Dodaj do ulubionych

konsultacja w sprawie cc

27.01.11, 12:43
pierwszy poród miałam zakończony przez cc bo miałam wysokie ciśnienie w ciąży, podczas porodu wymioty, utrata przytomności i stan przedrzucawkowy. teraz dostałam skierowanie od lekarza prowadzącego z Madalińskiego by skonsultować ew, cesarkę z ww. powodów - jestem w 37 tyg i już zaczynają się wymioty, zawroty głowy i drgawki - tak jak poprzednio . ciekawa jestem czy zostanę zakwalifikowana na cc bo szczerze mówiąc nie chcę przechodzić przez to piekło drugi raz... miała któraś taką sytuację?
Obserwuj wątek
    • deodyma Re: konsultacja w sprawie cc 27.01.11, 16:04
      nie powinni robic problemow...
      kazda kobieta, ktora miala cc, ma wskazania w 50 % do kolejnej cesarki a ze u Ciebie znow jest podobna sytuacja, jak w pierwszej ciazy, powinni zakwalifikowac Cie do cesarki.
    • ziutka23 Re: konsultacja w sprawie cc 27.01.11, 16:52
      Ja jutro mam wizytę u gina na Madalińskiego i też dostanę skierowanie na taką konsultację. Dr Adamowicz przyjmuje w pon podobno. U mnie dopiero 34+3tc, ale pójdę na konsultację jak najszybciej. Napisz, czy Cię zakwalifikował do cc.
    • dagmarrka Re: konsultacja w sprawie cc 27.01.11, 21:00
      no właśnie do Adamowicza idę w poniedziałek między 12 a 13 ale ponoć muszę być wczesniej bo są pomiary i kolejki... dam znac napewno
      pozdrawiam
      • dagmarrka Re: konsultacja w sprawie cc 07.02.11, 16:42
        no i już jestem:)

niestety nie doczekałam się na wizytę do d Adamowicza, gdyż juz jestem po cesarce:)
        28 stycznia zjawiłam się na kontrolne ktg, lecz miałam mega wysokie cisnienie i źle się czułam, zatem mnie zatrzymali w szpitalu i 1 lutego zrobili cesarskie cięcie:) ze szpitala jestem bardzo zadowolona, pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka