22.01.09, 15:26
Co zrobić by zostać przyjętym do pracy na terenie woj.śląskiego ?
Obserwuj wątek
    • najlepszywolnyptak Re: ŚLĄSK 22.01.09, 18:28
      Ewunia, widzę,że się trochę "miotasz"( nie bierz tego do siebie jako coś złego), dlatego myślę, że dobrze zrobisz jak wydrukujesz sobie swoje CV w kilku egz. i pójdziesz do banków w swojej najbliższej okolicy i zostawisz swoje CV w sekretariacie lub u szefa danej placówki. Poproś też ,będąc tam, o numer telefonu do nich i zadzwoń za parę dni. Może nie przyniesie to natychmiastowego skutku, ale Cię zapamiętają.Może się także okazać,że w danej placówce są akurat jakieś braki kadrowe i " fuksem" się dostaniesz.Uważam,że przesyłanie swoich CV mailem jest tylko udostępnianiem za darmo swoich danych osobowych, de facto bez żadnej gwarancji na zatrudnienie. Pójdź o krok dalej, spróbuj, aby Cię zapamiętali, być może uda Ci się porozmawiać z jakimś szefem i zrobić na tej osobie dobre wrażenie. Osobiście, bardzo Ci życzę powodzenia i sama jakbym miała zatrudniać, dałabym Ci szansę widząc Twoją kilkumiesięczną determinację. No, ale ja nie zatrudniam, przynajmniej na razie nie, bo w tej chwili dopiero jestem na etapie organizowania własnego miejsca pracysmilePowodzenia, napisz na moim forum jak Ci poszłosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka