renia1142 03.06.11, 13:56 Witam. Widział ktoś może już tą salę po remoncie? Na komunie podobno miała już byc odnowiona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: genesis-rudniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 16:49 jezu ludzie gdzie wy macie rozumy - w du..ch?? tak ciezko zadzwonic i si ezapytac?? Odpowiedz Link Zgłoś
renia1142 Re: genesis-rudniki 22.06.11, 22:27 To powiedzą przyjedź, obejrzyj. A w najbliższym czasie nie mamy jechac. A jakby ktoś już widział to mógły opisac jak to teraz wygląda. Zresztą po to też jest forum. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy04 Re: genesis-rudniki 15.07.14, 17:32 Witam Byłam jako gość na sali Genesis w rudnikach po remoncie i jestem na prawdę mile zaskoczona była super impreza , byłam świadkową u mojej przyjaciółki a za 1,5 roku będę tam miała własne wesele na prawde polecam nie było się do czego doczepić super obsługa, dobre jedzenie i ze wszystkim można było dogadać się z menadżerką sali wiem od przyjaciółki. A jeszcze jedno mają rewelacyjne zdjęcia na stronie i filmik reklamowy sama zobacz i się przekonaj Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś