Dodaj do ulubionych

Pomocy!Szukam dobrej policealnej szkoły fryzjerski

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:26
Nie mieszkam w Warszawie i nie mam pojecia która ze szkół jest dobra
Avangarda, A może ZDZ( zakład doskonalenia zawodowego lub Nova . Prosze o
pomoc! która z tych szkół jest godna uwagi a może sąlepsze? Niedługo wybieram
się do Warszawy i chciała bym być bardziej zoriętowana więc prosze o rade!
Obserwuj wątek
    • kotkidwa2 Re: Pomocy!Szukam dobrej policealnej szkoły fryzj 03.06.06, 17:08
      Tylko nie Awangarda!! bedziesz żałować, w bieżącym roku szkolnym wypisało się z
      dziennej pół klasy czyli 6 osób, a z zaocznej 8 osób, zostały 2. Szkoła typu
      wiele hałasu o nic, wszystko piekne w reklamie, w realu dno!!
      • Gość: pieco Re: Pomocy!Szukam dobrej policealnej szkoły fryzj IP: 81.210.17.* 16.05.07, 14:46
        a skąd pewność? uczysz sie tam?
        jestem ciekawy,bo pomagam siostrze i też szukam jakiejś dobrej szkoły
        fryzjerskiej.moze ktoś coś polecić?
    • wyszkow.pl Policealna Szkoła nr 11, ul. Kazimierzowska 60 16.05.07, 21:18
      Polecić mogę Bezpłatną Policealna Szkołę nr 11 kształcącą w zawodach:
      Technik Technologii Odzieży, Technik Usług Fryzjerskich, Technik Usług Kosmetycznych

Policealna Szkoła nr 11 : www.zso.edu.pl/policea/index.htm
      02-543 Warszawa, ul. Kazimierzowska 60 (róg ul. Narbutta)
      mail: sekretariat(at)zso.edu.pl
      nr tel.: 0 228 496 218, 0 228 496 384
      !dojazd! - autobus linii: 117, 118, 138

(at) = @

Policealna Szkoły w Warszawie - Bezpłatne:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=505&w=62520728

---
      men.home.pl
      kuratorium.waw.pl
      edukacja.warszawa.pl
      • Gość: Maja Re: Policealna Szkoła nr 11, ul. Kazimierzowska 6 IP: *.chello.pl 18.05.07, 20:30
        Należy tylko dodać, że do wszystkich bezpłatnych szkół policealnych (czy to
        fryzjerskich, czy budowlanych) przyjmowani są jedynie absolwenci szkół średnich
        (liceum lub technikum), którzy nie skończyli 21 lat.
      • Gość: qqq Re: Policealna Szkoła nr 11, ul. Kazimierzowska 6 IP: *.multimo.pl 16.05.13, 22:09
        DZIEWCZYNY!!! ODMAWIAM WAM TEJ SZKOŁY! SZKOŁA KOSMETYCZNA JEST OKROPNA! Trafiłam niestety na wychowawczynię, ktora niestety zwraca uwagę i dyskryminuje swoje uczennice ze względu na JAKOŚĆ KOSMETYKÓW!! To co się dzieje w tej szkole, jest do nie wytrzymania! Już nie wyrabiam tam psychicznie, nie dość, że przez WSPANIAŁE KOLEŻANKI to jeszcze poziom nauczania, a raczej pomoc nauczycielek jest mało warta! Jeśli nie stać Cię na drogie kosmetyki to nie masz sensu składania tam papierów! Wcześniej czy później zostaniesz oceniana gorzej niż twoje koleżanki, które mają BARDZIEJ GADANE oraz te KTÓRE STAĆ NA DROGIE KOSMETYKI! Najchętniej bym uciekła z tej szkoły i nie wróciła do niej... Miałam wiele nadziei gdy składałam tam papiery.. teraz żałuję, że w ogóle tak myślałam, :(
        • Gość: absolwentka Re: Policealna Szkoła nr 11, ul. Kazimierzowska 6 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.14, 19:54
          To jest twoje zdanie i uwazam ze bardzo niesprawiedliwe tez skonczylam ta szkole i to ze nauczyciel ode mnie duzo wymagal to tylko wyszlo mi na dobre bo jestem w tej chwili doskonale wyszkolonym fachowcem docenionym przez pracodawce. Osobiscie bardzo szkole polecam
    • wyszkow.pl do: Maja 18.05.07, 21:02
      Maja napisała:
      > Należy tylko dodać, że do wszystkich bezpłatnych szkół policealnych (czy to
      > fryzjerskich, czy budowlanych) przyjmowani są jedynie absolwenci szkół
      > średnich (liceum lub technikum), którzy nie skończyli 21 lat.

Nie pisz proszę niesprawdzonych/fałszywych informacji.
      Gdybyś chciała być szczera w swojej wypowiedzi, to napisałabyś "do _niektórych_
      bezpłatnych szkół policealnych", zamiast "do _wszystkich_ bezpłatnych szkół
      policealnych".

---
      Policealne Szkoły w Warszawie - Bezpłatne:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=505&w=62520728

---
      men.home.pl
      kuratorium.waw.pl
      edukacja.warszawa.plmm
      • Gość: Maja Re: do: Maja IP: *.chello.pl 19.05.07, 12:56
        Rzeczywiście, byłam zbyt kategoryczna. Większość znanych mi szkół policealnych
        ma ten limit (w tym wspomniana w tym wątku szkoła fryzjerska - sprawdziłam w
        statucie umieszczonym na stronie), ale niektóre mają limit 22 lata, a są też i
        szkoły dla dorosłych. W każdym razie kandydat mający więcej niż 21 lat powinien
        najpierw upewnić się, czy wybrana szkoła go przyjmie.
        • Gość: Marcelek Opinia dość obiektywna IP: *.subscribers.sferia.net 29.07.07, 19:19
          Jeżeli chodzi o szkoły fryzjerskie w warszawaie to dość dobrze znam temat.
          Szkoła Policealna na Kazimierzowskiej jeszcze przez najbliższy rok będzie moją
          szkołą i moim numerem jeden. W tej szkole naprawdę wystarczą chęci, resztę
          rzeczy typu wiedza wbiją nam do głowy nauczyciele których uważam za mistrzów w
          tej dziedzinie. Nie zauważyłem też żeby osoby typu refugee, (czyli taka
          młodzież która ucieka przed wojskiem czy łata dziury po odrzuceniu dokumentów
          przez wyższe uczelnie, młodzież dla której fryzjerstwo to nic ciekawego)
          obniżały poziom nauczania, szybko się wykruszają albo poprostu przechodzą z
          klasy do klasy z naciąganą oceną. WAŻNE/: w takiej szkole liczy się frekfencja.
          A ZSOFiK polecam z całego serducha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka