Dodaj do ulubionych

Aleksander Kwaśniewski popiera Matyjaszczyka

24.11.10, 18:53
Aleksander Kwaśniewski udzielił poparcia Krzysztofowi Matyjaszczykowi w staraniach o prezydenturę Częstochowy. Zobacz spot
Obserwuj wątek
    • Gość: obywatel Re: Aleksander Kwaśniewski popiera Matyjaszczyka IP: unknown 24.11.10, 19:12
      JA TEŻ !!!
      Oby tak dalej, Wygramy !!!!
      • jacek_michalowski Re: Aleksander Kwaśniewski popiera Matyjaszczyka 24.11.10, 19:17
        Jak Kwasniewski go poparł, to wyswiadczyl mu niedzwiedzią przyslugę. Wygra Leszczyna.
        • Gość: wyborowca Re: Aleksander Kwaśniewski popiera Matyjaszczyka IP: 195.242.91.* 24.11.10, 19:34
          Ja się pytam kiedy Czestochowa będzie posiadala dostęp do morza?! Oddam swoj glos temu kandydatowi ktory mi to obieca, czekam. ;)
          • Gość: WD Re: Aleksander Kwaśniewski popiera Matyjaszczyka IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.10, 20:47
            Nie mam żadnej wątpliwości, że wygra Matyjaszczyk i to nawet z przewagę w ponad 10% głosów.
            Też będę głosował na niego wraz z rodziną.
    • Gość: YouTube YouTube IP: *.alfanet24.pl 24.11.10, 19:40
      www.youtube.com/watch?v=Cn0QO1Qpv0A
      www.youtube.com/watch?v=g8N_EG7jJ5U
      www.youtube.com/watch?v=N1YtMxdEtzk&feature=related
      www.youtube.com/watch?v=I_Hov6m4QRo&feature=related
      www.youtube.com/watch?v=9n3j7m38bVo&feature=related
      www.youtube.com/watch?v=d0S41AGoeYw&feature=related

• Gość: M. Re: YouTube IP: *.116.125.92.tvksmp.pl 24.11.10, 19:45
        i myślicie że tymi filmikami coś zdziałacie ?? żałosne!!!
        I tak będziemy głosowac na MATYJASZCZYKA !!!
        • Gość: wyborowca Re: YouTube IP: 195.242.91.* 24.11.10, 19:53
          Moze ty!
          • Gość: JA Re: YouTube IP: unknown 24.11.10, 20:49
            MATYJASZCZYK NAJLEPSZYM KANDYDATEM, KWAŚNIEWSKI - SZACUN - NAJLEPSZY PREZYDENT RP. WYGRAMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: alter Re: YouTube IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.11.10, 20:03
        Panie i Panowie z PO, każdy ma prawo do chwili słabości. A Kwaśniewski - zdaniem ludzi, a nie POlitykierów - i tak jest najlepszym prezydentem, jakiego mieliśmy.
        • Gość: zezem Re: YouTube IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 10:03
          Komuchy już nigdy !!!!!!!
    • Gość: uhnse to chyba nie jest powod do dumy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 15:54
      • Gość: odwyk Re: to chyba nie jest powod do dumy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 17:36
        www.youtube.com/watch?v=N1YtMxdEtzk
        • Gość: cóż Re: to chyba nie jest powod do dumy? IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.10, 17:39
          Jaki naród, takich i wybiera prezydentów, jeśli macie się śmiać, to przede wszystkim z siebie, że wytykacie kto z kim i gdzie pił czy się kochał
          • Gość: alter Re: to chyba nie jest powod do dumy? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 25.11.10, 18:21
            Lepszy prezydent wszystkich Poalków niż likwidator województwa częstochowskiego, który POpiera Panią Leszczynę.
          • Gość: PO hipokryci O ile pamiętam to Kwachu poparł Komorowskiego IP: *.my.net.pl / 172.16.0.* 25.11.10, 18:24
            I ile pamiętam to Kwaśniewski poparł kandydata PO na Prezydenta w II turze wyborów i jakoś wtedy wam nie śmierdział. Tylko był mężem stanu. A Jaruzelski wczoraj u Komorowskiego? PO zakłamacy i obłudnicy. Kiedy wam pasuje to politycy lewicy są mężami stanu a jak wam nie pasuje to lejecie na nich pomyje.
            • Gość: POPO Re: O ile pamiętam to Kwachu poparł Komorowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.10, 18:59
              i to się nazywa "Polityczna Obłuda Prostytutek Obesrańców"
    • quasi-modo Re: Aleksander Kwaśniewski popiera Matyjaszczyka 26.11.10, 00:57
      Ja też popieram Matyjaszczyka i całą lewicową ferajnę . Jedyne ugrupowanie w mieście na, które jakiś nawiedzony , drewniany pajac (nazwany słusznie Pinokiem) w komży niema wpływu . Nie tylko niema wpływu , ale również niema haków . Tego akurat należy im pogratulować .
    • barczysty90 A Jaruzelski? 26.11.10, 22:56
      A czy on też popiera Matyjaszczyka? kurcze, to by było coś...
      • Gość: WD Re: A Jaruzelski? IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 23:27
        A Jaruzelski był najlepszym prezydentem Polski niezależnej! I ze światłem było dobrze, barczysty i do Kościoła ludzie szli całe tłumy, nie tak jak dziś
    • Gość: xx Re: Aleksander Kwaśniewski popiera Matyjaszczyka IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 23:26
      Przekręty szły.[...] Dlatego ci powiem, że jak patrzę na tę (bankową) komisję śledczą. To tak frontalny atak na nią nie jest przypadkowy. [...] Oluś zawsze był krętaczem, i to małym krętaczem. Za co się brał, zawsze spier.... I to zjednoczenie lewicy też spier...[...] Teraz ze mną na solo nie wygrasz.

Ja bardzo dużo czytam, odświeżam umysł i kur... będę jak brzytwa.

Józef Oleksy sld
      • Gość: WD Re: Aleksander Kwaśniewski popiera Matyjaszczyka IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 23:35
        Ty jeszcze będziesz, jak brzytwa, a ja już tnę powoli łobuzów i będę robił wszystko, aby w tym mieście nie było tak chu...o

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka