ornery 30.11.08, 21:51 hej ile mozna się spodziewać na stanowisku specjalisty w departamencie np podatkowym w centrali PKOSA w Warszawie? wlasnie mam zamiar aplikowac do pracy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pogromczyni_goopkoof Re: płaca - ile się spodziewać 02.12.08, 19:06 jako że mam "te" dni to będę zgryźliwa i powiem że najpierw musisz się dobrze zorientować do którego banku uderzasz bo co jak co ale znajomość nazwy firmy w której starasz się o pracę to raczej podstawa. Odpowiedz Link
ornery Re: płaca - ile się spodziewać 02.12.08, 19:32 jak by nie było to jest chyba forum pracowników pekao SA więc skoro tutaj posta zamiesciłem więc chodzi mi dokładnie o PEKAO SA Odpowiedz Link
n_k_a Re: płaca - ile się spodziewać 02.12.08, 21:26 moja opinia, uciekaj jak najdalej od tej instytucji, chyba ze marzy Ci się spedzanie calych dni w pracy, dosłownie... Odpowiedz Link
pogromczyni_goopkoof Re: płaca - ile się spodziewać 03.12.08, 10:53 tak jak mówi anka... no chyba że jesteś mocno zdesperowany Odpowiedz Link