Gość: ala IP: *.xtreme.net.pl 14.02.02, 18:02 to miejsce boskich rozkoszy przynajmniej dla damskiej czesci naszego spoleczenstwa......tak poza tym to najlepsza kafeja w miescie...............walu na tym swoim poligonie pozostanie samotnym zolnierzem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.monroe Re: Xtreme... 16.02.02, 14:59 Nie zdadzam się z Tobą - znam lepszą Need for PSX :) Ławka króluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Xtreme... IP: *.xtreme.net.pl 17.02.02, 17:19 Leeeeeeeeeeee raczysz zartowac????????? Pozdrowy dla pajaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j_cage Re: Xtreme... IP: *.rivnet / 10.2.0.* 28.02.02, 19:40 ja xtreme lubie z roznych powodow,o ktorych nie bede sie tu wypowiadal... na pewno jednak jest to miejsce,gdzie przychodzi sporo nastolatek o dosc wysokiej hmm... swiadomosci wlasnego wygladu :) na co z przyjemnoscia popatrzy nawet ktos w moim wieku (znowu chyba przesadzam... :)) Wszystkie mlode osobki plci zenskiej, bedace klientkami tego "przybytku rozkoszy" prosze o kontakt na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Xtreme... IP: *.xtreme.net.pl 01.03.02, 21:31 Prosiles o kontakt wiec go masz... hehe... to na kiedy sie umawiamy?????? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignorant Re: Xtreme... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 22:47 Xtrem jest dla wieśniaków kożystajacych z IRC'a , PSX również .Chodzą tam tylo naiwne dzieciaki które myslą ze internet to IRC i strony www. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Xtreme... IP: *.xtreme.net.pl 01.03.02, 21:32 raczej nie... ja korzystam tu tylko z netu po to aby sciagac pliki... no i co ty na to?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignorant Re: Xtreme... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 14:21 Gość portalu: 7 napisał(a): > raczej nie... ja korzystam tu tylko z netu po to aby sciagac pliki... no i co > ty na to?????? Pewnie jpgi z "gołymi babami". heheehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Xtreme... IP: *.xtreme.net.pl 03.03.02, 17:33 Nie sciagam wypracowania na temat roli postmodernizmu w nowoczesnym swiecie... buraku!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś