Dodaj do ulubionych

STUDIOWANIE ZAOCZNIE???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:19
MAM PYTANIE JAK STUDIUJE SIE ZAOCZNIE?? JAKIE JEST PODEJSCIE WYKLADOWCOW DO
STUD. CZY JEST OOO WIELE WIELE CIEZEJ NIZ NA DZIENNYCH ITD PROSZE O ODP !!
POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • amkocie Re: STUDIOWANIE ZAOCZNIE??? 06.09.05, 11:38
      Wcale nie jest ciężej. Jeżeli ktoś chce się uczyć to będzie. Wykładowcy, zależy
      w której szkole,podchodzą tak jak do studentów dziennych a czasem nawet lepiej
      bo studenci zaoczni są uważani za osoby bardziej dojrzałe i dorosłe bo większość
      z nich już pracuje. Poza tym zdobywasz juz doświadczenie zawodowe co liczy się
      później przy poszukiwaniu pracy.
    • Gość: Kozak Re: STUDIOWANIE ZAOCZNIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 12:10
      DObrze sie studiuje. Dzieki takiemu trybowi nauczania mozna spokojnie pracowac
      (i zarabiac na, m.in. wlasnie swoje studia). Rzeczywiscie jesli chodzi o poziom
      studiow i nastawienie wykladowcow do studenta, to wszystko zalezy od uczelni. Ja
      sam jestem na jednej z najlepszych uczelni prywatnychw kraju i zupelnie nie moge
      narzekac ani na poziom ksztalcenia, ani na profesjonalizm wykladowcow. Ale znam
      ludzi, ktorzy sa na zaocznych na kiepskich szkolkach prywatnych, ale tez na
      naprawde renomowanych uczelniach panstwowych, gdzie ucza ich tak, ze szkoda
      gadac. Wszystko zalezy od uczelni.
      • Gość: s Re: STUDIOWANIE ZAOCZNIE??? IP: *.crowley.pl 21.09.05, 22:21
        Aktura to ta najlepsza uczelnia?
    • Gość: frew Re: STUDIOWANIE ZAOCZNIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 12:48
      zależy gdzie. ja jestem na zaocznych ale państwowych i jest kiepsko. wykładowcy
      mają ciebie gdzieś,durne godziny zajęć, konsultacje w środku tygodnia :/
      moja dziewczyna jest natomiast na prywatnej i jest jej znacznie łatwiej,nie ma
      takich kłód pod nogi co chwila a płaci mniej(!).
      • Gość: sg Re: STUDIOWANIE ZAOCZNIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:22
        aha...hm no to dzieki...:) mam male obawy i dlatego sie wiecie pytalem ..ale
        dzieki za informacje ludziska Pozdrawiam i NAJLEPSZEGO ZYCZĘ!!
      • Gość: ksena Re: STUDIOWANIE ZAOCZNIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 00:00
        Studiowałam dziennie i zaocznie i nie widzę różnicy w wymaganiach.Przedmioty są
        takie same na wielu kierunkach. By poradzić sobie na zaocznych warto mieć lekką
        pracę. Skończyłam dziennie pierwsze studia. Drugie robię dla przyjemności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka