Dodaj do ulubionych

Vivat Po Vivat Komorowski

16.05.10, 19:35
Z takim poparciem Hrabiego Bartosza + człowieka z papieru +
tureckiego .W cuglach wygracie z Kaczyńskim i jego kotem , bo te
pięcioro dzieci przeważy.A dodać do tego szalik don Tuska to i niebo
się przychyli.Tylko biedaczek musi w przyszłym tygodniu wyskoczyć do
ludu zatopionego i pogawędzić jak się im powodzi po tych
deszczach.Jest jeszcze te parę milionów co życie wali po tyłku.Ale
oni się chyba nie liczą.Heloo
Obserwuj wątek
    • Gość: kot kaczysnkiego Re: Vivat Po Vivat Komorowski IP: 109.243.140.* 16.05.10, 20:09
      Cicho! Bo zaraz napiszą,że Platforma i Komorowski winni są opadom deszczu i
      strasznej minionej zimy. Dodałbym jeszcze wulkan islandzki to było na pewno
      ukartowane..układ jakiś czy jak a może działanie służb..

• hanzel_gretyl Re: Vivat Po Vivat Komorowski 16.05.10, 20:14
        mogłyby się szybciej odbyć te wybory, bo te wasze brednie czytać coraz
        trudniej..
      • Gość: Oszołom Re: Vivat Po Vivat Komorowski IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.10, 20:26
        Mojsza jest lepsza .Do wyborow trzeba poczekać.Brednie to oglądam po
        wystąpieniach po .To ci kabaret .Lipińska lepszego by nie
        napisała.Do zimy dodał bym jeszcze Smoleńsk , ale na jeszcze trzeba
        poczekać.
        • Gość: ja Re: Vivat Po Vivat Komorowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 21:19
          > Mojsza jest lepsza .Do wyborow trzeba poczekać.Brednie to oglądam po
          > wystąpieniach po .To ci kabaret .Lipińska lepszego by nie
          > napisała.Do zimy dodał bym jeszcze Smoleńsk , ale na jeszcze trzeba
          > poczekać.

A widzisz. Ja jak oglądam brednie (nie ważne czyje) to przełączam kanał w TV bo
          skoro to brednie to znaczy że to coś nie warte mej uwagi. A Ty słuchasz takich
          bredni non stop i potem wypisujesz to na forum. Sory panie ale śmieszą mnie tacy
          jak ty co im gul skacze jak wiadomości oglądają:) A teraz obrażaj mnie do woli
          :) Tylko proszę - choć raz w sposób inteligentny OK?
          • Gość: Oszołom Re: Vivat Po Vivat Komorowski IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.10, 21:26
            Przyjacielu.Telewizja dla mnie nie istnieje.Ja po prostu bronię
            mojszych racji .Na nikogo nie nalatuję.Nie lubię jak wąż pierdzi,
            niepodmytych dziewczyn ,bo góralska muzyka akurat mi się
            podoba.Pozdrawiam , zaskoczony.Chamstwo zwalczam chamstwem.
            • Gość: Karolina Re: Vivat Po Vivat Komorowski IP: *.apus-net.pl 16.05.10, 21:51
              Chamstwo zwalczam chamstwem.
              Prymitywizmem kolego prymitywizmem.
            • Gość: ja Re: Vivat Po Vivat Komorowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 21:59
              Gość portalu: Oszołom napisał(a):

> Przyjacielu.Telewizja dla mnie nie istnieje.Ja po prostu bronię
              > mojszych racji .Na nikogo nie nalatuję.Nie lubię jak wąż pierdzi,
              > niepodmytych dziewczyn ,bo góralska muzyka akurat mi się
              > podoba.

Cóż, pisałeś wcześniej że "oglądasz" jakieś tam brednie, więc sądziłem że w TV
              (co jak co ale bredni ci tam pod dostatkiem). Wybacz. Gdzie w takim razie
              oglądasz te brednie?

> Pozdrawiam , zaskoczony.Chamstwo zwalczam chamstwem.

Zaskoczony. Serio i powaga. Myślałem, że będzie coś o frytkach, wojsku, i d..ie
              a tu taki zawód. No cóż, poczekam do następnego razu ;-)
              Pozdrawiam również i bez nawet szczypty chamstwa.
              • Gość: gościu Tylko Jest Problem !:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.10, 22:38
                Kandydat Bronek chyba będzie musiał odpowiedzieć na małe pytanka.
                niezalezna.pl/article/show/id/34225

Są na większości portali, nie opanowanych przez PO-wską gerontofilię.
                • Gość: antypis do gościa IP: 188.33.230.* 17.05.10, 01:36
                  Gość portalu: gościu napisał(a):

> Kandydat Bronek chyba będzie musiał odpowiedzieć na małe pytanka.
                  >
                  rel="nofollow">niezalezna.pl/article/show/id/34225

> Są na większości portali, nie opanowanych przez PO-wską gerontofilię.

Jeżeli artykuł pochodzi z portalu redaktora Grzegorza Wierzchołowskiego to ja
                  nie mam więcej pytań na zadane pytania.
                  Jaźń urojona, "psychoszka" w stylu prawd oczywistych o układach i służbach jak u
                  Macierewicza.
                  Wierzchołowski twórca teorii,że Tupolew pod Smoleńskiem nie miał prawa się
                  rozbić,tylko miał się ślizgać,jest typem wyjątkowo ciężkostrawnym.
                  Takie osoby jak Wierzchołowski i tego typu portale wpisują się całkowicie w
                  obraz mediów rydzykowych. Ten sam styl,ci sami ludzie i monopol na pranie mózgów
                  pustaków...

• Gość: do antypisa Re: do gościa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.10, 11:41
                    Czytać nie umiesz?

• Gość: olka Re: Vivat Po Vivat Komorowski IP: *.chello.pl 17.05.10, 10:49
      Z tym szalikiem....to dopiero przedstawienie, żenada!
      • Gość: POlak Re: Vivat Po Vivat Komorowski IP: *.net.stream.pl 17.05.10, 12:19
        Obejrzyjcie bo warto, Chyra POpiera kandydata na Prezydenta, kogo???
        forum.gazeta.pl/forum/03,55,111547958.html?t=1&a=111572450&rep=1
      • Gość: POlak Re: Vivat Po Vivat Komorowski IP: *.net.stream.pl 17.05.10, 12:20
        nie ten link sorry:
        www.dailymotion.pl/video/xdby7d_chyra-komorowski-pozwoli-mi-pozosta_news
        • Gość: PISuar Re: Vivat Po Vivat Komorowski IP: 109.243.117.* 17.05.10, 12:57
          Zawsze się zastanawiałem dlaczego elektorat PIS lubi takie postaci jak Jarosław
          Kaczyński,Gomułka,Hitler,Stalin itp. postaci..

Odpowiedź po tych postach pisuarów "kopiuj" "wklej" mechanicznie wrzucanych na
          forum,będzie taka,że oni samodzielnie nie myślą,nie mówią,wklejają to co
          zasłyszą..biedni ludzie..tacy niesamodzielni,tak podatni na manipulacje..
          • Gość: POlak Re: Vivat Po Vivat Komorowski IP: *.net.stream.pl 17.05.10, 13:40
            Ile ci płacą od posta? Jesteś na wszystkich POlitycznych wątkach i plujesz jadem
            nienawiści do PIS i Kaczyńskiego. Widzę, że u was w partii to normalka, jaka
            góra takie doły. PO ludzku to mi was nawet żal, oprócz opluwania i ataków ad
            personam niewiele POtraficie, żałośni POlitykierzy...
        • emerytwojsko Re: Vivat Po Vivat Komorowski 17.05.10, 13:01
          Pożałował tej fajnej czapki z Peru?
    • Gość: Klawy Bo Re: Vivat Po Vivat Komorowski IP: *.kopnet.pl 20.05.10, 22:11
      Bronek wygra w cuglach jak tylko sobie jego "autorytety" przypomną sobie jak ma
      na imię. Widocznie zbyt dużo piją za zwycięstwo.

Wszystkich fanów Bronka zapraszam tu:
      bronekkomorowski.republika.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka