dadd2 29.06.11, 21:36 Gdzie w Częstochowie lub okolicy można kupić tanio beton z dowozem na budowę? Chodzi o klasę B15 i odległość 15 km od Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ???? Re: Beton IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 08:17 A co na to "wyszukiwarka" Panorama Firm itp. ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Beton IP: *.netcominternet.pl 30.06.11, 09:07 Beton KOCELA w Lubojence Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowi Re: Beton IP: *.netcominternet.pl 30.06.11, 10:42 sa nowe wytwornie renevis, kocela .... na razie maja lepsze ceny. Sprawdz DyckerHoff bo dwa lata temu mieli ceny nie do pobicia, trzy lata temu dobre ceny mial Winiecki - choc potem wyrownal do Wlodara i stal sie jednym z najdrozszych. 1,5 roku temu kupowalem tez w dobrej cenie w RMC Beton na hucie - ale nie wiem czy jeszcze istnieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Beton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.11, 14:24 Te 15 km od Cz-wy to w którą stronę? Jak na południe od Cz-wy to mnie osobiście najkorzystniej wychodził zakup betonu w betoniarni "Górażdże" na ul. Żyznej. Oczywiście wszędzie trzeba pytać o cenę w kontekście rodzaju, ilości betonu, tego czy ma być sama beczka, czy też "z podajnikiem" i oczywiście odległości od betoniarni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: Beton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.11, 10:43 DYCKERHOFF teraz to WAW-BET naprawdę dobre ceny maja i sa elastyczni . Młoda firma bardzo im zależy mi wylali wczoraj 50 m3 na domek fundamenty i jestem bardzo zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Beton IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.11, 11:13 tak z ciekawości ile kosztuje metr3? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: Beton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.11, 11:06 ja za b 20 z pompa i transportem płaciłem 232zł/brutto ale daleko było do transportu . Fajnie podeszli do wszystkiego i profesionalnie to zrobili polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Beton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.11, 13:42 Tylko pewnie nie b15, a c20? Odpowiedz Link Zgłoś
bobglazurniczy Re: Beton 24.11.15, 16:21 Szczerze z wymienionych Polecam Kocele.. Kupowałem tam niedawno beton, wszystko grało jak należy.. Fajny i szybki kontakt z Panem Piotrem u którego składałem zamówienie. Odpowiedz Link Zgłoś