Gość: sg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:19 MAM PYTANIE JAK STUDIUJE SIE ZAOCZNIE?? JAKIE JEST PODEJSCIE WYKLADOWCOW DO STUD. CZY JEST OOO WIELE WIELE CIEZEJ NIZ NA DZIENNYCH ITD PROSZE O ODP !! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amkocie Re: STUDIOWANIE ZAOCZNIE??? 06.09.05, 11:38 Wcale nie jest ciężej. Jeżeli ktoś chce się uczyć to będzie. Wykładowcy, zależy w której szkole,podchodzą tak jak do studentów dziennych a czasem nawet lepiej bo studenci zaoczni są uważani za osoby bardziej dojrzałe i dorosłe bo większość z nich już pracuje. Poza tym zdobywasz juz doświadczenie zawodowe co liczy się później przy poszukiwaniu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozak Re: STUDIOWANIE ZAOCZNIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 12:10 DObrze sie studiuje. Dzieki takiemu trybowi nauczania mozna spokojnie pracowac (i zarabiac na, m.in. wlasnie swoje studia). Rzeczywiscie jesli chodzi o poziom studiow i nastawienie wykladowcow do studenta, to wszystko zalezy od uczelni. Ja sam jestem na jednej z najlepszych uczelni prywatnychw kraju i zupelnie nie moge narzekac ani na poziom ksztalcenia, ani na profesjonalizm wykladowcow. Ale znam ludzi, ktorzy sa na zaocznych na kiepskich szkolkach prywatnych, ale tez na naprawde renomowanych uczelniach panstwowych, gdzie ucza ich tak, ze szkoda gadac. Wszystko zalezy od uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: STUDIOWANIE ZAOCZNIE??? IP: *.crowley.pl 21.09.05, 22:21 Aktura to ta najlepsza uczelnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frew Re: STUDIOWANIE ZAOCZNIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 12:48 zależy gdzie. ja jestem na zaocznych ale państwowych i jest kiepsko. wykładowcy mają ciebie gdzieś,durne godziny zajęć, konsultacje w środku tygodnia :/ moja dziewczyna jest natomiast na prywatnej i jest jej znacznie łatwiej,nie ma takich kłód pod nogi co chwila a płaci mniej(!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sg Re: STUDIOWANIE ZAOCZNIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:22 aha...hm no to dzieki...:) mam male obawy i dlatego sie wiecie pytalem ..ale dzieki za informacje ludziska Pozdrawiam i NAJLEPSZEGO ZYCZĘ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksena Re: STUDIOWANIE ZAOCZNIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 00:00 Studiowałam dziennie i zaocznie i nie widzę różnicy w wymaganiach.Przedmioty są takie same na wielu kierunkach. By poradzić sobie na zaocznych warto mieć lekką pracę. Skończyłam dziennie pierwsze studia. Drugie robię dla przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś