15.01.11, 11:32
Taka mała prośba, jak już macie jakąś paczkę której nie da się dostarczyć o 2 km od waszej siedziby "bo nie było akurat odpowiedniego samochodu" lub z jakiegoś innego powodu to chociaż powiadomcie o tym odbiorce. Są przesyłki na które czeka więcej niż jedna osoba. Przesyłka nie została dostarczona w 2 dni robocze od kiedy pojawiła się w mieście i pewnie nie byłaby dalej gdybym jej wreszcie nie odebrał osobiście. Wystarczył 15 sekundowy telefon żeby ją sobie odebrać bo macie "problemy techniczne". Oszczędzanie w takich sytuacjach po 20 groszy popularności wam nie podniesie. Dodatkowo całą "informację" placówki przejęło CALL CENTER i kurierzy, częstochowski numer jest wyłączony - nie jest to w porządku.
Obserwuj wątek
    • Gość: .. Re: DHL IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.01.11, 15:04
      Napisz maila do DHL-u a nie tutaj, gdzie wszyscy muszą czytać o Twoich frustracjach kierowanych do osób trzecich.
      • Gość: sddd Re: DHL IP: 83.19.65.* 15.01.11, 15:10
        j.w
        Złożyć reklamacje i tyle. Czasami nie rozumiem ludzi. Piszą takie wątki na forum jak by każdy pracownik w tym przypadku DHL-a obowiązkowo rano czytał forum.
        • Gość: babcia Re: DHL IP: 195.88.28.* 15.01.11, 15:40
          dobrze, że napisał, mnie na przykład interesuje opinia ludzi o różnych firmach
          • Gość: max Re: DHL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 18:11
            babcia dowiedz w ktorym kosciele mohere berety daja najwiecej na tace
            • Gość: ggf Re: DHL IP: 212.59.252.* 22.08.13, 12:35
              Ja też chcę znać opinię ludzi o firmach które dostarczają przesyłki. I co może Informatyk to też stary mocher?
    • taki_i_owaki Re: DHL 16.01.11, 09:09
      tu sie z toba zgodze.

Czekalem na przesylke ... Sprawdzam sobie w internecie gdzie jest, bo juz idzie 3ci dzien i co widze ?? ze nikogo nie bylo w domu i zostawiono awizo. A G... prawda, ktos caly czas byl a awiza jakos nikt nie uswiadczyl, dopiero po telefonie dowiezli w sobote.

Inna sprawa nie moglem odebrac drugiej przesylki bo "jest gdzies na dole i nie mozemy tego teraz wydostac ale przywieziemy na drugi dzien" - przybyla po tygodniu.
      • Gość: greg Re: DHL IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.01.11, 22:31
        To trzeba składać reklamację. Skoro się płaci za konkretną usługę to należy za to wymagać, nie chce mi się szperać po regulaminach DHL-u ale pewnie jakieś odszkodowanie za nienależycie wykonaną usługę się należy.
        • foreest Re: DHL 04.02.11, 14:29
          w takiej sytuacji mówię zawsze to samo - do rodziny i przyjaciół narzekających czasem na poziom usług różnych kurierów - czasem warto wziąść mniej znaną firmę a z polecenia znajomych, którzy mają sprawdzoną. W moim przypadku to na przykład AIN kurier - maja licznik na stronie i sa nieco tańsi niż UPS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka