Gość: loku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 13:46 omijajcie tą szkołę z daleka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia9933 Re: WSZiP w Warszawie 02.02.07, 11:57 Witam, dlaczego nie polecasz tej szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: WSZiP w Warszawie IP: *.crowley.pl 09.03.07, 12:18 juz Ci piszę dlaczego. Napisałem a następnie złożyłem pracę licencjacką, został mi wyznaczony termin obrony i teraz najlepsze - miła pani z dziekanatu zadzwoniła do mnie dzień przed obroną aby mnie poinformować, iż moja praca została odrzucona przez recenzenta. A ja myślałem, że skoro szkoła wyznaczyła termin obrony tzn. że praca została przyjęta do obrony- przynajmniej tak jest w normalnych szkołach. A tu nie.. Dalej, kiedy zadzwoniłem do swojego promotora dowiedziałem się, że jest mu nic nie wiadomo na ten temat... Ok zaczynam nudzic. Podsumowując szkoła jest do DUPYY no i prostak dziekan, który na rozmowie ze mną stwierdził że mój przypadek odrzucenia pracy (jak się póżniej okazało bezpodstawny) jest całkowicie zgodny ze statutem szkoły. Tak więc be careful! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: WSZiP w Warszawie IP: *.171.190.106.static.crowley.pl 24.08.10, 12:51 Na podstawie jednego przypadku (i w dodatku nie wiadomo jak było, bot o jest relacja jednej strony) ktoś sobie wyrabia opinie o Uczelni. Beznadzieja. Nie sugerujcie się takimi bzdetami. Uczelnie ukończyły tysiące studentów i nie było takich przypadków a tu jakis jełop wpada i pierdzieli głupoty. Ale spoko, nie twierdzę, że takie coś nie miało miejsca. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro. Re: WSZiP w Warszawie IP: *.171.105.202.crowley.pl 25.06.08, 14:11 Witam,obecnie uczę sie w wszip i zdecydowanie polecam ,bardzo ciekawe zajęcia,wysoki poziom,i wysokie wymagania(ale to też zaleta)i nieprawdą jest że uczelnia prywatna jest gorsza od pań.-częto załatwianej po znajomości...u chodkowskiej naprawde można się czegoś nauczyć,polecam i i powodzonka życzę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: WSZiP w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 14:34 A ja tam jestem zadowolona. I nawet mogę ją szczerze polecić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student WSZiP Re: WSZiP w Warszawie IP: 80.50.246.* 18.04.08, 14:19 Hej, ja polecam, bo studiuję na prawie w WSZiP im. H. Chodkowskiej naprawdę super szkoła. Wysoki poziom, bo np. zajęcia prowadzą prof. J. Szachułowicz, prof. W. Wołpiuk, prof. G. Bernatowicz, itd., a do tego nauka języków w bardzo małych grupach, praktyki, staże i do tego bardzo miła akademicki atmosfera ... naprawdę polecam zapraszam na www.chodkowska.edu.pl!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: WSZiP w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 09:41 TAK JAK KAŻDĄ PRYWATNĄ SZKÓŁCZYNĘ TRZEBA OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: WSZiP w Warszawie IP: *.lcz.vectranet.pl 16.11.08, 17:35 a ja powiem tak: jestem na studiach II stopnia. z racji tego ze szkoła kształci dodatkowo policje to nas wygonili do jakiegos garaku w którym jest zimno i nie przyjemnie, mikrofon nie działa itd i za to trzeba tyle płacić, jestem po 4 zjazdach ale nie wiem czy na 5 pojade bo to jest koszmar co sie tam dzieje. dokumenty gina brak organizacji, czekamy na zajecia ktore sie nie odbywaja,,,dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelonek Re: WSZiP w Warszawie IP: *.171.190.106.static.crowley.pl 24.08.10, 12:58 Ktoś tu ma jakąś ryse na bani. Kozaczy, bo albo z państwówki albo przerost ambicji nad treścią. A właśnie na Chodkowskiej wykładają profesorowie npo z UW, WAT, UWM, MON i nam mówia nie raz jakich tłuczków spotykają na państwowych i jadą po nich. Ale spoko, Wy jesteście mądrzejsi, pozdrawiam państwowiaków mimo wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: WSZiP w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 27.02.08, 15:04 Popieram i podpisuję się obiema rękami!!! Kończyłam studia podyplomowe - od 2 miesięcy nie mogę sie doprosić wydania świadectwa! Jestem odsyłana z pokoju do pokoju, od pani do innej pani... Studia początkowo opisywano barwnie i szeroko, a z każdym miesiącem grafik się zawężał i zawężał... Nawet praca końcowa i towarzyszące mu seminarium dyplomowe i obrona nie były tym z czym się kojarzą: praca - zaliczeniowa, seminarium - ..., a obrona - zwykłym egzaminem. Dyplomu też nie ma tylko świadectwo! I dopiero teraz dowiaduję się jakich formalności powinnam dopełnić, żeby studia uznać za skończone! ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość abc Re: WSZiP w Warszawie IP: 194.29.134.* 12.09.08, 08:36 bo chodziło im tylko o sciągnięcie kasy-studia podyplomowe, mądrze i poważnie brzmi, a jak przychodzi co do czego poziom zajęć marny i podejście do studenta również; dziwi mnie-szkoła oferuje niby tyle ciekawych kierunków (przynajmniej tak sie reklamują), starają się podobno nawet o uprawnienia na kolejny-i co z tego, jak tak naprawdę chodzi pewnie o to by było jak najwięcej ludzi którzy zostawią tak pieniądze, a w zamian nie papier, ze ukończyli studia (a wiedza........????) TA SZKOŁA TO DNO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WSZiP w Warszawie IP: *.chello.pl 22.09.08, 18:18 powiem do wszystkich którzy się wymądrzają. DNO to są wasze poje bane rodziny , wasze matki które nie maja wykształcenia podstawowego i które kochają tanie wino i dawanie dupy każdemu lepszemu śmierdzącemu żulowi, z czego wnioskuje to sa wasi ojcowie , matka się nawaliła , dała dupy , żul się spuścił i gitara, po 2. skoro k u r w o nie umiesz odebrac dyplomu , bo wszyscy tobą pomiatają to po jaki huk ty poszłaś na studia , szkoda gadać , walcie się głupie cipy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki Re: WSZiP w Warszawie IP: *.centertel.pl 23.01.09, 20:15 Zgadzam się z Tobą i powiem tak, że złej baletnicy to przeszkadza rąbęk od spódnicy. "Jaśnie państwo" poszło na studia i chciałoby żeby im wszyscy w d...pę włazili bo oni są "wielkimi studentami" i płacą a nie umieją zwykłej prostej "jak konstrukcja cepa" sprawy załatwić z dziekanatem. Studiuję na tej uczelni 4 rok i nigdy z żadnym z pracowników tej uczelni nie było problemu. Trzeba umieć rozmawiać z ludźmi. Poziom nauczania uczelni tworzą sami studenci jak są głąby to i wykładowcom nie chce się z nimi poważnie gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia24 Re: WSZiP w Warszawie IP: 94.254.134.* 07.04.09, 14:05 Rankingi raczej nie przemawiają za tą uczelnią (WSZiP)... www.chodkowska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwka Re: WSZiP w Warszawie IP: *.171.190.106.static.crowley.pl 24.08.10, 13:04 Kochana, chyba właśnie przemawiają ZA :) Pozdrowionnnnka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III sem SM Re: WSZiP w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 09:47 Szkoła jest ok, jak ktoś myśli, ze zapłaci i będą przy nim latali to sie w życiu pomylił... Student WSZIP Odpowiedz Link Zgłoś