sylwia121121 31.08.08, 13:19 Witam, jeśli ktoś potrzebowałby wychowawcy kolonijnego lub pilota - piszcie na maila: sylwia121@gmail.com Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliazal1 Re: wychowawca kolonijny 10.11.08, 13:40 również jestem wychowawcą kolonijnym z 2letnim doświadczeniem, studentką trzeciego roku pedagogiki, interesują mnie przede wszystkim kolonie w Małopolsce i na Podkarpaciu. mój mail : nataliazal1@hotmail.com Odpowiedz Link
angellooo Wychowawca kolojnijny, pilot-zainteresowana 09.01.09, 19:36 Jestem zainteresowana praca na wszelkich wyjazdach-animator, pilot wycieczek (posiadam certyfikat z angielskiego, wiec zagranicznych tez), wychowawca kolonijny, opiekun na zielonej szkole. Jestem dyspozycyjna praktycznie caly rok, poniewaz studiuje zaocznie. Ponadto, mam prawo jazdy, doswiadczenie w wyjazdach, zwiedzilam troche swiata, wiec znam co nie co kulture i zwyczaje poza granicami RP. J. angielski- certyfikat, studentka filologii angielskiej j. wloski- podstawy Prosze o kontakt. angellooo@tlen.pl tel. 510460364, wole jednak e-maile, bo nie zawsze mam czas odebrac telefon. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
nuttka87 Re: wychowawca kolonijny 21.07.09, 15:46 Jestem studentką Wychowania Fizycznego( we wrześniu mam obronę licencjacką) . Mam doświadczenie w pracy z dziećmi i młodzieżą, pracowałam jako wychowowacą kolonijny oraz odbywałam praktyki w szkole podstawowej i gimnazjum. Jestem osobą odpowiedzialną, otwartą, energiczną , łatwo nawiązuje kontakt z dziećmi .tel. 0698667078, e-mail: mala-87@wp.pl Odpowiedz Link
gosiak-86 Re: wychowawca kolonijny 28.02.09, 15:31 Ja także szukam pracy na wakacje w charakterze wychowawcy kolonijnego. Mam 22 lata. Jestem studentką IV roku pedagogiki na KUL-u, mam doświadczenie w pracy z dziećmi (dwukrotny wyjazd na kolonie, dwutygodniowe praktyki w szkole podstawowej, od ponad roku wolontariat w dziecięcym szpitalu klinicznym), oczywiście mam kurs wychowawcy kolonijnego. Lubię dzieci i myślę, że dobrze radzę sobie w pracy z nimi. Jestem kontaktowa, dynamiczna, odpowiedzialna, solidna. Bardzo lubię podróżować, znam dobrze Polską część Tatr, a także całkiem nieźle Zakopane, ale chętnie wyjadę także w inną część Polski czy świata. Ewentualne oferty proszę kierować na adres mailowy: margola86@gmail.com Odpowiedz Link
nataliazal1 Re: wychowawca kolonijny 10.03.09, 09:40 hejka wysyłajcie cv do różnych biur podróży, z całej POlski ja tak robiłam, wysyłałam maile i pytałam czy szukają wychowawców, i prosze odezwali się z Warszawy a ja mieszkam w Małopolsce i na lipiec mam dwa turnusy zaklepane :) i nie ukrywajcie w CV swoich uzdolnień np gry na gitarze, jazdy konnej... Odpowiedz Link
nuttka87 Re: wychowawca kolonijny 03.06.11, 15:24 Jestem studentką Wychowania Fizycznego II stopnia . Mam doświadczenie w pracy z dziećmi i młodzieżą, pracowałam jako wychowawca kolonijny oraz odbywałam praktyki w szkole podstawowej, gimnazjum i liceum. Jestem osobą odpowiedzialną, otwartą, energiczną , łatwo nawiązuje kontakt z dziećmi .tel. 698667078, e-mail: agierczycka@wp.pl Odpowiedz Link
csia5 Re: wychowawca kolonijny 24.09.14, 19:15 Dobry i świadomy wychowawca to podstawa kolonii. Najważniejsze zasady pracy: csia.pl/ebook-pelen-inspiracji-i-pomyslow/ Odpowiedz Link