anasazi 28.10.03, 20:14 Czy pani doktor może się wypowiedzieć na temat skuteczności kuracji przeciw wypadaniu włosów i czy pomaga ona również w odrastaniu włosów? Mam słabe i cienkie włosy. Czy ktoś z osób z tego forum stosował taką kurację? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Dercos Vichy IP: *.man.polbox.pl 29.10.03, 08:13 jestem w trakcie kuracji, stosuje od ok. 2 tygodni, na razie nie widzę poprawy - włosy jak wypadały tak wypadają, no może ciut mniej, ale może trzeba trochę cierpliwości... mam nadzieję.... pozdr Ola Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: Dercos Vichy 07.11.03, 23:29 Witam Uważam, że jest to bardzo dobry preparat i skuteczny w niektórych przypadkach wypadania włosów. Nie wiem, z jakiej przyczyny ma Pani cienkie i słabe włosy, ale nie ma przeciwwskazań, aby ten preparat wypróbować i osobiście sprawdzić jego skuteczność. Myślę, że na pierwsze rezultaty w postaci zatrzymania wypadania trzeba będzie zaczekać ok. miesiąca, natomiast jeżeli osiągnie się ten efekt, wówczas warto kontynuować kurację, aż do osiągnięcia pożądanego efektu. Oksana Odpowiedz Link Zgłoś