Dodaj do ulubionych

dj na wesele

09.06.10, 12:10
Witam, możecie polecić jakiegoś dobrego dj'a na wesele ? Gdzieś na forum
widziałam, że ktoś polecał Jacka Janerke, ale nie mogę znaleźć do niego kontaktu.
Obserwuj wątek
    • Gość: motyl Re: dj na wesele IP: *.2.141.24.tvksmp.pl 09.06.10, 13:48
      namiary do DJ 501 593 648 dj Jaro Seka grał u mnie na studniówce i na weselu
      moim i u znajomych godny polecenia pozdrawiam
      • Gość: Czytajcy Forum Re: dj na wesele IP: 195.94.215.* 09.06.10, 14:31
        Ja polecam Dj Mario, gral u mnie na weselu, prowadzil zabawe i jestem z niego zadowolony.

www.mariodj.pl/index.htm
      • Gość: Tomek Re: dj na wesele IP: *.0.fullrate.dk 09.06.10, 15:30
        Ja tez polecam dj Jaro. Bylem na weselu ktore gral i robil to profesjonalnie. Po za tym czlowiek ktory pracowal w radiu Marconi i w radiu Fon i dawno temu gral w Prasowej. Doswiadczony i profesjonalista prowadzi wlasna firme naglosnieniowa
        • mef1910 Re: dj na wesele 20.06.10, 18:38
          Siemka ja ostatnio bawiłem się u brata i miał jako dj Sławka Orkisza. Moge go
          śmiało polecić jako konferansjera. Fajna muza miał każdy kawałek o który
          poprosiłem z 60 lat 80 i nawet najnowsze kawałki jakby ktoś chciał namiar to dam
          wam tel myśle że się nie obrazi.607305445

• Gość: Robert Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 19:06
      Polecam DJ JACKA. Jacek Kaźmierczyk. Byłem na weselu i grał bardzo fajnie.
    • Gość: SuperMarioBros Re: dj na wesele IP: *.centertel.pl 09.06.10, 23:19
      Z "łodzi kaliskiej" sa fajni DJ-e
      • Gość: M Re: dj na wesele IP: 94.254.174.* 10.06.10, 11:04
        DJ na wesele ?? ??
        hmmm najlepiej zrób przyjęcie w mohito bądź w innej mordowni !!!
        Nie ma to jak zespół na żywo !!!
        • Gość: . Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 18:59
          Gość portalu: M napisał(a):

> DJ na wesele ?? ??
          > hmmm najlepiej zrób przyjęcie w mohito bądź w innej mordowni !!!
          > Nie ma to jak zespół na żywo !!!

taaa zwłaszcza jak jest trzech, czy czterech nabitych kolesi ktorzy wyja do
          ksiezyca, masakruja piosenki, badz graja w wiekszosci disco polo bo na takie
          umiejetnosci ich tylko stac...byłam na kilku weselach z dj i bawiłam sie o wiele
          lepiej niz z zespołem..poza tym roznica kosztow jest ogromna - dobrej klasy
          zespol to koszt ok 5-6 tys, a dj 1500...poza tym jak to sie mowi - ludzie
          zawsze nejlepiej bawia sie przy sprawdzonych oryginalnych melodiach, a nie
          chamsko poprzekreanych przerobkach, zespol nawet jaki by nie byl najlepszy
          niektorych szlagierow nie jest w stanie odtworzyc tak zeby dobrze wyszlo
          • Gość: monika Re: dj na wesele IP: *.net.stream.pl 21.06.10, 15:40
            Ja uwazam ze dj na wesele dzis staje sie coraz bardziej modny. Jednak spotykam sie jeszcze z takim zalozeniem ze strony starszych ze bedzie pewnie jakas rabanka jak to ma byc dj i muzyka ktorej sie nie da sluchac i bedzie strasznie halasowc tymi plytami. ja bylam 3 razy na weselu z dj i o wiele lepiej sie bawilam niz przy zespole. Dlatego uwazam ze jak zespol to najwyzszej klasy albo dobry dj :)
    • marta3434 Re: dj na wesele 10.06.10, 11:26
      aaaid84 napisał:

> Witam, możecie polecić jakiegoś dobrego dj'a na wesele ? Gdzieś na
      forum
      > widziałam, że ktoś polecał Jacka Janerke, ale nie mogę znaleźć do
      niego kontakt
      > u.
      Jacek Jarawka - polecam 603255096
      • Gość: mm Re: dj na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.10, 11:36
        Ja polecm dj Jan Kula nr tel. 601 245 514
        • Gość: ona Re: dj na wesele IP: *.net.stream.pl 10.06.10, 19:48
          popieram JACEK KAZMIERCZYK REWELACJA
          gral w moim lokalu,gra na wielu weselach i recze za niego.
          Oby mial wolne
          tu jego nr. gg
          816021
          • czarny.aramis Re: dj na wesele 11.06.10, 02:06
            zobacz sobie te strony dj-i www.mariuszsmolarek.com/ i djporsche.pl/ to Mariusz Smolarek i dj Porsche. Prawdziwi dj-e i radiowcy.
      • Gość: gosc Re: dj na wesele IP: 212.87.244.* 24.09.10, 20:14
        ja też polecam Jacka Jarawkę
    • Gość: ania Re: dj na wesele IP: 212.87.241.* 20.06.10, 23:10
      polecam dj DaNIO MA SWOJĄ STRONKĘ :)
      • Gość: Tomek Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 23:26
        a ja polecam zespol metro! chlopaki graja w roxy club. Potrafia grac i spiewac
        jak w oryginale! pierwsza klasa perkusja gitarka miodzik polecam
    • kubububu Re: dj na wesele 17.07.10, 20:52
      Andrzej Stojanowski
      www.djnawesele.pl/kontakt.shtml
      Polecam z czystym sumieniem. 3lata temu grał na naszym weselu. Profesjonalista z klasą! Repertuar ustalasz indywidualnie. Nigdy wcześniej się tak dobrze nie bawiłam na weselu, jak na własnym :)
    • Gość: janka Re: dj na wesele IP: 88.199.56.* 24.09.10, 21:22
      Byłam ostatnio na weselu i był fajny dj ale nie znam danych personalnych
      • Gość: Magda Z Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 10:56
        Witam
        Ja polecam Dj,Mario byłam na weselu gdzie grał i było super goście zadowoleni sama go zarezerwowałem na swoje wesele choć dopiero mam w 2012 jest nie drogi i bardzo sympatyczny można z nim wszystko ustalić zostawiam namiary dla poszukujących bo warto mieć kogoś sprawdzonego i dobrego www.mariodj.pl
        pozdrawiam
        Magda Zięba
        • drtomasz Re: dj na wesele 03.01.11, 22:30
          Polecam DJ Quadraphonic
          Grał u mojej koleżanki na weselu.
          Naprawdę fajnie się wybawiłam ;)
    • Gość: ramon Re: dj na wesele IP: *.nmp.trustnet.pl 25.09.10, 08:07
      Polecam DJ Porsche - link tutaj
      • Gość: saia TU masz namiary na Jacka IP: *.net.stream.pl 25.09.10, 14:45
        nr. gg 816021
        Jacek KAZMIERCZYK........SUPER DJ.
        polecam
    • Gość: j Jak wesele, to tylko Zespół muzyczny IP: *.apus-net.pl 25.09.10, 16:11
      Jak wesele, to tylko ZESPÓŁ muzyczny!
      dj to jest dobry na jakie disco.
    • Gość: ANIA fotograf na wesele IP: *.rev.masterkom.pl 26.09.10, 20:18
      qba-fotografia.blogspot.com/
    • Gość: Barman Maciek Re: dj na wesele IP: *.net.stream.pl 04.01.11, 11:37
      Słyszałem kilku jak nie kilkunastu dj-i, którzy grają na weselu i miałem okazje z nimi współpracować. Osobiście polecam dj- a Porsche. Gość ma niesamowitą kolekcje płyt i świetny kontakt z publiką, wie jak poprowadzić wesele.
      • Gość: młoda zona Re: dj na wesele IP: 212.87.241.* 04.01.11, 14:16
        a ja polecam d- ja wodzireja dj DaNIO. SUPER, gra w całej Polsce . U mnie, o przepraszam u Nas :) też i mówięwam wszyscy byli zadowoleni. Ma swoją stronkę. Polecamy.
        • Gość: xxx Re: dj na wesele IP: *.182.54.61.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.02.11, 00:24
          Bylem u Niego na Sylwestrze. Muzyke puszczal fajna. Mlodziez fajnie sie bawila, ale byl tez organizatorem tej imprezy. Niestety to juz mu wogole nie wyszlo:( gdyby nie muzyka, alkohol i dobra ekipa slabo bysmy sie bawili. Za organizacje w skali od 1 - 10 dostaje 2
          • Gość: Michal Re: dj na wesele IP: *.net.stream.pl 15.02.11, 14:42
            Powiem tak, jakis czas temu zadzwonilem do Dj Danio podal mi bardzo atrakcyjna cene, bym powiedzial ze az za bardzo. Zapytalem sie czy mi wystawi fakture? I tu mnie zabila jego odpowiedz. Powiedzial ze nie wystawi bo dziala nielegalnie! Bylem w szoku jak ktos kto sie reklamuje w internecie moze klientowi powiedziec cos takiego ?! Znalazlem innego dj ktory podpisal ze mna umowe podbil pieczatka firmowa i przedstawil mi certyfikat legalnosci materialow muzycznych i okazal wszystkie wymagane papiery potrzebne do prowadzenia dzialalnosci gospodarczej. Proponuje dobrze na poczatku kazdego dja sprawdzic.
            • Gość: Forumowicz Re: dj na wesele IP: *.alfanet24.pl 15.02.11, 14:48
              Polecam Didżeja Radnego.
              • Gość: 1 Re: dj na wesele IP: *.54.168.122.tvksmp.pl 20.02.11, 17:08
                Polecam forum ślub w Częstochowie
    • Gość: dj polecam Re: dj na wesele IP: *.eranet.pl 22.02.11, 11:10
      dj polecam z gazety Poniedzialek- on jest o wszystkiego hahahahahaha
      • Gość: eryk Re: dj na wesele IP: *.net.stream.pl 22.02.11, 23:10
        Czy teraz zrobila sie moda na dj na wesele ? Wszedzie dookola teraz slysze ze znajomi biora sobie na wesele dj a nie zespol. Gdzie ta stara tradycja ze zawsze gral zespol co takiego robia Ci dj-e ze wszyscy ich chca teraz ?
    • anorexianervosa Re: dj na wesele 27.02.11, 15:30
      hej
      na moim weselu był DJ i było SUPER!
      gość obejmuje cały dolny śląsk
      podaje nr:
      505-93-93-33
      • Gość: wojtek.k Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 13:31
        Ja miałem wesele w tym roku i też grał u nas dj czy to moda nie wiem może .
        My zdecydowaliśmy się na dj z kilku względów przede wszystkim muzyka w orginale nie kowery a z zespołami to bywało różnie zależy na co się trafi dj daje większą pewność, repertuar od A do Z ,utwory na życzenie gości bez problemów,wszystko dogadane wcześniej na spotkaniu i ustalenie scenariusza wesela ,prowadzenie całego wesela bez problemu na wysokim poziomie,wodzirejka jak kto lubi tez była do tego światła , dym to co wiemy goście po weselu bardzo sobie chwalili dj
        BARDZO jesteśmy zadowoleni z oprawy muzycznej dj będziemy wszystkim chętnym polecać Dj.Mario z Częstochowy co wiemy gra w całej Polsce i jest wcale nie drogi na pewno wart tych pieniędzy
        Wojtek Monika
        • Gość: znawca Re: dj na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.11, 15:16
          na weselu powinien grac zespół , zawsze to inaczej , a dj - e na dyskotekach...ale to tylko moje zdanie..pozdro
          • Gość: michal Re: dj na wesele IP: *.net.stream.pl 27.05.11, 17:27
            Dlaczego ? Ja byłem na weselu gdzie grał dj i bylo bardzo fajnie. Nie pamietam jak sie nazywal ale nie gral tak jak zespol po 5 kawlkach idziemy na jednego tylko potrafil zagrac 10 kawalkow tak ze wszyscy caly czas byli na parkiecie. Nawet bym powiedzial ze taki dj to lepsze rozwiazanie bo zespol wszystkiego nie zagra a dj tak. No i nawet jak sie opije to nie bedzie falszowac hi hi hi
            • Gość: ola Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 20:09
              Ostatnio byłam na weselu gdzie grał dj i powiem ze tez wole bawić się z dj niż z zespołem było super nie wiem jak się dj nazywa ale był w takim fajnym białym kapeluszu.
              pozd.
              • Gość: michal Re: dj na wesele IP: *.net.stream.pl 27.05.11, 23:07
                Ogolnie teraz dj na wesela stal sie bardzo modny i wszedzie gdzie nie slysze to znajomi zamawiaja dj-i na wesela i mnie sie to podoba bo nie lubie jak mi ktos falszuje moj ulubiony numer budki suflera- jolke :)
                • Gość: Karol Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 23:48
                  BYŁEM NA KILKU WESELACH I OSOBIŚCIE POLECAM DJ PORSCHE I DJ MARIO Z CZĘSTOCHOWY SĄ ŚWIETNI I PROFESJONALNI
                  POLECAM
                  • Gość: Adam Re: dj na wesele IP: *.net.stream.pl 02.06.11, 00:37
                    Cały czas się zastanawiałem jak mówili na tego dj-a na weselu i przypomniałeś mi. To był dj Porsche. Muza i prowadzenie pierwsza klasa. A myślałem ze to tylko zespół potrafi tak ludzi porwać do zabawy. DJ na wesele to chyba teraz bardzo modne rozwiązanie. Gdybym jeszcze raz się żenił to tym razem zamówiłbym dj-a na swoje wesele.
                    • Gość: Magda W. Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 15:31
                      Ja byłam ostatnio na weselu mojej siostry było to na sali w Rudnikach i prowadził to wesele Dj.Mario i muszę powiedzieć ze impreza bardo udana wszyscy zadowoleni z muzyki bawili się starsi i młodzi a sala tez bardzo ładna
                      DJ to dobry wybór na wesele
                      polecam tego dj jak będę robiła własne wesele to na pewno skorzystam z jego usług
                      Magda
                      • Gość: robek Re: dj na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.11, 14:54
                        ja bym nie chciał żeby u mnie a weselu gral dj co to za moda , albo dyskoteka albo wesele , u mnie grał zespół z Kłobucka swietnie bawili ludzi , biesiada przy stolach itd. , to sa klimaty wesela.wszystko dogadalismy jak trzeba , bylo super.
                        • Gość: Adam Re: dj na wesele IP: *.net.stream.pl 06.06.11, 12:22
                          A Ty myslisz ze dj nie gra biesiady ?? A skad niby te Twoje zespoly znaja te kawalki wszystkie z biesiada przy stole ?? Sami ich nie napisali. Sa to piosenki ktore juz dwano powstaly i zespoly je wykonuja. I taka muzyke mozesz zakupic w kazdym dobrym sklepie i co najlepsze w dobrym wykonaniu. Przeciez zespoly tez wykonuja nowosci jakie sa grane w radiach i jakos nikt nie twierdzi ze to jest dyskoteka. Dobry dj ma kazda muzyke i potrafi zagrac tak wesele zeby bylo wszystko co powinno byc na prawdziwym weselu. Po prostu zamiast muzyki na zywo zastepuje ja w wykonaniu oryginalnym bez falszu. Dlatego wlasnie teraz jest moda na dj na wesele i duzo osob to potwierdzi.
                          • Gość: wiola25 Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 10:16
                            JA TEZ ZDECYDOWAŁAM SIĘ NA DJ WESELE MAM ZA ROK BYŁAM JUŻ NA NIE JEDNYM WESELU GDZIE GRAŁ ZESPÓL I BYŁO SŁABO A OSTATNIO BYŁAM NA WESELU Z DJ I NAPRAWDĘ SUPER SIĘ BAWIŁAM I TO NIE TYLKO MOJE ZDANIE WSZYSCY GOŚCIE CHWALILI DJ.BARDZO
                            JEŻELI KTOŚ SZUKA SPRAWDZONEGO DJ TO PODAJE NR TEL.697-687-623
                            • Gość: znawca35 Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 22:41
                              Ja poecam takich dj :
                              PORSCHE
                              MARIO
                              JARO
                              wszyscy troje maja super sprzęt i są profesjonalistami
                              polecam ich na 100%
                              • Gość: ja Re: dj na wesele IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.07.11, 22:02
                                jakies pomysly jeszcze?
                                • Gość: robek Re: dj na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.11, 12:22
                                  pomysłów juz chyba nie ma . ale Adamowi opisze , g...wno cie obchodzi co ja myśle bo to moja sprawa a nie twoja , że nie chodzi mi o muzyke wykonywaną przez dj czy zespół , tylko o sam FAKT I ZWYCZAJ !!! , że na wesele powinien grać zespół , oczywiście dobry przy wyborze. , i czasami zagrają i zaaranżują po swojemu , duuużo lepiej utwór niż wykonawca wykona go w oryginale , w moim przypadku tak było , więc wypowiedziałem się na ten temat....kończe i pozdr
                                  • Gość: gosc weselny Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 22:06
                                    Ja byłem niedawno na weselu gdzie grał bardzo fajny dj chyba nazywał się Mario i powiem ze była bardzo dobra zabawa prowadził wesele z klasa lepiej niż nie jeden zespół
    • Gość: Robert Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 06:59
      Polecam bardzo DJ JACK, czyli Jacka Kaźmierczaka. Super prowadził wesele, miał właściwie każdą piosenką, którą gość weselny poprosił. Grał od biesiadnych przebojów po najnowsze kawałki. Oczywiście wszystko wcześniej ustalaliśmy. Goście byli w szoku, że DJ może tak fjnie prowadzić wesele. Trzeba wspomnieć, że DJ to również zysk dla kieszeni. Taniej płacimy za usługę, a później właściciel sali nie dolicza jeszcze 4 osób z zespołu do wyżywienia tylko jedną osobę. Pozdrawiam pana Jacka.
      • Gość: orzeł Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 17:59
        Polecam wszystkim Dj.Mario bawiłem się na weselu w Radomsku niedawno .
        Wesele pod względem oprawy muzycznej i prowadzenia rewelacja .
        www.mariodj.pl
        • Gość: malwina Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 10:23
          DJ-e GODNI POLECENIA ; DJ.MARIO, DJ.JARO,
          Bawiłam się na weselach prowadzonych przez tych dj i było bardzo fajnie

Malwina.K
          • Gość: ja Re: dj na wesele IP: 188.95.29.* 09.09.11, 13:10
            to ciekawe, następny wpis z tego samego IP! Żałosne!
            • Gość: muszkieter Re: dj na wesele IP: *.net.stream.pl 09.09.11, 22:13
              I to wygląda na to jakby sobie ten D.J. Mario sam wystawiał opinie. Był tu już taki co został zdemaskowany przez jedną kobietę i teraz go nazywają D.J. Radny. Podając się za fotografa reklamował swoją firmę dj-i i już nie reklamuję tylko pisze do administratorów prośby o usunięcie wątków. Uważaj żebyś też nie dostał przydomka internetowego np D.J. Samochwała. Kolego jest coś takiego jak reklama. Zainwestuj, a jak Cię nie stać to wszystko jasne dlaczego robisz sobie na forum darmową reklamę. Widać w takim razie jak jesteś dobry skoro musisz sobie sam wystawiać opinie. Jaka praca taka płaca.
              • Gość: ja Re: dj na wesele IP: 188.95.29.* 10.09.11, 13:13
                popieram
                • Gość: michał Re: dj na wesele IP: *.net.stream.pl 07.12.11, 11:24
                  Uwaga!!! DJ Mario Ma zawirusowaną stronę!!! Proponuję uważać wchodząc na jego stronę, bo jest zawirusowana!!! Google już ją zablokowało lecz ja nie zdążyłem się uchronić przed atakiem wirusów. Chciałem dowiedzieć się coś więcej na temat pracy tego Pana, ale niestety już raczej nie skorzystam z jego usług. I to podejrzenie, że sobie sam wystawia opinie...
    • Gość: grisha Re: dj na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 07:41
      Witam,
      Stanowczo odradzam Dj Danio z Częstochowy. Na moim weselu:
      1) nie pobrał mp3, którą mu wysłałem na pierwszy taniec. Dopiero gdy okazało się, że dj gra piosenkę o innym takcie niż ta która mu wysłałem, łaskawie wszedł na maila i ją pobrał. Nie wiem co by było gdyby nie było dostępu do internetu
      2) miał pojawić się z towarzyszem, a bez zapowiedzi zjawił się sam. Oczywiście obiad i i inne koszty były przewidziane dla 2 osób
      3) tłumaczył się kiepską formą tym, że w w przeddzień poszedł późno spać i ciężkim dniem. Cóż za nieprofesjonalizm...
      Dla mnie ten dj to porażka.
      • Gość: prawdziwakicha1 Re: dj na wesele IP: *.30.96.220.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.05.13, 08:01
        ja swietnie gram na fójarach mogem panom grac za jedzenie
      • djda-nio Re: dj na wesele 12.05.13, 22:38
        szkoda użytkowniku grisha że nie podałeś/łaś daty oraz miejsca tego wesela, uwiarygodniłoby to Twoje oskarżenia , a także szkoda że każdy może napisać takie zmyślone zdarzenia tylko żeby kogoś oskarżyć
    • Gość: xxx Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 21:07
      jak kogoś stać na wesele, to powinienzatrudnić zespol nie dj-a
      • Gość: prawdziwa porazka Re: dj na wesele IP: *.net.stream.pl 13.05.13, 15:20
        Jeżeli tak było to poinformuj na tym forum forum.gazeta.pl/forum/f,46390,SLUB_I_WESELE_Czestochowa.html. Dj głodny czy jak ci tam. Sytuacja ktora zostala opisana przez Twojego klienta na pewno była autentyczna tylko wydaje mi sie ze Ty udajesz greka. Chyba ze masz tak na kazdym weselu i teraz nie pamietasz na którym to bylo. Grisha napisz mu na którym weselu to było żeby chłopak sie spalil ze wstydu.
        • djda-nio Re: dj na wesele 13.05.13, 20:38
          Odpowiem otwarcie na zarzuty grisha jeśli dostanę datę i miejsce wesela. Wiem że na to forum wchodzi kto chce i wypisuje co chce, dlatego chcę te informacje zweryfikować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka