Gość: zenon IP: *.ksi-system.net 23.05.12, 11:38 Chciałbym napisać o pewnych problemach uczelni WSHiFM. Otóż na podstawie decyzji ministerstwa z 16 marca 2012 szkoła nie ma prawa prowadzić zajęć na kierunku ekonomia. Mimo to takie zajęcia prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: absolwent Re: WSHiFM IP: *.sn.pl 06.06.12, 15:09 Przeczytaj oswiadczenie rektora: www.wshifm.edu.pl/x.php/1,705/Ekonomia-wazne-oswiadczenie-Rektora.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: WSHiFM IP: 78.10.56.* 19.06.12, 15:41 Ponadto uczelnia nie wypłaca przyznanych stypendiów. Mamy końcówkę czerwca a uczelnia nie wypłaciła jeszcze stypendium piątej raty za semestr zimowy. A jeśli chodzi o semestr letni to nawet nie wiemy ile? Uczelnia nie liczy się wcale z uczniami, ponieważ stypendium socjalnego wypłacili tylko 1/2 czwartej raty, ludzie są pozadłużani przez ta uczelnię, ledwo wiążą koniec z końcem. Jak u kogoś krucho z kasą to absolutnie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent Re: WSHiFM IP: *.netia.pl 30.08.12, 09:14 Ponadto zostały wstrzymane wydawanie dyplomów, szkoła zeszła na psy. Jeśli ktoś chce spokojnie przejść przez studia i czegoś się nauczyć to nie polecam WSHiFM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: WSHiFM IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.10.12, 11:29 Jeżeli ktoś również nie może doczekać się zwrotu czesnego zapłaconego za wydział turystyki 2012/2013 który nie ruszył proszę o maila. ola.murach@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OP Re: WSHiFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.13, 23:01 Witam, W 2009 roku ukończyłam tę szkołe, a teraz ściga mnie firma windykacyjna, za brak wpłat za 5 semestr!!! Pomocy, czy ktoś miał taką sytuację? Szkoła każe rozmawiać mi z firmąwindykacyjną, windykacja ze szkołą, a ze strony WSHIFM oczywiście ZERO odpowiedzi na moje pisma!!! Czy ktoś z was miał taką sytuację? kontakt do mnie podwiazka1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś