Gość: jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 20:33 TU JEST PEŁNO BŁĘDÓW, TO NAPEWNO MUSI BYĆ INACZEJ!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario Re: Odpowiedzi do testu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.03, 20:48 ten co sie wpisal wyzej p******oli glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Odpowiedzi do testu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 20:52 ten co się wpisał że ten co sie wpisał powyżej jest taki i taki jest znanym na całe szmulki lacho#ią@%^m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Odpowiedzi do testu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.03, 21:00 znaczy to ja jestem najwiekszym lachoci*** z targowka a temu co sie wpisal wyzej to moge jedynie ustami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Odpowiedzi do testu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 21:04 a ja tarhgam lache z talerz zupy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario_tenprawdziwy Re: Odpowiedzi do testu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.03, 21:12 nie wiem o co chodzi ale ktos sie pode mnie podszywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Odpowiedzi do testu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.03, 21:10 ale mnie dzisiaj dupa boli, wczoraj pod blokiem kilka bejow wzielo mnie w kakao na kilka batow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Kolargol Re: Odpowiedzi do testu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 21:06 Gość portalu: mario napisał(a): > ten co sie wpisal wyzej p******oli glupoty a ty wczoraj mnie pierdo$@łeś Miś Kolargol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Odpowiedzi do testu IP: *.staszic.waw.pl / 192.168.0.* 08.05.03, 13:09 Jeżeli te odpowiedzi są prawdziwe, to jest nieźle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: Odpowiedzi do testu IP: *.acn.pl / 10.65.2.* 08.05.03, 20:17 gdyby te odpowiedzi były poprawne, to w takim razie ktoś się pomylił, było wyraźnie powiedziane :NIE CYTUJ a tu są przecież same cytaty z pilotażu !!!!!!!!!!!!!!!! i kto ma rację????????? to ja się męczę i wymyślam jakieś pokrętne omówienia problemu, a tu cytują? to mnie denerwuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katka Re: Odpowiedzi do testu IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 23:45 Moim zdaniem niektóre odpowiedzi tu ukazane nie są dokładne z kluczem odpowiedzi,gdyż nie uwierzę by dużo moich znajomych miało takie błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Odpowiedzi do testu IP: 195.245.213.* 09.05.03, 21:52 Szkoda tylko,że nie maturzyści się tutaj wypowiadają tylko same lachociągi ze szmulek. Od razu mi użyło. Zawsze wierzyłem w maturzystów . A ci miłśnicy kakała ze szmulek, niech częściej używają do higieny osobistej bielinki i calgonu to może jeszcze trochę pociągną.... Odpowiedz Link Zgłoś