 no dobrze, a gdzie mozna napisac ze tematy byly okropne.. nie wiem dlaczego tak sie uwzieli na to mazowsze ale obiektywnie trzeba przyznac ze (chodzi mi tu o dwa tematy dlugiego wypracowania) nasze wypadają najgorzej na tle innych wojewodztw. szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzela Augustyn IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.04, 18:34 Ja również jestem absolwentem Paxu i co powiem: w ostatnią niedzielę była msza św. za szkołę - przyszła garstka ludzi,wtedy zrozumieliśmy wraz z kolegami że Pax musi upaść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Augustyn IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 00:04 Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniadze.... Spadkobiercy Piaseckiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Augustyn IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.05.04, 01:26 Grzela, malo osob wiedzialo o mszy -np moj braciak nie wiedzial, choc wlasnie konczy PAXa. To nie dlatego upada PAX -wszyscy o tym wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś