menel83 06.09.10, 14:23 Ktos tam tankowal? Dziwi mnie ta obnizka 15-25 gr. na litrze przy zakupach w Tesco za okreslona kwote.... Chrzczone paliwko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emerytwojsko Re: Stacja paliw Tesco 06.09.10, 14:56 Jeden raz tam kupowałem gaz LPG. Pani miała ogromne trudności z podłączeniem króćca a potem żona wszczęła alarm gdy do zbiornika 35 l wchodziło już 46 l. Musiałem zapłacić za 46 l mimo, że w zbiorniku było 35 l. Pani z biura obsługi zlekceważyła moją interwencję. Mimo, że w Tesco dokonuję większość zakupów, to stację paliw omijam z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexis Re: Stacja paliw Tesco IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 06.09.10, 15:08 Jeżeli weszło za dużo gazu, to może byc znak, że masz zepsuta butlę i wchodzi tyle ile rzeczywiście masz litrów (a przypominam, że napełniać powinno się tylko 80%, ponieważ gaz zwiększa swoją objetość, nie może byc napełniane 100% butli) ja radzę Ci jechac i sprawdzić butlę, bo może to nie była wina stacji (choc tego nie zaprzeczam, bo rzeczywiście gaz mógł sie bokiem ulatniac, zamiast do Twej butli) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Stacja paliw Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 17:11 niestety ale to nie jednostkowy przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ines Re: Stacja paliw Tesco IP: 193.138.241.* 06.09.10, 17:41 Ja tam dość często tankuje paliwo, kiedyś była obniżka bodajże 5 czy 10gr na litrze przy zakupach za kwotę powyżej 100zł, a teraz właśnie 15gr.... nie narzekam na to paliwo - ani mój samochodzik także :P ;) tankowałam już na wielu stacjach paliw i nie widzę naprawdę większej różnicy... :) z tym, że w tesco lub w auchan jest najtaniej ... ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boki_czwa Re: Paliwo jak paliwo IP: 109.243.27.* 06.09.10, 21:39 Ja także przez długi czas tankowałem na stacji Tesco - nie mam żadnych zastrzeżeń. Przeniosłem się na BP tylko dlatego, że zbieram punkty Payback. A obniżka (dawniej 5gr) to żadna różnica - przy tankowaniu do pełna różnica mniej niż 10 zł. Teraz przy 15 gr może być trochę lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Stacja paliw Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.10, 12:41 w zimie lepiej tankuj na normalnej stacji bo nie pojedziesxz (sprawnym samochodem). Z drugiej strony polonezy przepala wszystko dziadostwo nawet denaturat. Do nowego samochodu nie polecam. Zreszta kto ma dobry samochod nie szuka gow....ych oszczednosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-palacz Re: Stacja paliw Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 18:38 a jednak szuka! 3-4 mustangi jezdza po czewie i kazdy na gaz haha ! do 2 sam zakladalem. woz na 100tys a na benzyne zal kasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DDD Re: Stacja paliw Tesco IP: *.rev.masterkom.pl 18.09.10, 18:13 Bandytyzm takie fury na gaz przerabiać, ale popić to one lubią jak się ma ciężką nogę. Ot po prostu kupują je ludzie których tak naprawdę na nie nie stać i już ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bjb Re: Stacja paliw Tesco IP: *.54.168.53.tvksmp.pl 07.09.10, 23:34 Najczęściej tam tankuję, uważam, że paliwo jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Stacja paliw Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 17:31 a ja uwazam ze na takim paliwie to tylko polonez da rade jezdzic. Reszta samochodow produkowanych po 2000 r odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Stacja paliw Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 00:46 pewnie sportowe fury na lpg nie chca jezdzic na paliwie z tesco. ja głównie tam tankuje, jedynie okazjonalnie na innych stacjach,nie widze zadnej róznicy.poza cena..widocznie sie oplaca. nadmienie tylko ze nie mam starego poloneza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Stacja paliw Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 00:56 to na lpg czy na benzynie? W zimie tez nie masz problemow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukaNA Re: Stacja paliw Tesco oszusci pierwszej klasy IP: *.net.stream.pl 19.09.10, 23:57 TO TANIE PALIWO W tesco , za punkty zakupowe to jakie tanie takie liche. KIEDYS SIE POLKASZCZYLAM I MALAM KLOPOTY Z SAMOCHODEM. Podjechalam zlozyc reklamacje, otryzmalam ksiazke do wpisu reklamacji a tam same negatywy, malo tego pod kazda reklamacja okazywalo sie ,ze PALIWO NA TEJ STACJI JEST BARDZO DOBREJ JAKOSCI, TYLKO qurde jakos WSZYSCY WPISUJACY REKLAMACJE., MIELI SAMOCHJODY NAGLE DO DUPY. Poniewaz mialalm ksiazke w reku, wiec przejrzalam dokladnie WSZYUSTKIE WPISY BI ODPISY, ujelam to rowniez w swojej reklamacji, i parodiujac wpisala odpowiedz jakiej sie spodzieWALAM, I PO JAKIMS CZASIE WLASNIE TAKA ODPOWIEDZ OTRZYMALAM. Pani ktora mi dala ksiazke do wpisu byla zbulwewrsowana JAKIM PRAWEM JA PRZEGLADALAM ;-) OD TEGO CZASU SAMA I WSZYSTKICHJ MOICH ZNAJOMYCH OSTRZEGAMN!!!!!! NIGDY ANI GRAMA BENZYNY Z TEJ STACJI, PAREGROSZY MNIE NIE ZBAWI, A MIOJ SAMOCHOD MA DLA MNIE WIEKSZA WARTOSC NIZ TE PARE GROSZY BONIFIKATY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Stacja paliw Tesco oszusci pierwszej klasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 06:16 ale skoro oni nie widza roznicy to poco przeplacac :>? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Stacja paliw Tesco oszusci pierwszej klasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 15:00 A z pisownią też problemy?? rozumiem :) problemy z samochodem a prawo jazdy już masz?? ja od kilku lat tankuje,nie miałem żadnych problemów związanych z paliwem... normalne paliwo,ale znam takich co to im V power dodaje z 20% mocy wiec jak mniej zapłaci to się możne czuć ze gorzej jedzie... ja tam polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Stacja paliw Tesco oszusci pierwszej klasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 16:32 a ja nie bo to gowniane paliwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Stacja paliw Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.10, 16:52 Paliwo jest dobre , auto zachowuje sie lepiej niz an stacji pomiedzy TZN a trojkatem , tam tankowalem kilka lat - renomowana marka to paliwo jest napewno ok i myslalem ze dziwne zachowanie auta ( szarpanie, wachania obrotow )to wina auta ale po zatankowaniu na tesco te problemy ustaly, tankuje tez czasami na stacji w innym miescie i rowniez nic dziwnego z autem sie nie dzieje. Osobiscie nie jestem zwolennikiem duzo tanio tesco czy wyprodukowano dl tesco, bierdonka itd ale paliwo maja ok zarowno 95 jaki 98. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jontek Re: Stacja paliw Tesco IP: *.net.stream.pl 21.09.10, 01:59 to se tam michas sam tankuj u siebie. my nie bedziemy, a skoroscie tacy dobrzy to po co ta cala feta z marza? dobry towar sam sie reklamuje i nie potrzebuje bonifikaty. a gowno jak jest gownem tak bedzie,,,,,,nawet o te pare groszy tansze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paliwo Re: Stacja paliw Tesco IP: *.prenet.pl 21.09.10, 07:47 Jezdze od roku na tym paliwie i jest OK . Problem mialem na paliwach naszego rodzimego koncernu Orlen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Stacja paliw Tesco IP: *.netcominternet.pl 21.09.10, 08:23 do mojej butli 40l, wchodzi 42, a spalanie rosnie o 4l/100km. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koral Re: Stacja paliw Tesco IP: 212.87.240.* 28.12.10, 19:13 tankuję tam od 4 lat i nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś