Dodaj do ulubionych

O wstir M. Orłowicza

IP: *.centertel.pl 03.09.08, 19:17
Witam!! Nie polecam tej szkoly nikomu ja jestem na .... roku i myślę
od 1 października o przenosinach do innej. to szkoła nie do
pomyślenia Zjazdy co tydzień w sobote, obóz rekreacyjno sportowy
płatny 780 zł w Giżycku gdzie hotel i warunki w nim"Pożal się Boże"
a od drugiego roku 2050 zł semestr i w dodatku zjazdy co tydzień i
co drugą niedziele dodatkowo informatyka w tygodniu.. Dziekan...
masakra wykładowcy "jak Cię mogę" egzaminy do bani.. i nie ma
warunku na pierwszym roku.. żaluje że tu jestem ze względu na
anonimowość wolę nie podawać na którym roku jestem..Więc jeśli macie
wybór to nie piszcie się na tą szkołe niby zaoczne ale dla mnie są
dzienne i nie liczcie że Dziekan Wam pojdzie na rękę bo to cham..
Pozdrawiam i zycze udanych wyborów szkól bo ja do takich nie należe
Obserwuj wątek
    • Gość: Jeż Re: O wstir M. Orłowicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.08, 11:32
      Co, nie dali dyplomu do łapki przy wpłacie za I semestr i kazali
      chodzić na zajęcia? Oj jaki bidulek nooo...:>
      • Gość: Nieznajoma Re: O wstir M. Orłowicza IP: *.centertel.pl 14.09.08, 17:09
        Szczerze to nie wiem o co Ci chodzi... bo tak skonstruowałeś te
        zdanie że niewiadomo o co w nim chodzi..
    • Gość: julka Re: O wstir M. Orłowicza IP: *.chello.pl 25.09.08, 21:21
      Naucz się przynajmniej podstaw interpunkcji i logicznego formułowania
      wypowiedzi, bo to ciebie jest ciężko zrozumieć, a nie jeża.

Większość twoich zarzutów jest za przeproszeniem z d... wzięta. Zjazdy w
      niedziele są NORMĄ na studiach zaocznych, na wielu są również zjady co tydzień.
      Ich częstotliwość powinna być określona w regulaminie studiów albo umowie, jak
      nie przeczytałaś tych dokumentów to pretensje możesz mieć tylko do siebie. Chyba
      na wszystkich uczelniach obozy są płatne oddzielnie (i też informacje o tym są
      do znalezienia). Tak samo czesne - musi być podane w umowie, wraz z warunkami
      ewentualnej podwyżki. Jedyne w czym uczelnia może być nie w porządku to zajęcia
      w środku tygodnia, ale jeżeli w umowie/regulaminie studiów zastrzegli, że takie
      coś może się zdarzyć to wiedziałaś w co się pakujesz (a przynajmniej powinnaś) i
      nie masz co jęczeć.

• Gość: GOSC Re: O wstir M. Orłowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 12:02
        SZkoła jak szkoła , 1 rok dośc łatwy na drugim już tak łatwo nie jest , ogólnie
        z wykładowcami da się dogadać ,wiadomo zawsze trafi się ktoś taki z który ani w
        lewo ani w prawo no cóż w każdej szkole tak jest , nie nastawia się ona z
        pewnością iż płacisz i zaliczasz , troszkę trzeba się pouczyć , JEDYNY WIELKI
        MINUS ---> PAN DZIEKAN który jest magistrem i myśli że jest fajny :D solarka
        sweterek nie wiem skąd on się urwał pewnie przyjechał z jakieś wioski i myśli ze
        podbije Warszawę ogólnie .. Szkoła daje rade poza niektórymi przedmiotami jak
        prawo gospodarcze fizjologia i statystyka :]
        • Gość: student Re: O wstir M. Orłowicza IP: *.inetaccess.pl 24.08.09, 13:33
          no ja sie musze zgodzic.Szkola tak naprawde nic nie daje.Zjazdy co tydzien(nie
          spotkalem 2 takiej uczelni ale podobno sa tez inne wiec sie nie
          czepiam).Praktyki..... praktycznie nie ma mozliwosci aby je zaliczyc we wlasnym
          (platnym) zakresie, poniewaz ciekaw jestem jaka MENADZERSKA posade mozna
          pozyskac w restauracji na 2 roku studiow.
          Jesli chodzi o kase to akurat wypada bardzo dobrze, bo srednio 1800 za semestr
          to ciezko znalezc.
          Poprawki 30zl to tez malo.
          Oboz.....slabo zrobili w tym roku z tymi zapisami, pomieszaniem dziennych i
          zaocznych.Nie wszyscy jada na ten termin co chcieli...(awaria serwera)
          Dziekan (<lol2><hahaha><lol><rotfl>) wogole cwaniaka udaje mysli ze jest nie
          wiadomo kim, a tak naprawde to tylko wygadany jest a jak sie go o cos zapyta to
          odsyla do innych ludzi.
          Egzaminy...jak wszedzie:nie nauczysz sie to nie zdasz;)
          Myslalem nad zmiana, ale chyba jednak tu zostane ;D
          • Gość: orti Re: O wstir M. Orłowicza IP: *.chello.pl 10.03.10, 15:01
            widzę ze macie troche problemów na waszej uczelni. Myslę, że może sie poprawi na lepsze:) kilka osob z mojego roku WSTiR przeszło na SWPR na ursynowie chwalili tą uczelnie. Ja niestety tam nie poszedłem i w konsekwencji musze od poczatku zaczynac. zaglądnijcie www.swpr.edu.pl:) pozdro:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka