marta8383 18.02.10, 13:12 Gdzie najlepiej oddać do czyszczenia suknię ślubną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do autora Re: pralnia IP: *.xdsl.centertel.pl 18.02.10, 13:58 Najlepiej do pralni chemicznej bo samemu to trudno !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa jasiu Re: pralnia IP: 217.6.213.* 18.02.10, 21:58 do oczyszczalni sciekow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: pralnia IP: *.chello.pl 18.02.10, 22:15 Nie dowiesz się.To częstochowskie forum to ,z niewielkimi wyjątkami, obrzydliwe debile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: pralnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 13:48 iga to że moja edukacja była dłuższa niż innych dzieci to prawda siedziałem w trzeciej klasie podstawówki 5 lat to prawda że z 5 klasy wzieli mnie do wojska to też prawda ale nie ubliżaj nam od debili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: pralnia IP: *.prenet.pl 19.02.10, 13:19 powinnaś ją oddać do pralni chemicznej - pamiętaj tylko, ze najczęściej pralnie nie odpowiadają za guziki,aplikacje, koraliki itp, więc zapytaj o to przy oddawaniu sukni do prania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: pranie malowanego jedwabiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 19:26 Czy w Częstochowie jest pralnia, która potrafi uprać na sucho ręcznie malowaną suknie jedwabną z delikatnymi ozdobami? Pytałam w kilku miejscach ale nie biorą odpowiedzialności za stan sukni po praniu. Odpowiedz Link Zgłoś