Dodaj do ulubionych

Policjantka uskoczyła przed piratem w ostatniej...

17.03.11, 23:30
"Wjechał na trasę DK1. Policjanci wezwali posiłki.
Kierowca bmw dojechał do Koziegłów. Stamtąd ponownie chciał wjechać na "gierkówkę".

Coś mi tu brakuje zjazdu z trasy, chyba, że DK1 i "gierkówka" to co innego? Chochlik usunął fragment tekstu?
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba Re: Policjantka uskoczyła przed piratem w ostatni IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 17.03.11, 23:59
      no i kto niestety kolejny 30 latek.... a podobno gowniarze to 15-20 lat... niestety coraz częściej spotykam właśnie 30, 40 latków którzy mają pstro w głowie...
      • angrusz1 Re: Policjantka uskoczyła przed piratem w ostatni 18.03.11, 08:18
        Do kuby :
        " mają pstro w głowie " - 30-40 latki - bo już wtedy 20 lat temu zaczęło się bezstresowe wychowanie .
        teraz mamy skutki .
    • jaaca40 Policjantka uskoczyła przed piratem w ostatniej... 18.03.11, 06:54
      Takiemu idiocie powinno się zabrać prawko dożywotnio..a i posiedzieć powinien kilka ładnych latek....ja bym go nazwał "mordercą",bo przecież używał pojazdu mechanicznego narażając na utratę zdrowia lub życia osób postronnych.
      • Gość: gosc Re: Policjantka uskoczyła przed piratem w ostatni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 08:08
        I znowu BMW .Wsyd miec auto tej marki .BMW powinna sprzedawac swoje samochody rowniez uzywane po jakiejs selekcji.
        • Gość: DoRT Re: Policjantka uskoczyła przed piratem w ostatni IP: *.152.152.168.dsl.dynamic.eranet.pl 18.03.11, 08:30
          Coraz więcej buraków z SKL i EPJ kupuje bmw i przewraca im się w głowie. Siedzieć buraki tam w swoich wsiach i tam szpanować a od Cz-wy wieśniaki to wara wam.
          • Gość: SKL Re: Policjantka uskoczyła przed piratem w ostatni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 20:10
            A częstochowska inteligencja "...bułkę przez bibułkę" w większości autobusikami jeździ. Widać z daleka jak stoją ściśnięci niczym sardynki w puszce . . .
      • Gość: zrzęda Re: Policjantka uskoczyła przed piratem w ostatni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.11, 09:32
        A co wy wszyscy tacy chętni do zamykania ( 3 miesiące po 2300 zł z naszej kieszeni )a nie lepiej gnoja do kopalni na te 3 miechy na poziom 800 m i wtedy masz demokracje jak chcesz odrobić szkody wyrządzone społeczeństwu to pracuj ( wyjeżdża wagonik z węglem to zjeżdża bułka z masłem a jeśli nie ma 3 dni węgla to wyłączmy wentylację ) a tak to utrzymujemy tysiące świętych krów które piszą skargi ( że radiotelefony " klawiszy " zakłócają im odbiór TV w celach ). Ja tak dłużej nie chcę.
        • dyziek_o Re: Policjantka uskoczyła przed piratem w ostatni 18.03.11, 14:51
          Brawo "zrzęda"!
          Jestem "za".
          Może zacznij zbierać podpisy pod wnioskiem obywatelskim. Ja Ci ze dwadzieścia załatwię.
          Inaczej nadal będziemy na bandytów łożyć.
          Dyzio.
    • angrusz1 I ma siedzieć te 10 lat 18.03.11, 08:16
      o ile je przeżyje
      • rowan_bean Re: I ma siedzieć te 10 lat 19.03.11, 18:14
        coś ty angrusz z byka zleciał?
        Ryszka będzie w senacie interpelował, oskarżenia pewnie spreparowała policja.
        On lubi jeżdżących po pijaku, skorumpowanych urzędników skarbowych, słupy wyłudzające kredyty i oczywiście wiecznie uciśnionego przez reżim toruńskiego odkupiciela!
    • Gość: Maks Re: Policjantka uskoczyła przed piratem w ostatni IP: *.54.172.14.tvksmp.pl 18.03.11, 08:27
      Ja mam pytanko? jle posiedzi policjant ze Slaska ktory zabil po pijanemu dwie osoby? i ile posiedzi sedzia ktory nie zastosowal aresztu wobec pijaczka.
      • Gość: a Re: Policjantka uskoczyła przed piratem w ostatni IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.11, 10:39
        Właśnie :(
    • Gość: set Re: Policjantka uskoczyła przed piratem w ostatni IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 14:32
      mnie tez cos nie pasuje. jak z wielka prędkoscią mógł wyjechać z Jagiellońskiej skoro ona jest zamknięta?? po takich wertepach trudno osiągnac jakąkolwiek prędkość zwłaszcza BMW to raz dwa to to że kierował się raczej 11 Listopada w stronę Bohaterów Katynia, bo Jesienna jest z drugiej mańki. To tyle :-)
      • Gość: kierowca-pieszy Po co długie wyroki odsiadki IP: *.alfanet24.pl 18.03.11, 17:47
        30 dni aresztu resztę w zawiasach + grzywna 20 tyś rozłożona na raty ,niech płaci przez 5 lat to bedzie dużej pamiętał karę
    • Gość: pieszy DPD IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.03.11, 18:22
      Tak parkują kurierzy DPD
      Osiedle 1000-lecia ul. Dekabrystów 17.03.2011
      www.iv.pl/images/16236650840864655867.jpg
      www.iv.pl/images/28669896204278650085.jpg
      ... nie, no po co zostawiać miejsce dla pieszych... "Pan Kurier" musi mieć komfort.
      • Gość: Wafelek Re: DPD IP: *.prenet.pl 20.03.11, 06:58
        Szkoda, że nie przejechał tej policjantki :(
        • Gość: cukierek Re: DPD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 08:12
          wafelek to idiota

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka