Dodaj do ulubionych

prezentacja

27.06.05, 17:32
Pani Doktor,
jest Pani bardzo sympatyczną i życzliwą osobą. Bardzo wszystkie Panią za to
cenimy. Widzę, że nikt nie ma odwagi o coś Panią poprosić. Chodzi mianowicie
o to, że od paru dni jest pani mamą bliźniaczków. Wszyscy tu bardzo się z
tego powodu cieszyli. A może zechce nam Pani przedstawić chłopców i coś o
nich napisze albo moze jakieś malutkie zdjęcie?
Obserwuj wątek
    • aankaa1 Re: prezentacja 27.06.05, 17:47
      A ja dowiedziałam się niedawno o bliźniakach, myślałam, że Pani nieobecność na
      form to wynik jakiejś cięższej choroby a tu proszę. Serdeczne gratulacje i dużo
      radości z maluchówi i z maluchami. Pozdrawiam
    • danuta35 mamą być.... 28.06.05, 15:05
      I ja przyłączam sie do życzeń najwspanialszych na świecie, które tylko mamy
      zrozumieją...
      Danuta - mama 3 facetów i jednej ....
    • diana1 Re: prezentacja 29.06.05, 09:32
      Podciągam wątek i bardzo, bardzo chciałabym zobaczyć Pani dr szkraby!!!!!!!
      Raz jeszcze wszystkiegoi najlepszego z okazji ich urodzenia!!!! niech nam rosną
      na pociechę.
      • koala.mb Re: prezentacja 02.07.05, 15:52
        Bardzo Wam dziękuje za zyczliwość, która mi tutaj okazujecie. Chłopaki rosna
        jak na drożdżach i każdy już ( niestety :() żyje własnym życiem. Jakiś czas
        było tak ze wszystko robili na trzy cztery i mialam troche więcej czasu. Teraz
        już nie chcą :(. Ale dobre z nich dzieciaki. Głownie sie wściekaja jak sa
        głodni - typowi faceci. Zdjeć Wam nie prześlę, bo jestem tumanem komputerowym i
        nie wiem jak to zrobić. Chyba, ze jakaś dobra dusza mnie oświeci. Pozdrawiam
        Was serdecznie.
        • justin301 Re: prezentacja 02.07.05, 18:06
          To bardzo sie cieszymy.
        • mkolaczynska Re: prezentacja 05.07.05, 10:42
          Czy zdjęcia ma Pani w komputerze czy tylko takiw wywoływane?
          Ja mogłabym umieścić zdjątka dzieciaczków na forum zobaczcie, musze się tylko
          dowiedzieć jakie są te zdjęcia, i poprosić o przesłanie ich albo na skrzynke,
          albo listem. :-))
          • koala.mb Re: prezentacja 05.07.05, 16:36
            Bardzo chętnie Ci je prześlę na skrzynkę. Czy na adres mkolczynska@gazeta.pl?
            • justin301 Re: prezentacja 05.07.05, 16:57
              Super, że ktoś pomoże. Ja też niestety nie mam pojęcia jak to zrobić. Nie
              możemy się juz doczekać!!!!!!!
            • mkolaczynska Re: prezentacja 06.07.05, 09:11
              Tak bardzo prosze. Poza tym fajnie by było aby powiedziała Pani jaki chciaąłby
              dać tyttuł swojemu wątkowi na forum zobaczcie. Potem mozna wpisać adres w
              stopke i już kazdy sobie zobaczy Pani rodzinke :-)
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka