sposobuzycia 06.01.12, 13:12 Witam Pani Kasiu, jak szybko stomatolog po cc? Będę na pewno mieć kilka ubytków, będę chciałą też usunąć rosnącą ósemkę. Czy będę mogła poddać się zabiegowi w narkozie i jak szybko po cc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sposobuzycia Re: Stomatolog po cc 06.01.12, 20:56 Słyszałam, ze można. Pytałam jednak o możliwość i czas, kiedy można to zrobić, nie zmierzam tłumaczyć się z decyzji na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynaoles Re: Stomatolog po cc 06.01.12, 23:04 Pytanie do stomatologa - ale nie sądzę, żeby były tu jakieś obostrzenia czasowe. Trzeba tylko wziąc pod uwagę, że po usunięciu zęba mądrości może Pani być obolała i nie do życia przez jakąś dobę. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
a_lex Re: Stomatolog po cc 07.01.12, 09:52 ja leczyłam zęby od połowy ciąży i tuż po - po cc. nie pomyślałam nawet, że mogą być jakieś przeciwwskazania :) no, ale nie myślałam też o narkozie i nie miałam usuwanych zębów... chyba faktycznie najlepiej z dentystą rozmawiać. mój wymagał tylko informacji na temat karmienia - wtedy dobierał odpowiednią dawkę znieczulenia (albo nie.) w ciąży leczyłam zęby bez znieczulenia, bo chyba próg bólu mi się podniósł :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia175 Re: Stomatolog po cc 10.01.12, 15:34 Ja bylam u dentysty ze 2-3 tygodnie po cc. Niestety po znieczuleniu myslalam ze mi glowa odpadnie. Chyba wtedy sie zorientowalam ze te bole glowy ktore mam od porodu sa spowodowane znieczuleniem, wczesniej nie mialam swiadomosc. Odpowiedz Link Zgłoś